Sutienul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
denisuk1985
Scris: Monday, April 29, 2013 1:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/24/2013
vesnica problema sutienul...eu am 100-110D. e un adevarat chin achizitionarea unui sutien.ai dreptate NANNY,din cauza sanilor la bluzite,tricouri,rochite intotdeauna nu reusesti sa iei nimic pe masura din cauza sanilor,iar bluze rochita cu spatele gol nici vorba.trebuie neaparat sa fie numere mai mari.groaznic...eu intotdeauna am incercat sa imi cumpar tricouri si bluzite care se intind foarte bine.ca sa nu mai spunem de durerile de spate.foarte greu gasesti marimi asa mari pentru sutiene.nici eu nu as ezita o secunda ca sa le schimb cu niste perechi de sani muuuult mai mici.
Nanny
Scris: Monday, April 29, 2013 1:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Denisuk.. si eu port cam aceeasi marime ca si tine!ras Eu am zis ca dupa ce oi face copii si termin cu alaptatul imi fac operatie de mamoplastie de reductie..intrucat nu mai pot de durere de spate! Sa-mi faca unii potriviti pt inaltimea mea, pe care "sa-i pot cara" fara probleme! Acum 10 min ma uitam in oglinda si am vazut cat de muuult m-am cocosat...INGROZITOR! Si la mine toate rochitele, tricouri sunt elastice ca sa-mi vina!Crazy
marivic
Scris: Monday, April 29, 2013 1:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
plans plans Vreau si eu tzitzi plans plans Eu port 75B,....si imi gasesc la Bonprix.Am luat de la Jolidon,dar a doua oara nu as mai lua de la ei,nu-mi plac,...ma simt incomod in ele,.....cred ca le arunc la tomberon.
alimami
Scris: Monday, April 29, 2013 1:50 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
marivic wrote:
plans plans Vreau si eu tzitzi plans plans Eu port 75B,....si imi gasesc la Bonprix.Am luat de la Jolidon,dar a doua oara nu as mai lua de la ei,nu-mi plac,...ma simt incomod in ele,.....cred ca le arunc la tomberon.

Mie mi se par ok tzitzi cupa B..am revenit si eu la ea.Cupa A inseamna ca nu-s..iar D-E sunt cam mari. In ultima vreme imi iau bustiere,imi luam sutiene de la Argos(care nush unde au disparut) si din alea cu sarme.Nu mi-am luat niciodata cu bureti,nu mi se par chiar exagerat de mici.
marivic
Scris: Monday, April 29, 2013 2:31 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
alimami wrote:

Mie mi se par ok tzitzi cupa B..am revenit si eu la ea.Cupa A inseamna ca nu-s..iar D-E sunt cam mari. In ultima vreme imi iau bustiere,imi luam sutiene de la Argos(care nush unde au disparut) si din alea cu sarme.Nu mi-am luat niciodata cu bureti,nu mi se par chiar exagerat de mici.

Hai ma'ca nu-s....hohot Ii caut prin bluza hohot
giulia_mamik
Scris: Monday, April 29, 2013 4:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
bereea wrote:
Sanii mai mari incurca.Nu poti sa alergi ca-ti sar in toate partile, nu gasesc un costum de baie a carui sutien sa-mi aranjeze si mie sanii.Eu i-as prefera mici.

Iulia, 95D? De ce 95? Cu siguranta esti mai slaba ca mine si eu sunt 75 D.

Mai este o firma de sutiene - imi scapa numele - are sutiene frumoase , dar preturile sunt putin spus exagerate

Pai da Bereea,atat port.Am sanii exagerati de mari pt inaltimea mea.Am 1,69m si 57 kg si marimea 95 D.Acum depinde si cum sunt lucrate.Am un sutien scrie 90D pe el!
Eu am si o polidiscopatie lombala din cauza greutatii sanilorNuImiPasa !Deci mai bine cu cateva numere mai mici decat mari!
Si ca sa va fac sa zambiti putini,postez un banc despre marimile sutienelor;)

V-aţi întrebat vreodată de ce dimensiunile sutienelor sunt indicate cu literele А, В, С, D, DD, Е, F, G si Н?
А – Aproape sâni;
В – Вinişor;
С – Сuprinzători;
D – Demni;
DD – Deosebit de demni!;
Е – Еnоrmi;
F – Fаlşi;
G – Gravitaţionali;
Н – Нopa Mitică, de-o cădea cine-o ridică?!
kali
Scris: Monday, April 29, 2013 5:25 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Haha
Un C ar fi numai bine, multumesc!Blushing
alexandrabogdan
Scris: Monday, April 29, 2013 6:29 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
da da C si eu vreau Cray
giulia_mamik
Scris: Monday, April 29, 2013 6:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Va dau eu din tot sufletul.Mi ar placea si mie un 75 C.Si eu visam la micsoarare si ridicare de sani pana am vazut pe pielea mea cat de scarboasa e anestezia generala.Asa ca trebuie sa ma impac cu ei asa cum sunt ori poate mi se mai sterge memoria intre timp Hilar
Cris-DL
Scris: Tuesday, April 30, 2013 8:34 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Eu n-am ce sa ridic Big Laugh ...asta e singurul avantaj, merisoarele raman merisoare si dupa 2 alaptari.

Fetele, cupa C se rezolva cu super-push-upras
denisuk1985
Scris: Tuesday, April 30, 2013 11:27 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/24/2013
Nanny si eu as face o mamoplastie de reductie.dar stiu ca iti trebuie o gramada de bani pentru asta...costa foarte mult.cred ca daca as putea vreodata sa-i mai micsorez,as fi cea mai fericita.chiar le invidiez pe cele cu sanii mici care pot imbraca ceva fara sa fie nevoie sa poarte sutien.in general cele cu sanii mari ii vor mici si cele cu sanii mici ii vor mari.ce sa faci...
oanamaria
Scris: Tuesday, April 30, 2013 12:12 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu consider ca am sanii perfecti nici mici ,nici mari .Pot sa nu port sutien la unele rochite de ex .si-mi gasesc cu usurinta sutiene pe masura am 85 B.
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, April 30, 2013 12:15 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
oanamaria wrote:
Eu consider ca am sanii perfecti nici mici ,nici mari .Pot sa nu port sutien la unele rochite de ex .si-mi gasesc cu usurinta sutiene pe masura am 85 B.

85B am si eu dar ....mi se par departe de a fi perfecti
oanamaria
Scris: Tuesday, April 30, 2013 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
alexandrabogdan wrote:

85B am si eu dar ....mi se par departe de a fi perfecti

Eu pe ai mei ii vad perfecti si asa si sunt !sic Perfecti pentru mine !
Acum depinde de fiecare cum vede lucrurile si ce-si doreste .
bereea
Scris: Tuesday, April 30, 2013 2:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
oanamaria wrote:

Cred ca esti prima femeie multumita de sanii eiBravoo
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.