Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Stiu ca nu intram la categoria asta de varsta, dar, am renuntat si noi la suzeta. Ioana a rupt 2 suzete in decurs de o zi, pentru ca tragea de ele de durere de dinti. Si pentru ca inghitea siliconul, am considerat ca e important sa scot suzeta din peisaj. I-am aratat ca e rupta, i-am spus ca au stricat-o dintsorii si, de fata cu ea, am aruncat-o la gunoi. A mai intrebat de cateva ori, dar a renuntat repede cand i-am adus aminte ca e la gunoi. Avem si noi una de rezerva, dar deja avem o saptamana fara suzeta si cred ca va fi ok! |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Daca sunt la gradi copiii, cred ca vor intelege daca le ziceti ca ati dat suzeta la vreun "bebe mic". Le spunem ca ei sunt mari si nu le mai trebuie asa ceva,dar un bebe mic are nevoie de suzeta lor.Cel putin,piticania mea la 2ani si aproape 4luni a priceput toate astea si nu mai intreaba de ea.A marait si plans putin dupa ea doar in prima seara,la culcare.Ea oricum nu o tinea peste zi,fiind ocupata cu joaca. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Piciul meu are aproape un an si 7 luni.de 3 saptamani nu mai papam suzy deloc.pur si simplu nu i-am mai dat-o.fara explicati,fara nimic.a mieunit o seara-doua si gata,desi statea toat a zi ta cu ea in gurita(cum o vedea o lua imediat.escalada orice mobila pt suzy).cred ca e mai usor cand e mai mic.fara explicatii,fara chin.acum chiar nu mai are nici o treaba cu suzeta.si mai e un avantaj:acum ii vad si in somn gurita aia frumoasa! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Felicitari Simona! |