Sutienul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Monday, June 10, 2013 9:55 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
kali wrote:
Deyu. , cati anisori ai tu, mama?! Vreo 14, asa?!

Cum 14? Doar e medic veterinar!sic

Edit: Cert este ca nu poarta sutien...inca.Altfel ar sti ca 106 D inseamna ca are 115 kg.
kali
Scris: Monday, June 10, 2013 9:58 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
bereea wrote:
Eu recomand cu caldura Plantex!Sunt pe viata.

Nu cred ca exista la noi... sau nu am vazut.
Triumph, I.D. Sarrieri sunt ok pentru mine. Daaaar, eu nu am probleme cu sustinerea sanilor si nici marime speciala; si port numai push up.

Haha Oana,AngelNot o mai tii mine pe Paula15paulik?
oanamaria
Scris: Monday, June 10, 2013 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
O sa caut la Triumph ca am vazut si la noi un magazin in Mall .Vreau sa-mi iau ceva bun .
Deyu ?!
oanamaria
Scris: Saturday, June 15, 2013 5:26 PM
Nivel

Mi-am luat un sutien culoarea Nude ca pe alb sau negru nu avea marimea mea .Este de la Triumph si este perfect ,zici ca-i facut special pentru mine .M-a costat 160 de lei ,dar face toti banii!
Am vazut si costume de baie intregi ,am nevoie de unul bun pentru piscina ,dar sunt cam 5-600 de lei .Sa vad !Ma mai gandesc !
Anelise
Scris: Saturday, June 15, 2013 6:26 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Deyu. wrote:
La 106 D ...

Pe bune? what
Oana, sa-l porti cu drag! pupici
Eu mi-am cumparat un costum de baie anul trecut de la Jolidon. Imi place mult, dar parca tare as vrea altul pentru anul acesta... DistanceKiss
oanamaria
Scris: Saturday, June 15, 2013 6:35 PM
Nivel

Pe mine Jolidonul m-a dezamagit nu sunt de calitate superioara am aruncat 6sutiene de la ei .
Si din proprie experienta un costum de baie ieftin nu mai arata la fel la anu' se decoloreaza,lasa ,descoase etc.pe cand unul scump de la firme celebre il porti ani de zile si zici ca-i nou.
Mi-am permis sa-mi cumpar acum cativa ani 2 costume de baie de 300 euro bucata si le-am purtat la maxim 5ani de zile -cand au inceput sa dea semne de obosela si le-am aruncat .Anii astia mi-am luat costume pana intr-o sute de lei si dupa 1sapt .la mare la gunoi -decolorate ,desirate ,lasate etc.Deci anul asta iar n-am costum de baie :)
Anelise
Scris: Saturday, June 15, 2013 6:40 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Oana, asa este! pupici Jolidonul nu este neaparat super firma... Eu, in schimb, l-am purtat pe al meu doar cateva zile anul trecut. Deci de aratat, inca arata bine, dar as vrea eu altul. sic
kali
Scris: Thursday, June 20, 2013 5:42 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
La costume de baie, Jolidonul nu mi se potriveste deloc. Ori sunt facute pentru persoane mai inalte si slabe ( ma refer la marimea mea ).. ori... nu stiu. Ba imi vine slipul dar sutienul mi-e mic - nu la cupa; ma strange - ori imi vine sutienul dar imi flutura slipul. Si de obicei nu am problema asta; nu am masuri iesite dn in comun.NuStiu

Triumph-ul e ok si pentru mine; si la lenjerie, si la costume de baie. Oana, sa-l porti cu drag!! Si sa-l folosesti intens.

oanamaria
Scris: Thursday, June 20, 2013 7:10 PM
Nivel

Kali multumesc frumos !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.