Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Bata-l vina de sutien, dar pentru mine a devenit o problema! Cu greu gasesc ceea ce caut, adica si frumos si care sa-mi vina bine, sa ma pot apleca fara sa am surprize, sa fie ceva mai inchis in fata, etc.Multe firme par ca fac sutiene doar pentru cupa 1 si 2.Cum porti mai mult cum se dovedeste ca sunt mult prea deschide/decoltate si nu poti face nici o miscare mai brusca ca te trezesti cu subsemnatele pe dinafara. In sfarsit mi-am gasit firma care face ce vreau - Plantex - dar are foarte putine modele.Ce firme recomandati? De la ce firme folositi sutienele? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Si eu caut. Prin magazine gasesc doar marimi pentru nepoata-mea. Nu le suport pe cele cu sarme sau cu buretei. Am unul care nu este din bumbac, dar care e moale, un pic elastic, se muleaza perfect si l-am purtat de l-am zapacit. Nu am mai gasit la fel. Imi plac si cele care au putina danteluta sau care sunt colorate! |
|

| Asasi eu, le port de le zapacesc.Cele de la Plantex sunt bune,desi cam cumpe.Din pacate au doar trei modele care au cupa D (si eu care ma amageam ca sunt cel mult C, dar vanzatoarea m-a citit din prima): dantelat pe alb sau negru si altul dintr-un material uni, fara dantela.Mai am de la Victoria's secrets , Intimissimi, yamamay si Wonderbra dar nu ma simt prea grozav cu ele: trebuie sa stau atenta tot timpul. Mie imi place sa-mi cumpar sutienul + chilotul , dar am slabe sanse. |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Tocmai ce am dat un ochi pe net. Si am dat la cautare cupa D, tot sutiene pe fete care n-aveau sani am vazut. Pentru astfel de articole trebuie sa cauti in magazine. Si trebuie sa ai rabdare... Si-a achizitionat cineva sutienul acela minune care apare la tv? Fara nicio cusatura. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Sutienele daca nu sunt scumpe nu trebuie sa ai pretentii de la ele. Eu folosesc de cand am nascut sutiene pentru alaptat si cel mai bun e cel mai scump fireste 200de lei am dat pe el,alea la 100 ca mai am 2 nu sunt nici pe departe ca asta . |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu nuport sutiene ma enerveaza nu le suport si nici n-am ce baga in ele. Prefer bustierele sport. |
|

| oanamaria wrote:Sutienele daca nu sunt scumpe nu trebuie sa ai pretentii de la ele. .
Corect, dar de multe ori preturile sunt chiar exagerate.
Ferice de cele fara tzitzi, eu una le invidiez. |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| bereea wrote:
Corect, dar de multe ori preturile sunt chiar exagerate.
Ferice de cele fara tzitzi, eu una le invidiez.
nu chiar ferice eu am cupa B dar mi-as dori o idee mai mult. nici eu nu cumpar sutiene scumpe ca nu imi permit si nici de firma. iau sutiene cu burete si pushup ca sa para ca am si eu ceva |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Ferice de cele fara tzitzi, eu una le invidiez.
Serios? Fac eu schimb!! Vreau tzitzi!!
Vorba Alexandrei... pacalesc si eu publicul spectator cu push-up si iau ochii cu dantelute si pietre, panglici si briz-briz-uri - am o cultura pentru lenjerie intima deci la capitolul asta primeaza aspectul, nu comoditatea. De altfel, cand ai sani mici nici nu ai alternativa daca doresti sutien - buretele si sarmele sunt obligatorii, altfel... M-am obisnuit cu ele... nici nu le mai dau importanta, doar le port de o vesnicie... |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Firma Pierra face sutiene bune.Am doua si am dat 60 si respectiv 70 lei pe ele.Nu sunt extaziata de ele dar sunt mult mai bune fata de chinezariile de pe piata!Eu sunt si foarte dificila cand vine vorba de sutien,sunt ingusta in spate si sanii sunt enormi(port 95D)si s au si lasat in timp!Deci imi trebuie un sutien care are cupele mari,bretele inguste la spate,cupa sa fie din burete ceva sa mi aseze sanii....offf!Am auzit de o bustiera minune(care este data spre folosinta si femeilor cu implanturi de silcioane)dar n am idee pe unde sa caut! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| nuuuu chinezarii nici eu .....dar nici de alea cu f multe milioane. in ultimul timp am luat triumph ....pana in 100 lei |
|

| Sanii mai mari incurca.Nu poti sa alergi ca-ti sar in toate partile, nu gasesc un costum de baie a carui sutien sa-mi aranjeze si mie sanii.Eu i-as prefera mici.
Iulia, 95D? De ce 95? Cu siguranta esti mai slaba ca mine si eu sunt 75 D.
Mai este o firma de sutiene - imi scapa numele - are sutiene frumoase , dar preturile sunt putin spus exagerate |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Kali iti donez de la mine Si eu sunt de parere ca am prea mult.E un chin sa gasesc sutiene sexi pe masura mea si care sa arate si bine.Si eu sunt exigenta in alegeri. Si in plus,cand caut o rochita,gasesc tare greu pe masura mea.Am bbust mare si talie subtire |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Prezenta si eu cu prea putin ...de cand ma stiu sunt cu push-up, sau chiar super-push-up. Acum se gasesc, insa inainte foooarte greu gaseam cu 65-70... cupa B, iar la super push-up cupa C M-am obisnuit si eu cu ele, n-am nicio jena, nici eu nu le mai bag in seama...
|
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| OOO un subiect la care am ce sa scriu...cine vrea tzitzi???? ii dau euuuuuuuuuuuuuuu GRATIS! Sutiene?? greu..fff greu de gasit pt cupa D 95-100...adica modele dragute , nu "corturile armatei" dupa cum bine zicea o prietena de-a mea! Ca sa nu mai zic ca sunt destul de scumpe! Fetelor cu sanii mai mici...sa nu vreti mai mult! ca e un chin sa "le tot cari" ma doare spatele, m-am cocosat la propriu, fibromialgie continua, adica eu nu stiu ce inseamna sa NU ma doara spatele. Intotdeauna trebuie sa-mi cumpar tricouri, camasi, bluze, de rochii nu mai zic..cu un numar chiar 2 mai mari! Nu e o fericire sa ai sanii mai mari...mi-as fi dorit unii mai potriviti ca marime, DAR... |
|
|