Chestionar intrebare: Suptul degetului - Avantaje sau dezavantaje?
Alegere Voturi Statistici
Avantaje 1 8%
Dezavantaje 7 58%
Si avantaje, dar si dezavantaje 4 33%

Suptul degetului - Avantaje sau dezavantaje?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Wednesday, May 9, 2012 2:47 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Suptul degetului la bebelusi este ceva uzual.
Totusi, acesta are mai multe avantaje sau mai multe dezavantaje pentru bebelus?

koko2008
Scris: Wednesday, May 9, 2012 5:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Avantaj- bebe nu mai plange dupa suzi...se descurca singur sic
Dezavantaj-e mai greu de dezvatat si se stramba dintii uff
TatyKS
Scris: Wednesday, May 9, 2012 5:41 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Din proprie experienta, pana intr-un an este un avantaj dupa cum spunea si Koko, numai plange dupa suzi, se linisesc singurei, dar dupa 1 anisor devine o depenenta si foarte greu renunta la el. Si cel mai nasol este ca intervine si modificare dentitiei.
Asa ca recomand parintilor sa gaseasca metode prin care sa-i faca pe pitici sa renunte timpuriu.pupici
shirel
Scris: Wednesday, May 9, 2012 9:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
La noi a fost numai cu avantaj.Shiraz nu a vrut niciodata suzeta oricat am incercat ,de cand era bebelusa si-a supt degetul ca sa se adoarma ,acuma la un an si 5 luni indata nu si-l mai suge deloc adoarme bustean cum o pui in patutz fiindca este mai mereu foarte activa si binenteles cade franta uitand de degetel.
koko2008
Scris: Thursday, May 10, 2012 7:34 AM
Nivel

Noi abea la 3 ani ne am dezvatat ras cand am mers la gradi.Dintisorii se strambasera .Acum sunt drepti...si au revenit.
Am niste poze tare dragalase cu degetelul in gurita coeur coeur coeur coeur
bereea
Scris: Thursday, May 10, 2012 8:13 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ale nu si-a supt nici degetul, nu a vrut nici suzeta.Ea s-a nascut...domnisoararas
oanamaria
Scris: Monday, September 10, 2012 5:39 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Iulia e innebunita sa-si suga degetelul si am observat ca e foarte linistita si adoarme imediat nu mi-as face probleme dar stiu cat de greu e sa o dezvat de acest obicei.
Ii pun suzeta ,dar scapa rapid de ea si-si ia in primire degetelul -asa cand o vad imi vine s-o mananc cat e de dulce ,dar pe viitor ce m-ao face cu ea ?!
Om trai si om vedea!
alexandrabogdan
Scris: Monday, September 10, 2012 6:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
si Sara si-a supt degetul dar dr pediatru m-a sfatuit sa nu o las ca ne va fi f greu mai tarziu. asa ca am insistat cu suzeta si ii puneam ciorapei pe manute sa nu mai gaseasca degetul
oanamaria
Scris: Monday, September 10, 2012 6:41 PM
Nivel

O sa insist cu suzetica ,dar in timpul noptii sau cand doarme scapa suzeta si o gasesc cu degetelul in gurita si asta se intmpla cam de vreo saptamana .
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, September 11, 2012 1:36 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Oana, pune-i manusele pe manute, trebuie sa se gaseasca si acasa, ceva dintr-un material subtire. Aveam vreo 4 seturi si le tot spalam si roteam. Mai bine suzeta decat degetul!!!!computerlove
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, September 11, 2012 8:42 AM
Nivel

oanamaria wrote:
O sa insist cu suzetica ,dar in timpul noptii sau cand doarme scapa suzeta si o gasesc cu degetelul in gurita si asta se intmpla cam de vreo saptamana .

pt noapte foloseam noi sosetele. si cu succes. sau manusi cum zice praslea. doar ca sosetele avand elasticul ala sus mai strans nu le putea scoate
oanamaria
Scris: Tuesday, September 11, 2012 12:17 PM
Nivel

Va multumesc pentru pont -o sa-i pun si eu manusele cu toate ca asa cu degetul adoarme intr-o secunda pe cand cu suzeta trebuie sa stau sa fiu pe faza cand ii scapa si se fataie si tot asa .Decvi momentanm degetelul in gurita este un avantaj .ras
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, September 11, 2012 12:20 PM
Nivel

oanamaria wrote:
Va multumesc pentru pont -o sa-i pun si eu manusele cu toate ca asa cu degetul adoarme intr-o secunda pe cand cu suzeta trebuie sa stau sa fiu pe faza cand ii scapa si se fataie si tot asa .Decvi momentanm degetelul in gurita este un avantaj .ras

momentan. mai tarziu va fi o prblema. asa ca dezvat-o acuma cat e mica. mie mi-a spus o tanti psiholog ca un copil se invata si se dezvata cu / de orice in maxim 10 zile
koko2008
Scris: Friday, September 28, 2012 6:05 PM
Nivel

Offff Oana ...va fi mai greu mai tarziu ras Nu i asa ca s dragalasi? Si Roby il cauta sic
oanamaria
Scris: Sunday, September 30, 2012 5:17 PM
Nivel

Giuli tot cu degetelul se delecteaza ,suzeta o arunca cat colo ,asta este .
Am renuntat la ideea de manusi ca era foarte agitata si n-are rost sa chiunui copilul mai ales ca nu-si suge degetul decat putin asa de alint mai ales cand ii e foame .
Eu insist cu suzetica ,dar daca n-o vrea n-am ce sa-i fac .angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.