Suzeta, mai buna ca degetul?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Saturday, March 30, 2013 8:00 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Si eu sunt pro suzi ... de ea scapi foarte usor ... de deget nuuu ca il are mereu la indemana ! Sof e si el pro suzi ! DistanceKiss
Roxie
Scris: Thursday, April 11, 2013 10:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Cine zicea ca de suptul degetului se scapa usor, se inseala amarnic. Am avut un coleg in scoala generala care pana in clasa a 4-a isi sugea degetul, de ajunsese sa aiba porecla bebelusul. Mai stiu doi copii care la 6 ani si 8 ani inca nu scapasera de suptul degetului, nu mai stiu ce s-a intamplat intre timp, a fost demult. Nu am vazut copii la varsta asta insa cu suzeta. De suzeta scapi usor, e suficient sa nu mai cumperi sau sa o ascunzi sau sa o "uiti acasa", e un "obiect extern", cum faci asta cu degetul?
Ai mei au folosit suzeta pana pe la 2 ani, dupa care fara prea mare efort din partea noastra au renuntat la ea. Nu a fost nici cel mai mic stres nici pentru noi si nici pentru ei.
alexandrabogdan
Scris: Thursday, April 11, 2013 10:27 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
si Sara a folosit suzeta pana la 2 ani si dc as avea inca un copil la fel i-as da suzeta. Ariel .... sti ca suptul degetul afecteaza dantura si valul paltin mai mult decat suzeta? din 2 rele suzeta e raul cel mai mic
bebinobox
Scris: Friday, April 19, 2013 1:56 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
A suge degetul sau suzeta in primul an este normal si majoritatea copiilor renunta in mod spontan la acest obicei si se intampla acest lucru in momentul in care descopera alte metode de a se linisti. Totusi, unii copii prelungesc momentul renuntarii pana tarziu si pot ajunge chiar la 4-5 ani sa suga degetul sau suzeta.
Atunci apare sucul de lamaie si piperul in peisaj.:)
TatyKS
Scris: Friday, April 19, 2013 8:01 AM
Nivel

Guest wrote:
A suge degetul sau suzeta in primul an este normal si majoritatea copiilor renunta in mod spontan la acest obicei si se intampla acest lucru in momentul in care descopera alte metode de a se linisti. Totusi, unii copii prelungesc momentul renuntarii pana tarziu si pot ajunge chiar la 4-5 ani sa suga degetul sau suzeta.
Atunci apare sucul de lamaie si piperul in peisaj.:)

hohot hohot vise neica vise ...
t-mihaela
Scris: Saturday, April 20, 2013 5:38 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Dubla postare
t-mihaela
Scris: Saturday, April 20, 2013 5:39 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
scratch Piperul?Tre sa fii nebun sa -i dai asa ceva .
aurishta
Scris: Saturday, April 20, 2013 8:56 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
t-mihaela wrote:
scratch Piperul?Tre sa fii nebun sa-i dai asa ceva .
Big Laugh Eu sunt aia!Big Laugh Big Laugh I-am pus Simonei ardei iute pe degetalcool , ea a suptalcool si a venit la mine cu degetul intins: "Mai pune! Mai pune ardei iute!"alcool alcool alcool
TatyKS
Scris: Thursday, April 25, 2013 7:43 AM
Nivel

Foarte tare, nu am mai auzit asa ceva Lol
aurishta
Scris: Thursday, April 25, 2013 7:53 AM
Nivel

aurishta wrote:
... ea a suptalcool si a venit la mine cu degetul intins: "Mai pune! Mai pune ardei iute!"alcool alcool alcool
Aaaa, am uitat sa mentionez ca si acum ii place gustul picant la maxim!Hilar Deci...Lol
shirel
Scris: Thursday, April 25, 2013 7:56 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
aurishta wrote:
Big Laugh Eu sunt aia!Big Laugh Big Laugh I-am pus Simonei ardei iute pe degetalcool , ea a suptalcool si a venit la mine cu degetul intins: "Mai pune! Mai pune ardei iute!"alcool alcool alcool

Asa-ti trebuie ce credeai ca poti sa fraiesti pe cineva?Hilar Hilar Hilar sic Desteapta foc Simona ,cateodata trebuie sa mai primim si noi asa peste nas!ras pupici pupici Comic de tot.Cred ca si eu daca as incerca sa-i fac asta lui Shiraz in schimb pe deget fiindca ea nu este cu suzeta aceeasi reactie ar avea maaaai vreau !!Haha Haha
aurishta
Scris: Thursday, April 25, 2013 8:49 AM
Nivel

shirel wrote:

Cred ca si eu daca as incerca sa-i fac asta lui Shiraz in schimb pe deget fiindca ea nu este cu suzeta aceeasi reactie ar avea maaaai vreau !!Haha Haha
hohot Deci Shiraz este sora si cu Simona, nu numai cu Angelica!SimplyLove hohot hohot
shirel
Scris: Thursday, April 25, 2013 12:17 PM
Nivel

aurishta wrote:
hohot Deci Shiraz este sora si cu Simona, nu numai cu Angelica!SimplyLove hohot hohot

Daaa ,mananca iute si picant la greu !Ei,dar si eu am mancat cand am fost gravida cu ea foarte piparat ...poate are vreo legatura.NuStiu NuStiu
shirel
Scris: Friday, February 12, 2016 10:52 PM
Nivel

Vad ca tot eu am scris ultima pe aici si tot eu continui.Daaa Shiraz a mea are 5 ani are un magarus pe care-l iubeste enorm deci este nedespartit de el acasa si in masina .Automat cu aceasta papusa plusata isi introduce si degetul in gura si-l suge nu vrea sa inceteze si gata cu toate ca am incercat diferite tehnici.Acuma i-am spus ca in momentul cand va merge la sc oala va trebui sa renuntze la acest magar.Greu tare chiar nu stiu cum o vom scoate la capat dar vom lupta cumvaalcool sic Eu cunosc o fata la 30 de ani care adoarme ch degetul in gura si fuge ca sa nu o vada copilul ei care are 2 ani ca-i este rusine...dar asta este un caz special.Astept orice sfaturi si sunt pregatita sa incerc tot ce se poate.
misha
Scris: Friday, February 12, 2016 11:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Da, Shirel! Dificila misiune! Si finuta mea a supt degetul mare pana tarziu si cand am incercat sa vorbesc cu ea,sa-i explic ca deja e mare si bla bla bla ea foarte dulce si inocenta imi raspunde: Da, stiu dar cateodata nu ma pot abtine!
Ia vezi, poate iei vreun 'doctorat' si in problema asta, apoi vii sa ne spui ' reteta',bine? ras
Ai mei n-au vrut nici suzeta, nici degetul nu l-au supt...printesa mica a avut vreo doua tentative, dar cam atat! Sper sa nu-si ia vreun obicei de aici incolo!
Pup si sper sa gasiti solutia cat mai curand!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.