Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Buna ziua, as vrea sa propun si eu un subiect nou pentru ca ma chinuiesc cu o rochita pentru o fetita de 6 luni, pentru ca nu stiu cat de mare, si cu cati ochi sau picioare de lant trebuie inceput. Vreau sa-i fac o surpriza finei mele dar nu ma pricep la marimile de copilasi.Daca se poate sa se deschida un subiect si pe tema asta, In functie de varsta, cati cm. sau cu cate ochiuri de lant trebuie sa se inceapa, de ex. daca incepi o rochita de la gat? Eu am gasit ceva pe forum dar cred ca sunt prea putine ochiuri si mi-e frica ca e prea stramta la gat
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Eu cand incep o rochita de la gat ma ghidez dupa un tricou si pun atatea ochiuri pana ajung la largimea tricoului. E greu de spus cu cati ochi trebuie sa incepi pentru ca depunde de fir, de cat de larg lucrezi si depinde si de copil (ca sunt copii care la 6 luni poarta haine de 9 luni).
Eu primul rand (cel cu ochiurile de lant) il lucrez un pic mai larg si masor dupa ce am facut si un rand de picioruse si atunci am siguranta ca nu am inceput pe prea multe/putine ochiuri.
Sper sa te ajute cu ceva ce am scris mai sus. |