tabele marimi bebelusi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Marilum
Scris: Thursday, January 27, 2011 11:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/25/2011
Buna ziua, as vrea sa propun si eu un subiect nou pentru ca ma chinuiesc cu o rochita pentru o fetita de 6 luni, pentru ca nu stiu cat de mare, si cu cati ochi sau picioare de lant trebuie inceput. Vreau sa-i fac o surpriza finei mele dar nu ma pricep la marimile de copilasi.Daca se poate sa se deschida un subiect si pe tema asta, In functie de varsta, cati cm. sau cu cate ochiuri de lant trebuie sa se inceapa, de ex. daca incepi o rochita de la gat? Eu am gasit ceva pe forum dar cred ca sunt prea putine ochiuri si mi-e frica ca e prea stramta la gatsorry
alina22
Scris: Friday, January 28, 2011 7:44 PM
Nivel

Inregistrat: 10/30/2010
Eu cand incep o rochita de la gat ma ghidez dupa un tricou si pun atatea ochiuri pana ajung la largimea tricoului. E greu de spus cu cati ochi trebuie sa incepi pentru ca depunde de fir, de cat de larg lucrezi si depinde si de copil (ca sunt copii care la 6 luni poarta haine de 9 luni).

Eu primul rand (cel cu ochiurile de lant) il lucrez un pic mai larg si masor dupa ce am facut si un rand de picioruse si atunci am siguranta ca nu am inceput pe prea multe/putine ochiuri.

Sper sa te ajute cu ceva ce am scris mai sus.
Marilum
Scris: Friday, January 28, 2011 10:57 PM
Nivel

Inregistrat: 1/25/2011
Multumesc!thankyou Problema la mine este ca copilul este in Bucuresti si eu in Oradea si nu stiu cat de mare este. Dupa spusele mamei, fetita deja este mai mare decat 4 luni, iar cand o voi boteza va avea 6 luni. Oricum sper sa ma descurc. Daca nu va mai cer ajutorul!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.