Chestionar intrebare: Suptul degetului - Avantaje sau dezavantaje?
Alegere Voturi Statistici
Avantaje 1 8%
Dezavantaje 7 58%
Si avantaje, dar si dezavantaje 4 33%

Suptul degetului - Avantaje sau dezavantaje?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Monday, October 1, 2012 10:03 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Off fetelor ... pareri pro si contra ... Kari a avut prima tentativa la 3 luni si dupa cum spuneti si voi era taaare dragalasa , am si o poza suuper frumoasa de tablou. I-am dat suzeta pe care a tinut-o pana la 8 luni cand i-a dat primul dintisor. De atunci a refuzat-o si a fost mai buna manuta si degetelulras cand ii era fomica sau somn.
Dupa o anumita perioada ne-am straduit prin diferite metode sa o dezavatam, dar nu am reusit . Ne-a fost mila de ea ! Dr. ei pediatra ne-a zis sa nu o fortam , doar sa-i distragem atentia si sa o lasam sa renunte singura! La gradi nu-l mai sugea decat la somnic , in parc nu, dar cateodata chiar daca eram in oras nu-si mai dadea seama si il baga in gurita. Fetelor nu am vrut sa o stresam ca asa zic psihologii ,iar Kari chiar si acum are momente cand baga degetelul in gurita. Partea nasoala este ca si-a pus amprenta pe o parte din dintisoriuff , sper ca acum cand se schimba sa fie ok.
Va pup si va recomand sa luati masuri cand sunt asa micuti si ii puteti dezvata muult mai usor. pupici pupici
koko2008
Scris: Wednesday, October 3, 2012 3:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Eve s a dezvatat singura cand a mers la gradi ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.