Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Si eu sunt pro suzi ... de ea scapi foarte usor ... de deget nuuu ca il are mereu la indemana ! Sof e si el pro suzi ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Cine zicea ca de suptul degetului se scapa usor, se inseala amarnic. Am avut un coleg in scoala generala care pana in clasa a 4-a isi sugea degetul, de ajunsese sa aiba porecla bebelusul. Mai stiu doi copii care la 6 ani si 8 ani inca nu scapasera de suptul degetului, nu mai stiu ce s-a intamplat intre timp, a fost demult. Nu am vazut copii la varsta asta insa cu suzeta. De suzeta scapi usor, e suficient sa nu mai cumperi sau sa o ascunzi sau sa o "uiti acasa", e un "obiect extern", cum faci asta cu degetul? Ai mei au folosit suzeta pana pe la 2 ani, dupa care fara prea mare efort din partea noastra au renuntat la ea. Nu a fost nici cel mai mic stres nici pentru noi si nici pentru ei. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| si Sara a folosit suzeta pana la 2 ani si dc as avea inca un copil la fel i-as da suzeta. Ariel .... sti ca suptul degetul afecteaza dantura si valul paltin mai mult decat suzeta? din 2 rele suzeta e raul cel mai mic |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| A suge degetul sau suzeta in primul an este normal si majoritatea copiilor renunta in mod spontan la acest obicei si se intampla acest lucru in momentul in care descopera alte metode de a se linisti. Totusi, unii copii prelungesc momentul renuntarii pana tarziu si pot ajunge chiar la 4-5 ani sa suga degetul sau suzeta. Atunci apare sucul de lamaie si piperul in peisaj.:) |
|

| Guest wrote:A suge degetul sau suzeta in primul an este normal si majoritatea copiilor renunta in mod spontan la acest obicei si se intampla acest lucru in momentul in care descopera alte metode de a se linisti. Totusi, unii copii prelungesc momentul renuntarii pana tarziu si pot ajunge chiar la 4-5 ani sa suga degetul sau suzeta. Atunci apare sucul de lamaie si piperul in peisaj.:)
vise neica vise ... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Dubla postare |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Piperul?Tre sa fii nebun sa -i dai asa ceva . |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| t-mihaela wrote: Piperul?Tre sa fii nebun sa-i dai asa ceva . Eu sunt aia! I-am pus Simonei ardei iute pe deget , ea a supt si a venit la mine cu degetul intins: "Mai pune! Mai pune ardei iute!" |
|

| Foarte tare, nu am mai auzit asa ceva |
|

| Aaaa, am uitat sa mentionez ca si acum ii place gustul picant la maxim! Deci... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
|
Asa-ti trebuie ce credeai ca poti sa fraiesti pe cineva? Desteapta foc Simona ,cateodata trebuie sa mai primim si noi asa peste nas! Comic de tot.Cred ca si eu daca as incerca sa-i fac asta lui Shiraz in schimb pe deget fiindca ea nu este cu suzeta aceeasi reactie ar avea maaaai vreau !! |
|

| shirel wrote:Cred ca si eu daca as incerca sa-i fac asta lui Shiraz in schimb pe deget fiindca ea nu este cu suzeta aceeasi reactie ar avea maaaai vreau !! Deci Shiraz este sora si cu Simona, nu numai cu Angelica! |
|

|
Daaa ,mananca iute si picant la greu !Ei,dar si eu am mancat cand am fost gravida cu ea foarte piparat ...poate are vreo legatura. |
|

| Vad ca tot eu am scris ultima pe aici si tot eu continui.Daaa Shiraz a mea are 5 ani are un magarus pe care-l iubeste enorm deci este nedespartit de el acasa si in masina .Automat cu aceasta papusa plusata isi introduce si degetul in gura si-l suge nu vrea sa inceteze si gata cu toate ca am incercat diferite tehnici.Acuma i-am spus ca in momentul cand va merge la sc oala va trebui sa renuntze la acest magar.Greu tare chiar nu stiu cum o vom scoate la capat dar vom lupta cumva Eu cunosc o fata la 30 de ani care adoarme ch degetul in gura si fuge ca sa nu o vada copilul ei care are 2 ani ca-i este rusine...dar asta este un caz special.Astept orice sfaturi si sunt pregatita sa incerc tot ce se poate. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Da, Shirel! Dificila misiune! Si finuta mea a supt degetul mare pana tarziu si cand am incercat sa vorbesc cu ea,sa-i explic ca deja e mare si bla bla bla ea foarte dulce si inocenta imi raspunde: Da, stiu dar cateodata nu ma pot abtine! Ia vezi, poate iei vreun 'doctorat' si in problema asta, apoi vii sa ne spui ' reteta',bine? Ai mei n-au vrut nici suzeta, nici degetul nu l-au supt...printesa mica a avut vreo doua tentative, dar cam atat! Sper sa nu-si ia vreun obicei de aici incolo! Pup si sper sa gasiti solutia cat mai curand! |
|
|