Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Rody wrote:Fetelor,voi chiar credeti ca daca te prinde revelionul cu bani in buzunar ai tot anul.Da de unde,ca ma prins nu stiu cate revelioane cu bani in buzunar si rezultatul 0:004 Sunt superstiti inventate de noi ,pamantenii din lipsa de altceva
Subscriu!Principalul e sa fiti fericiti asa cum sunteti (cu bani fara bani) si iubiti.Astea sunt lucruri pe care nu le poti cumpara chiar daca ai fi milionara. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Fetelor, eu anul asta sunt hotarata sa tin gunoiul in casa si al scot dupa anul nou,poate e pe invers...poate reusesc si eu pana la urma sa fac curat in garaj |
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| carla wrote:-sa mananci peste in noaptea de Anul Nou -sa porti ceva rosu -sa nu ai datorii,ca e mai sanatos -sa ai bani in buzunar,si-asta imi doresc ...poate mai imi amintesc
Si cine are credit bancar,nu are datorii? Are dreptate Rody,toate sunt avioane,,,, |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| inger7 wrote:Sa mananci boabe de struguri,semn de belsug Sa NU mananci carne de pui,"scurmi"tot anul ce vine zice superstitia
beep,beep,beep mie acum imi fierbe zama cu carne de pui doar n-o s-o arunc va zic la anul daca voi scurma tot anul |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| codruta wrote:beep,beep,beep mie acum imi fierbe zama cu carne de pui doar n-o s-o arunc va zic la anul daca voi scurma tot anul
Te faci ca nu ai stiut ori papi carnita a doua zi.Papati peste sa va mearga "usor ca pestele in apa" |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| t-mihaela wrote:Cica trebuie sa tra-lala cu sotulache ca sa tra-lala tot anul :018: ,asa zice Kaze ...Ca o fi ca n-o fi, un tralalait in noaptea de Anul Nou nu strica :018:
:018: :018: :018: super! al meu vroia sa fim Adam si Eva la inceput:018: naked |