Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Nu stiu de ce va plangeti voi astea care puteti purta sutien... eu chiar nu am ce baga in el... am 70B asa ca decat sa ma enervez stau fara sau cu bustiera |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| 70 B e tot o cupa B... doar ca esti mica/ingusta in spate - ai circumferinta mica sub sani. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| E bine sa nu-l maniem pe Dzeu...asa ne-a dat..asta e! Si eu as fi multumita de sanii mei, de marimea lor pt ca sunt destul de inalta si n-as comenta nimic, daca nu mi-ar provoca vesnice dureri de spate si curand probleme cu coloana! Nu fac nici fitze si nici mofturi...port sutien de la 13 ani! Am deja santuri pe umeri din cauza bretelelor care trebuie sa suporte atata greutate. Daca ma duc la sala ( zumba, aerobic) trebuie sa port NEAPARAT sutien+bustiera sau maieu de sport ff elastic si ff strans ca sa-mi tina tzatzele la locul lor! Sper ca va inchipuiti ca de rochii, tricouri cu spatele gol sau cu umerii goi, nici nu poate fi vorba la 100 D! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu zic ca cele cu sanii mari au mai multe dezavantaje decat cele cu sanii mici . Mie imi este foarte usor sa gasesc imbracaminte si pot purta orice in partea de sus si asta datorita sanilor care nu sunt nici mici,nici mari .Eu am constitutia mai robusta si daca mai aveam si sanii mari era dezastru ,oribil si fundul mare si sanii mari .La constitutia mea ma avantajeaza foarte mult marimea sanilor si-i multumesc mereu lui Dumnezeu ca m-a construit asa . |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Nanny wrote:E bine sa nu-l maniem pe Dzeu...asa ne-a dat..asta e! Si eu as fi multumita de sanii mei, de marimea lor pt ca sunt destul de inalta si n-as comenta nimic, daca nu mi-ar provoca vesnice dureri de spate si curand probleme cu coloana! Nu fac nici fitze si nici mofturi...port sutien de la 13 ani! Am deja santuri pe umeri din cauza bretelelor care trebuie sa suporte atata greutate. Daca ma duc la sala ( zumba, aerobic) trebuie sa port NEAPARAT sutien+bustiera sau maieu de sport ff elastic si ff strans ca sa-mi tina tzatzele la locul lor! Sper ca va inchipuiti ca de rochii, tricouri cu spatele gol sau cu umerii goi, nici nu poate fi vorba la 100 D!
Am o matusa care are sanii uriasi, are nevoie de sutiene speciale la care inlocuieste bretelele cu elastic lat...vesnic a avut si are probleme cu spatele.
Cand ai sanii mai mici gasesti o gama mult mai variata de sutiene.Aici ma doare pe mine.Cu greu pot abina sutienul cu chilotul si imi plac atat de mult compleurile. |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| oanamaria wrote:Eu pe ai mei ii vad perfecti si asa si sunt !  Perfecti pentru mine ! Acum depinde de fiecare cum vede lucrurile si ce-si doreste . Si eu am zis ca, cupa B mi se pare perfecta.Ai mei sunt lasati dupa sarcina,alaptare etc..dar de marime sunt la fel ca inainte de sarcina.75B am eu si ca marime mi se par si mie perfecti:) |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Bereea,acolo e si buba mea.La compleuri sau costume de baie!Ca daca ar trebui sa mi iau bikini la fel,ar mai incapea vreo doua femei pe langa mine.Dar mai nou vad prin mallurile astea ca gasesti sa ti cumepri sutienul si chilotii separat dar acelasi model.Eu mi am gasit anul trecut un costum de baie mortal!Suntien marime mare si slipul cea mai mica marime.E atat de frumos incat multe femei ma intrebau pe plaja,la piscina,de unde l am cumparat. Eu nu vreau sani mici,nicidecum!Vreau niste sani normali,undeva la mijloc.E totusi ceva femenin care ne caracterizeaza... Oana,ai dreptate intr un fel.Una e sa vezi un san mare la o femeie slaba si alta la o femeie plinuta! |
|

| Da, si la noi se cumpara separat, e si normal, nu? Problema ca eu nu mai am sanul care il aveam la 20 sau la 30 de ani si nu gasesc un sutien pentru costumul de baie cupa D care sa ma avantajeze.
Iulia, la sala de sport unde merg eu este o tipa inalta si subtire , dar cu sanii mari.Ma gandesc la tine cand o vad.Cu siguranta ai ei sunt cupa E si la cat stau de nemiscati e clar ca nu-i are de la mama natura. Imbracata arata grozav, cred ca si tu arati grozav mai ales ca ai tai sunt naturali. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Da,asa e!Cu sutien arat bine,daca il dau jos nu mai arat bine=))doar daca ii adun .Sanii mei nu mai sunt ca la 20 de ani!Au inceput sa se lese de la sarcina in primul rand cand am luat 23 kg,apoi de la alaptat(nu am putut alapta foarte mult)dar a contribuit si asta la lasarea lor,apoi am slabit si pe parcursul anilor ce au urmat am oscilat cu greutatea pana acum vreo 2 ani cand m am stabilizat!Eu imi doream o operatie de ridicare a sanilor,pana sa trec prin cea de septorinoplastie .M am lecuit,pt moment cel putin.Poate cu timpul voi reveni la sentimente mai bune si poate dupa ce voi incheia capitolul bebelusi ma voi incumeta la vreo operatie ca zic eu degeaba ii ridic acum daca voi avea o sarcina in viitorul apropiat se vor lasa iar!Sau poate nu... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Si eu imi tot caut sutiene care sa imi fie calumea. La noi nu prea gasesti decat daca mergi la magazine specializate. Si acum le da de diferite marimi dar aceleasi modele. Niciodata nu le-am gasit la fel, si nu pot fi fericita daca merg la piscina. Ce sa mai zic de sala... Acolo e o caldura, si nu pot purta bustiera mai sus de buric. Tre' sa imi iau tricouri largi si cu bustiera pe dedesubt. La 106 D imi trebuie ceva gen "hipster" Deci e cam la fel ca si voi, probleme cu spatele, mai ales dureri in zona soldului, rochii cu spatele gol + ca eu port de la 13 ani sutien (nu puteam purta tricouri mulate ca se vedeau...cele cu pricina )parca arata ca doua rosii gigantice si nu gasesc cum imi plac. Mi-ar placea colorate cu danteluta, fundite si alte 'chestii' (acum vorbesc de lejerie intima, nu de comstum de baie). Si eu sunt si mofturoasa. Adica trebuie sa imi stea in anume fel, sa nu ma deranjeze, iar eu dimineata sunt foarte irascibila deci numai de sutien n-am chef. Pe perioada sarcinii cu burta mea imensa n-am purtat decat bustiere sau nimic, tot timpul eram mai nervoasa Si alta e ca mi-e frica. Nu s-au lasat pana acum de la alaptat, sau de la nastere, ori de la dieta de slabit. Eu vreau sa alaptez macar pana la 18 luni. Am lapte, am ce-mi trebe' si sa speram ca merge si nu se lasa. Eu de aici mi-am mai comandat (Bonprix) sutiene : http://www.bonprixro.eu/categorie/379/sutiene/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=HURRA_nonbrand --> Sper ca nu se considera reclama Am gasit si pentru mine cateva, dar majoritatea nu-s bune. Mama isi comanda haine si sutiene de aici si mi-a zis sa incerc sa vad daca gasesc ceva...Ca doar am pe cine semana! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu tot de aici mi-am luat,dar unele au fost bune iar altele mor cand le pun.Au in fata ca o agrafa in material din plastic,imi intra in capul pieptului in carne,atat este de strans acel plastic,dar pe san se modeleaza foarte bine,nu ma strange,decat acolo.Deci unele bune altele proaste |
|

| Eu am vizitat de curand un magazin bonprix si mi se pare o mare diferenta intre ceea ce prezinta in catalog si ceea ce au un magazin.Calitate slaba, multe sunt carpe , nu haine.Eu nu l-as recomanda. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Deyu. , cati anisori ai tu, mama?! Vreo 14, asa?! |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| bereea wrote:Eu am vizitat de curand un magazin bonprix si mi se pare o mare diferenta intre ceea ce prezinta in catalog si ceea ce au un magazin.Calitate slaba, multe sunt carpe , nu haine.Eu nu l-as recomanda. Sunt de aceeasi parere -calitate inferioara si sunt de unica vfolosinta asa pe site arata bine ,dar in realitate ....Am primit cadou o rochita pe site era prezentata ca rochie de strada si abia o pot purta prin casa e groaznica si ca material si ca model .
Mi-am adunat si eu o sacosa de sutiene de pus la gunoi vad ca sunt toate de la Jolidon -foarte proaste .Sunt cumpararte de dinainte de sarcina cu Giuli si nu-mi mai vin bine ,s-au si ingakbenit nepurtate de atata timp. Deci unde-mi gasesc niste sutiene bune ???????? |
|

| Eu recomand cu caldura Plantex!Sunt pe viata. |
|
|