Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cu cea mai mare rusine trebuie sa o fac si pe asta.sa recunosc ca fata mea mai ia suzeta....dar acum am nevoie de trucuri,sfaturi sa fac ceva sa o dezvat. deci...am zis ca pana nu il dezvat pe lukas de suzeta,degeaba incerc sa o dezvat pe ea,ca ii va "fura" suzi de la lukas,asa ca maine este o saptamana de cand lukas nu si-a mai primit suzeta.la el nu am avut nici o problema la dezvatat. insa la karina e alta poveste.astazi am taiat una dintre suzete si,bineinteles a vazut,a tacut cat a tacut dar a stat toata ziua cu mainile in gura,si-a ros unghiile,ca doar a avut ce...ca-n prima zi...i-am explicat,i-am zis sa nu mai faca,dar nicicum nu am putut-o convinge.si pana la urma in seara asta nu am mai rezistat si i.-am dat-o din nou uneori ma gandesc ca mai bine suzeta decat sa isi roada unghiile,uneori vreau sa fiu tare si sa pot face ceva....dati-mi un sfat..chiar nu stiu ce sa fac pana la urma |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Helga sfat nu prea stiu ce sa iti zic ,ca uite cu asta ma confrunt si eu si Riki a inceput sa iasa suzi lui Flavio,prima in gluma dar acuma se ingroasa gluma si cand ii zic mio da,dar dupaia cand se face liniste in casa,gata stiu ca e cu ea in gura,nu vreau sa se reobisnuiasca,dar ce sa-i fac,nici pe Flavio inca nu vreau sa-l dezvat ca inca ii mai ies dintisori si suzi parca il calmeaza cand io dau in gura cu gel gingival. acuma nu stiu cum sa fac astept si eu sfaturi. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Eu am luat sfaturi de la tine cu suzeta si acum ceri tu sfaturi Noi stii cum a functionat,i-am pus sare de lamaie pe ea si din clipa urmatoare nici nu a vrut sa o mai vada! Insa Karina fiind mare habar n-am cum sa procedezi!Ar trebui sa-i dezveti pe amandoi odata! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Si eu am avut suzeta tot cam pana la 4 ani si ceva, si tin minte perfect ca intr-o zi o cautam si tocmai venise un prieten de familie pe la noi, care a fost complice . Mi-au zis(mama si prietenul de familie) ca o fetita mica si saraca pe care o cunoaste el are nevoie de suzeta, si i-au dat-o ei. Eu am tacut si am facut o fapta buna . Cativa ani mai tarziu, am gasit suzeta intr-o vaza . Chiar a mers la mine :). Succes! |
|
| anabella,karina prima data a luat suzeta undeva la 1 an,am dezvatat-o inainte sa mearga la gradi,adica aprox 2 ani jumate,a inceput sa isi roada unghiile,sa bage tot ce prindea in gura,haine,jucarii,parul,degetele,asa ca i-am dat suzeta inapoi.acum ma gandesc ca e prea mare pentru suzeta,in tara toti incercau sa o faca de rusine,sa renunte cumva,dar nu a mers.acum pe lukas l-am dezvatat deja(are o saptamana fara) tocmai pentru asta,dar cum am zis,a reinceput din nou obiceiurile cu bagatul in gura si nu stiu ce sa fac.
raly,cu cat e mai mare cu atat ii dezveti mai greu.cum am mai zis,pe lukas l-am dezvatat...fara nici o problema...insa la ea nu stiu ce sa fac.renunta la orice,numai sa aibe suzeta
vanina,pe karina nu prea o vad in stare sa faca o astfel de fapta
cred ca pana la urma mai continuam cu suzeta.prea ma stresez cand o vad cu degetele in gura sau ca isi roade unghiile.ieri a fost un chin... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| Fluturas, eu as zice sa nu ii mai dai suzeta de fel, mai ales ca nu o mai vede nici la baietel. iar pt unghii este un ulei, un gel, nu stiu exact care are gust amar. si bineinteles "nervi tari" pentru tine pe Darius l-a dezvatat soacra mea de toate, suzeta a "scapat-o" peste balcon si a luat-o catelul, care avea pui |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| I italia vad si copiii mai mari cu sezeta si nu se streseaza nimeni.Va fi greu sa o dezobisnuiesti p Karina, pentru ca probabil il vede pe Lukas cu suzeta |
|
| nu,bereea,pe lukas nu il vede,ca tocmai asta am facut...sa il dezobisnuiesc prima data pe lukas,la care a fost foarte usor...nu i-am mai dat-o si gata.si aici mai vezi asa copii mari si vad ca lumea nu se streseaza,ba mi-a zis odata un barbat ca si baiatul lui pana pe la 5 ani a luat suzeta.deocamdata o mai are,dar are interzis sa iasa din casa cu suzeta |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Mihaita a renuntat oarecum obligat la suzeta,dupa ce a implinit 3 ani,am hotarat eu ca ajunge si nu i-am mai dat-o decat la somn,o perioada,apoi am facut-o uitata de tot.de atunci isi roade unghiile,cauciucurile de la masinile lui de jucarie,o broscuta de plus cu care se culca...sunt cicalitoare,cu gura pe el tot timpul,o data i-am bagat degetele in borcanul cu ardei iute,s-a dus la baie sa se spele deci solutia asta,cu gel amar sau mai stiu eu ce e exclusa,sunt destul de mari ca sa se curete singuri dupa asta e singura varianta pe care o vad eu,Fluturas:ii scoti suzeta (asta daca tii neaparat) si apoi ii explici de n ori pe zi,daca e cazul,ca nu-i bine,frumos,sanatos sa roada tot ce apuca. Alexandra are suzeta la somn,uneori,asta pentru ca ar sta doar cu tzitzi in gura si fizic nu pot eu sa o tin atata la piept,dar o sa renuntam la ea in jur de 1 an,poate nici n-o tinem pana atunci. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si eu tot cicalitoare sunt,cu gura pe Karina ca de ceva vreme roade tot ce prinde ,nu i-am mai taiat unghiile de mult ca nu am cum,vine cu ele gata taiate.ii tot fac teorie si functioneaza pe moment.Cu degetelul a raenuntat mititica ca era mai mica acum nu se mai sperie de baba ca atunci. Fluturas cum a zis si Mela mai bine acum cat e micuta ca uita apoi e mai greu .Depinde mult si de copil,dar eu zic ca a renunta la suzeta este mult mai usor decat sa -l dezveti de deget sau de rosul unghiilor,fiind mereu la indemana. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Cu asa ceva nu m-am confruntat,nu stiu ce sfat sa dau...eu incercam sa-i invat cu suzeta si cum le bagam in gura,parca zbura racheta din gura lor,scoteau si limba(parca erau intelesi amandoi). Probabil are un tic,cu rosul-bagatul in gura,Ionut o perioada buna rodea unghi,baga bluza in gura,maneci,l-am cicalit o perioada si el continua treaba lui,pana intr-o zi cand i-am luat mainile si i-am aratat ce unghi are,bluza care era patata de atat bagat in gura..de atunci nu am mai facut,dar cum vede o pata sau unghiile mai mari sau cu pamant,plastelina sub,vine repede la mine sa-mi zica ca nu-i place cum arata.
Fluturash,incearca sa iti faci timp sa va faceti unghiile,pieptanati,codite; impreuna.Sigur ii va placea si va fi atenta de gesturile ei.Iar suzi,sa nu io mai dai.Succes! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Suzi dispare subit, o luat-o...x (printesa, persoana sau personaj pe care-l indrageste ea mult si pe care nu vrea sa-l dezamageasca sau de care-i e frica) si a lasat un bilet pentru ea (ii scrii tu/tati un bilet cu numele ei, in care-i spui ca e fetita mare, ca a vazut-o cu suzi si a fost tare mohorata din cauza asta, ca trebuie sa promita ca nu o mai ia sau altceva ce crezi ca o va determina sa "uite").
La partea cu rosul unghiilor, daca insisti, vei avea succes, esential e sa nu aiba un "model" in zona. Ti-am facut precizarea asta extrem de importanata, pentru ca eu am 2 rozatori in casa, ala mare fara sanse de recuperare, iar aia mica cred ca va urma aceeasi traiectorie, ca nu merge cu nimic: nici speriata, nici facuta de rusine, nici ardei iuti, nimic . |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Fluturas, cum crezi ca bea Daria mea laptele seara?La bibe De suzete am scapat foarte tarziu, ca si tine ca nu m-am stresat ,au renuntat ei cand au vrut.Din partea mea se pot duce sa se insoare cu ele in gura si bibele si suzeta |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| t-mihaela wrote:Fluturas, cum crezi ca bea Daria mea laptele seara?La bibe  De suzete am scapat foarte tarziu, ca si tine ca nu m-am stresat ,au renuntat ei cand au vrut.Din partea mea se pot duce sa se insoare cu ele in gura si bibele si suzeta
a mea abaut laptele de seara pana la 6 ani cu biberonul. Acum il bem cu cana ,dar la dorinta ei, nu a mea. |
|
| karina are o saptamana de cand nu a mai luat suzeta.seara,inainte sa mergem la baie si somn,tati a prostit-o(si nu stiu cum)...i-a spus ca ii miroase urat gura de la suzeta si alte prostioare si a lasat suzeta si de atunci nu a mai luat-o.ea stie ca e la gunoi acum,dar noi am ascuns-o in caz ca mai avem nevoie.la care ea a zis ca trebuia sa dam suzeta la un bb mic nu la gunoi.acum cred ca e pot arunca suzeta linistita. lukas s-a reobisuit,dar acum astept pana ii mai iasa maselele care deja se vad pe drum,dupa care inercam din nou si pe el sa il dezvat,poate scap mai usor cu el |
|
|