Suzeta, mai buna ca degetul?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
miriam
Scris: Saturday, February 13, 2016 12:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Prezent si noi aici, eu am incercat si cu o manusa facuta de mine din panza, dar si-o dadea jos singura, dimineata era cu degetul inapoi in gura.
sousourel
Scris: Saturday, February 13, 2016 9:35 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Patri a avut o perioada cu rosul unghiilor. Insa dupa ce am descoperit problema, am rezolvat destul de simplu...prin mituireras Regula era asa: daca la sfarsitul saptamanii, cand taiem unghiile, este ce taia, adica nu sunt roase, dadeam un strat usor de oja Lol ... ca deh, domnisoarele nu rod unghiile.

De asemenea, erau momente predilecte in care facea chestia asta si eram cu ochii pe ea: daca se uita la desene, spre exemplu si atunci ii aminteam...domnisoarele nu isi rod unghiileras

Inca ceva, e o chestie cu legatura comportament-consecinta, tu Shirel ai invatat la cursurile pentru adhd chestia asta. Daca exista o intarire negativa (ex: baga degetul in gura, ii retragi magarusul) dupa o perioada de crestere, comportamentul va scadea. Daca tine magarusul si nu tine si degetul in gura, intaresti pozitiv (un fel de recompensa). Succes! Sper sa reusesti, deoarece acest obicei deformeaza cerul gurii si afecteaza si pronuntia.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.