suzeta inca??
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, February 26, 2011 3:17 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Stiu ca nu intram la categoria asta de varsta, dar, am renuntat si noi la suzeta. Ioana a rupt 2 suzete in decurs de o zi, pentru ca tragea de ele de durere de dinti. Si pentru ca inghitea siliconul, am considerat ca e important sa scot suzeta din peisaj. I-am aratat ca e rupta, i-am spus ca au stricat-o dintsorii si, de fata cu ea, am aruncat-o la gunoi. A mai intrebat de cateva ori, dar a renuntat repede cand i-am adus aminte ca e la gunoi. Avem si noi una de rezerva, dar deja avem o saptamana fara suzeta si cred ca va fi ok!
alimami
Scris: Sunday, February 27, 2011 1:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Daca sunt la gradi copiii, cred ca vor intelege daca le ziceti ca ati dat suzeta la vreun "bebe mic". Le spunem ca ei sunt mari si nu le mai trebuie asa ceva,dar un bebe mic are nevoie de suzeta lor.Cel putin,piticania mea la 2ani si aproape 4luni a priceput toate astea si nu mai intreaba de ea.A marait si plans putin dupa ea doar in prima seara,la culcare.Ea oricum nu o tinea peste zi,fiind ocupata cu joaca.
simona_cosmonautza
Scris: Wednesday, May 4, 2011 10:09 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Piciul meu are aproape un an si 7 luni.de 3 saptamani nu mai papam suzy deloc.pur si simplu nu i-am mai dat-o.fara explicati,fara nimic.a mieunit o seara-doua si gata,desi statea toatcoeur a zi ta cu ea in gurita(cum o vedea o lua imediat.escalada orice mobila pt suzy).cred ca e mai usor cand e mai mic.fara explicatii,fara chin.acum chiar nu mai are nici o treaba cu suzeta.si mai e un avantaj:acum ii vad si in somn gurita aia frumoasa! coeur coeur
oanamaria
Scris: Wednesday, May 4, 2011 11:55 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Felicitari Simona!newclap newclap
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, May 4, 2011 5:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
mie mi-e mila sa i-o iau. asa isi mai alina si ea durerile de dinti.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.