Profil: sweet angel
Despre
Utilizator: sweet angel
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Wednesday, January 6, 2010
Ultima vizita: Monday, February 23, 2015 10:56 PM
Numarul de postari: 4,463
[0.42% din toate postarile / 0.91 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 31
Postat: Tuesday, June 10, 2014 11:11 AM
Anelize, felicitari! Am ramas ?i eu surprinsa, m-am uitat sa vad e?ti sigur tu.... Sarcina u?oara ?i un bebe sanatos!
Subiect: Stare de spirit - 57
Postat: Thursday, March 13, 2014 7:51 PM
Ma bucur mult ca stam singuri acum dar în primele zile parca era prea goala casa, asteptam sa mai vina cineva .
Postat: Sunday, March 9, 2014 11:46 PM
Bereea, taty o imbratisare pt voi ca va bucurati pt noi !
La început parca era prea goala casa, acum m-am obisnuit si e mai bine asa. Am mai mult timp si pt Edy, El este asa fericit, dar parca si prosti face mai multe, mai mult spatiu mai multe idei.
Postat: Sunday, March 9, 2014 9:04 AM
Mersi Mari, era si timpul sa avem o casa doar pt noi. Asta e al saptelea an de când suntem impreuna si nu am stat niciodata singuri. M-am gandit ca va fi greu pt Edy ca ii va lipsi casa veche dar nu a fost deloc asa.
Postat: Sunday, March 9, 2014 2:32 AM
Am o stare foarte buna si eu, ne-am mutat din nou, dar de data asta doar noi 3 într-un apartament cu 3 camere. In sfarsit Edy are camera lui, noi avem dormitorul nostru si sufragerie. Sunt asa de fericita, nu imi vine sa cred, si e asa de frumoasa casuta noastra
Subiect: De ce sunt copiii necooperanti?
Postat: Monday, January 13, 2014 10:11 AM
Taty cata dreptate ai in privinta celor care nu au copii si sunt experti in educarea lor. Destul de des aud : copilul meu asa nu va face.
Al meu daca vb cu el pe un ton calm, ii explic, fara sa ma enervez (nu reusesc tot timpul asta), cand face prostioare sau nu asculta, devinde destul de cooperant.
Cred ca de felul in care ii explicam si le vorbim depinde mult.
Subiect: Clubul aspirantelor - 20
Postat: Wednesday, November 6, 2013 11:56 PM
catalyna cere trimitere de la medicul de fam pt beta hcg , costa vreo 12 euro si iti da raspunsul a doua zi, asta nu da gres. nu are rost sa faci eco ca nu se vede.
Subiect: Nastere usoara, usoara, Praslica draga!
Postat: Sunday, July 21, 2013 12:51 AM
Am crezut ca ai nascut si eu nici nu am stiut ca erai insarcinata.
Si cand am intrat am vazut poze cu copilasii tai atat de mari si de scumpi.
Subiect: Alimente recomandate pentru diaree
Postat: Wednesday, June 26, 2013 12:40 AM
Edy a avut de suferit de la diaree, dar uneori a fost si virus, uneori poate tot maselele, de cand i-au iesit toate nu a mai facut. Eu ii ?ineam regim si ii dadeam lapte de orez, il gasesti in supermarket, ambalat in cutie de lapte si costa in jur de 10 lei, eu l-am gasit la unicarm in ro, edy a mai facut si intoleranta la lactoza..... Aici se gasesc niste pliculete de gel enterium pediatrico, ceva nou aparut, care daca nu il bea imediat se facea ca piatra in pahar, plus fermenti lactici
Subiect: Cresa versus bona
Postat: Sunday, June 16, 2013 4:18 PM
Cresa are mai multe plusuri.
In cazul ca se imbolnaveste chemi soacra sa stea cu el, nu rupe relatia de tot cu ea. Mie mi-ar fi frica sa il las cu bona, sau daca l-as lasa as pune camera de supraveghere.