suzeta inca??
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Saturday, October 9, 2010 10:54 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
cu cea mai mare rusine trebuie sa o fac si pe asta.sa recunosc ca fata mea mai ia suzeta....dar acum am nevoie de trucuri,sfaturi sa fac ceva sa o dezvat.
deci...am zis ca pana nu il dezvat pe lukas de suzeta,degeaba incerc sa o dezvat pe ea,ca ii va "fura" suzi de la lukas,asa ca maine este o saptamana de cand lukas nu si-a mai primit suzeta.la el nu am avut nici o problema la dezvatat.
insa la karina e alta poveste.astazi am taiat una dintre suzete si,bineinteles a vazut,a tacut cat a tacut dar a stat toata ziua cu mainile in gura,si-a ros unghiile,ca doar a avut ce...ca-n prima zi...i-am explicat,i-am zis sa nu mai faca,dar nicicum nu am putut-o convinge.si pana la urma in seara asta nu am mai rezistat si i.-am dat-o din nou
uneori ma gandesc ca mai bine suzeta decat sa isi roada unghiile,uneori vreau sa fiu tare si sa pot face ceva....dati-mi un sfat..chiar nu stiu ce sa fac pana la urma
Ana
Scris: Saturday, October 9, 2010 11:00 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Helga sfat nu prea stiu ce sa iti zic ,ca uite cu asta ma confrunt si euuff uff si Riki a inceput sa iasa suzi lui Flavio,prima in gluma dar acuma se ingroasa gluma si cand ii zic mio da,dar dupaia cand se face liniste in casa,gata stiu ca e cu ea in gura,nu vreau sa se reobisnuiasca,dar ce sa-i fac,nici pe Flavio inca nu vreau sa-l dezvat ca inca ii mai ies dintisori si suzi parca il calmeaza cand io dau in gura cu gel gingival.
acuma nu stiu cum sa fac astept si eu sfaturi.
raly
Scris: Sunday, October 10, 2010 11:38 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Eu am luat sfaturi de la tine cu suzeta si acum ceri tu sfaturihohot Noi stii cum a functionat,i-am pus sare de lamaie pe ea si din clipa urmatoare nici nu a vrut sa o mai vada!cool cool Insa Karina fiind mare habar n-am cum sa procedezi!Ar trebui sa-i dezveti pe amandoi odata!sic
vanina
Scris: Sunday, October 10, 2010 12:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Si eu am avut suzeta tot cam pana la 4 ani si ceva, si tin minte perfect ca intr-o zi o cautam si tocmai venise un prieten de familie pe la noi, care a fost complice ras. Mi-au zis(mama si prietenul de familie) ca o fetita mica si saraca pe care o cunoaste el are nevoie de suzeta, si i-au dat-o ei. Eu am tacut si am facut o fapta buna sic . Cativa ani mai tarziu, am gasit suzeta intr-o vaza hohot .
Chiar a mers la mine :). Succes!
Fluturas
Scris: Sunday, October 10, 2010 3:22 PM

anabella,karina prima data a luat suzeta undeva la 1 an,am dezvatat-o inainte sa mearga la gradi,adica aprox 2 ani jumate,a inceput sa isi roada unghiile,sa bage tot ce prindea in gura,haine,jucarii,parul,degetele,asa ca i-am dat suzeta inapoi.acum ma gandesc ca e prea mare pentru suzeta,in tara toti incercau sa o faca de rusine,sa renunte cumva,dar nu a mers.acum pe lukas l-am dezvatat deja(are o saptamana fara) tocmai pentru asta,dar cum am zis,a reinceput din nou obiceiurile cu bagatul in gura si nu stiu ce sa fac.

raly,cu cat e mai mare cu atat ii dezveti mai greu.cum am mai zis,pe lukas l-am dezvatat...fara nici o problema...insa la ea nu stiu ce sa fac.renunta la orice,numai sa aibe suzeta

vanina,pe karina nu prea o vad in stare sa faca o astfel de fapta

cred ca pana la urma mai continuam cu suzeta.prea ma stresez cand o vad cu degetele in gura sau ca isi roade unghiile.ieri a fost un chin...
petronela_gav
Scris: Sunday, October 10, 2010 4:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/5/2009
Fluturas, eu as zice sa nu ii mai dai suzeta de fel, mai ales ca nu o mai vede nici la baietel. iar pt unghii este un ulei, un gel, nu stiu exact care are gust amar. si bineinteles "nervi tari" pentru tine
pe Darius l-a dezvatat soacra mea de toate, suzeta a "scapat-o" peste balcon si a luat-o catelul, care avea pui hohot
bereea
Scris: Thursday, October 28, 2010 8:38 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
I italia vad si copiii mai mari cu sezeta si nu se streseaza nimeni.Va fi greu sa o dezobisnuiesti p Karina, pentru ca probabil il vede pe Lukas cu suzeta
Fluturas
Scris: Thursday, October 28, 2010 9:18 AM

nu,bereea,pe lukas nu il vede,ca tocmai asta am facut...sa il dezobisnuiesc prima data pe lukas,la care a fost foarte usor...nu i-am mai dat-o si gata.si aici mai vezi asa copii mari si vad ca lumea nu se streseaza,ba mi-a zis odata un barbat ca si baiatul lui pana pe la 5 ani a luat suzeta.deocamdata o mai are,dar are interzis sa iasa din casa cu suzeta
Mela
Scris: Thursday, October 28, 2010 11:12 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Mihaita a renuntat oarecum obligat la suzeta,dupa ce a implinit 3 ani,am hotarat eu ca ajunge si nu i-am mai dat-o decat la somn,o perioada,apoi am facut-o uitata de tot.de atunci isi roade unghiile,cauciucurile de la masinile lui de jucarie,o broscuta de plus cu care se culca...sunt cicalitoare,cu gura pe el tot timpul,o data i-am bagat degetele in borcanul cu ardei iute,s-a dus la baie sa se spele ras deci solutia asta,cu gel amar sau mai stiu eu ce e exclusa,sunt destul de mari ca sa se curete singuri dupa sic
asta e singura varianta pe care o vad eu,Fluturas:ii scoti suzeta (asta daca tii neaparat) si apoi ii explici de n ori pe zi,daca e cazul,ca nu-i bine,frumos,sanatos sa roada tot ce apuca.
Alexandra are suzeta la somn,uneori,asta pentru ca ar sta doar cu tzitzi in gura si fizic nu pot eu sa o tin atata la piept,dar o sa renuntam la ea in jur de 1 an,poate nici n-o tinem pana atunci.
Ely
Scris: Thursday, October 28, 2010 4:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Si eu tot cicalitoare sunt,cu gura pe Karina ca de ceva vreme roade tot ce prindeuff ,nu i-am mai taiat unghiile de mult ca nu am cum,vine cu ele gata taiate.ii tot fac teorie si functioneaza pe moment.Cu degetelul a raenuntat mititica ca era mai mica acum nu se mai sperie de baba ca atunci.
Fluturas cum a zis si Mela mai bine acum cat e micuta ca uita apoi e mai greu .Depinde mult si de copil,dar eu zic ca a renunta la suzeta este mult mai usor decat sa -l dezveti de deget sau de rosul unghiilor,fiind mereu la indemana.hearts
ingerash
Scris: Thursday, October 28, 2010 4:33 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Cu asa ceva nu m-am confruntat,nu stiu ce sfat sa dau...eu incercam sa-i invat cu suzeta si cum le bagam in gura,parca zbura racheta din gura lor,scoteau si limba(parca erau intelesi amandoi).
Probabil are un tic,cu rosul-bagatul in gura,Ionut o perioada buna rodea unghi,baga bluza in gura,maneci,l-am cicalit o perioada si el continua treaba lui,pana intr-o zi cand i-am luat mainile si i-am aratat ce unghi are,bluza care era patata de atat bagat in gura..de atunci nu am mai facut,dar cum vede o pata sau unghiile mai mari sau cu pamant,plastelina sub,vine repede la mine sa-mi zica ca nu-i place cum arata.

Fluturash,incearca sa iti faci timp sa va faceti unghiile,pieptanati,codite; impreuna.Sigur ii va placea si va fi atenta de gesturile ei.Iar suzi,sa nu io mai dai.Succes!pupici computerlove
delfinasa
Scris: Thursday, October 28, 2010 4:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Suzi dispare subit, o luat-o...x (printesa, persoana sau personaj pe care-l indrageste ea mult si pe care nu vrea sa-l dezamageasca sau de care-i e frica) si a lasat un bilet pentru ea (ii scrii tu/tati un bilet cu numele ei, in care-i spui ca e fetita mare, ca a vazut-o cu suzi si a fost tare mohorata din cauza asta, ca trebuie sa promita ca nu o mai ia sau altceva ce crezi ca o va determina sa "uite").

La partea cu rosul unghiilor, daca insisti, vei avea succes, esential e sa nu aiba un "model" in zona. Ti-am facut precizarea asta extrem de importanata, pentru ca eu am 2 rozatori in casa, ala mare fara sanse de recuperare, iar aia mica cred ca va urma aceeasi traiectorie, ca nu merge cu nimic: nici speriata, nici facuta de rusine, nici ardei iuti, nimic banghead nervi uff.
t-mihaela
Scris: Thursday, October 28, 2010 4:45 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Fluturas, cum crezi ca bea Daria mea laptele seara?La bibe hohot De suzete am scapat foarte tarziu, ca si tine ca nu m-am stresat ,au renuntat ei cand au vrut.Din partea mea se pot duce sa se insoare cu ele in gura si bibele si suzeta salut
bereea
Scris: Thursday, October 28, 2010 8:55 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
t-mihaela wrote:
Fluturas, cum crezi ca bea Daria mea laptele seara?La bibe hohot De suzete am scapat foarte tarziu, ca si tine ca nu m-am stresat ,au renuntat ei cand au vrut.Din partea mea se pot duce sa se insoare cu ele in gura si bibele si suzeta salut

a mea abaut laptele de seara pana la 6 ani cu biberonul.ras Acum il bem cu cana ,dar la dorinta ei, nu a mea.
Fluturas
Scris: Friday, February 25, 2011 7:58 PM

yes yes yes yes yes karina are o saptamana de cand nu a mai luat suzeta.seara,inainte sa mergem la baie si somn,tati a prostit-o(si nu stiu cum)...i-a spus ca ii miroase urat gura de la suzeta si alte prostioare si a lasat suzeta si de atunci nu a mai luat-o.ea stie ca e la gunoi acum,dar noi am ascuns-o in caz ca mai avem nevoie.la care ea a zis ca trebuia sa dam suzeta la un bb mic nu la gunoi.acum cred ca e pot arunca suzeta linistita.
lukas s-a reobisuit,dar acum astept pana ii mai iasa maselele care deja se vad pe drum,dupa care inercam din nou si pe el sa il dezvat,poate scap mai usor cu el
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.