Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Off fetelor ... pareri pro si contra ... Kari a avut prima tentativa la 3 luni si dupa cum spuneti si voi era taaare dragalasa , am si o poza suuper frumoasa de tablou. I-am dat suzeta pe care a tinut-o pana la 8 luni cand i-a dat primul dintisor. De atunci a refuzat-o si a fost mai buna manuta si degetelul cand ii era fomica sau somn. Dupa o anumita perioada ne-am straduit prin diferite metode sa o dezavatam, dar nu am reusit . Ne-a fost mila de ea ! Dr. ei pediatra ne-a zis sa nu o fortam , doar sa-i distragem atentia si sa o lasam sa renunte singura! La gradi nu-l mai sugea decat la somnic , in parc nu, dar cateodata chiar daca eram in oras nu-si mai dadea seama si il baga in gurita. Fetelor nu am vrut sa o stresam ca asa zic psihologii ,iar Kari chiar si acum are momente cand baga degetelul in gurita. Partea nasoala este ca si-a pus amprenta pe o parte din dintisori , sper ca acum cand se schimba sa fie ok. Va pup si va recomand sa luati masuri cand sunt asa micuti si ii puteti dezvata muult mai usor. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Eve s a dezvatat singura cand a mers la gradi |