Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| salutare mamici .am si eu o intrebare cat va vai suge al meu pui noaptea? are 11 luni e inca alaptat la cerere (si din 5 in 5 min uneori )iar noaptea ce sa mai zic .dorm cu el in pat si ma toncane cand vrea el destul de des .ma gandesc ca dupa ce face un anisor sa incerc sa il intarc . nu adoarme decat la san si plange dupa mine de cate ori ies din camera |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Al meu suge si acum tot la fel ca al tau , numai ca doarme in patutul lui. Daca il tin langa mine suge non-stop, asa ca ma chinui sa ma ridic din pat si sa il pun la locusorul lui ca sa dorm si eu mai relaxata . Dar daca se trezeste prea des il tin langa mine pana la urma. Incearca si tu sa il pui in patutul lui sa vezi cum se trezeste noaptea. Despre intarcat nu stiu ce sa iti spun, am auzit ca se trezesc copiii pt lapte, apa sau ceai la biberon, asa ca s-ar putea sa te chinui mai mult, depinde de noroc |
|
| si noi suntem in aceeasi situatie....e drept ca nu mancam non-stop are si perioade de somn (4-5 ore) dar doar daca sunt langa el...cum am plecat din pat sau vrau sa il pun in patut gata somnul ... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| La 11 luni alaptat la cerere ? Dormit cu ei in pat ! Oare copii aia se odihnesc sau sunt non stop in stend by - sa nu dispara tzitzi din raza vizuala, sa nu se evapore mami, sa nu se trezeasca in vre-un "pat strain" ( citit "patutzul lor" ) ..... Cat despre mamici, garantat obosite si irascibile ! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| roxana1976 wrote:si noi suntem in aceeasi situatie....e drept ca nu mancam non-stop are si perioade de somn (4-5 ore) dar doar daca sunt langa el...cum am plecat din pat sau vrau sa il pun in patut gata somnul ...
Daca copilul are deja aproape un an e timpul sa te gandesti si la tine si sa te hotarasti daca vrei sau nu sa mai alptezi ,daca te oboseste ,te streseaza.Comfortul mamei e foarte important. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| t-mihaela wrote:Daca copilul are deja aproape un an e timpul sa te gandesti si la tine si sa te hotarasti daca vrei sau nu sa mai alptezi ,daca te oboseste ,te streseaza.Comfortul mamei e foarte important. subscriu |
|
| am uitat sa precizez..noi avem 4 luni |
|
| Noi de la vreo 2 luni dormim toata noaptea:211: , papam bine seara si pana dimineata nu ne mai este fomita. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Dupa cum se vede Sabin are deja un an si 10 luni si inca mai suge la "cerere" de fapt isi ia singur papa . Doarme in patutul lui, dar mai spre dimineata ramane la mine in pat, e ok, nu sunt obosita, irascibila sau stresata |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/18/2009 Mesaje: 175
| Fetita mea cea mica a dormit langa mine de la inceput pentru ca sugea la cerere non-stop, doar dupa amiaza dormea la ea in patut, pe la varsta de 1 an a cerut singura sa doarma in patutul ei si asa am terminat cu suptul noaptea si apoi din ce in ce mai rar si ziua apoi deloc. Dar eu nu zic ca ar trebui sa intarci copilul din cauza ca el suge noaptea. FETELOR NU RENUNTATI LA ALAPTAT!!! ESTE CEL MAI BUN DAR PE CARE IL PUTETI OFERI COPILULUI VOSTRU DUPA FAPTUL CA I-ATI DAT VIATA! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| fetelor, pana la cate luni s-au trezit copilasii vostri sa pape noaptea? noi ne trezim de minimum 2 ori pe noapte si sunt foarte obosita deja. suna aiurea dar intreb si eu sa vad ce experienta au alte mamici.
|
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Deea, la aprox. 5 luni, a renuntat la laptic noaptea, dar nu la trezit... s-a tot foit noaptea pana pe la 3 ani jum.
Luca, pe la 2-3 luni -el macar a dat lapticul pe somnic. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| depinde foarte mult de fiecare copil in parte.eu nu alaptez si foarte putin i-am alaptat si pe cei mari.baietii nu mi s-a trezit noaptea,karina si pana pe la 2,6 ani s-a trezit. lukas mananca seara pe la 20-21 si dimineata la 6-7.aseara a mancat la 18,am avut musafiri si mi-a adormit in brate pe la 21 si nu l-am mai trezit sa manance si a mancat abea la 5 azi dimineata |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Flavio imi manaca pe la 22 30 cand ne culcam mai are o masa la 2 jumate 3 si dupaia se trezeste pe la 7 jumate... Cu Riki nu am treaba papa bine seara plus sticluta de lapte inainte de culcare si pana dimineata nu se trezeste |
|
|