Superstitie enervanta :(
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, August 23, 2006 1:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
g_nicoleta2000 wrote:

Normal draga. Nu cred ca este mireasa care sa nu se agite cand pregateste un asa eveniment. Noi care am facut deja cununiiile ne " hranim" si din bucuriile celor care fac acum nunta.

hohot hohot hohot sa vezi ce-am sa te mai hranesc, darling...zi de zihohot !Da' primesti si ceva temeri, sau numai bucurii?Ca la paket promotional avem si temeri, si bucurii, si emotii, si nervi uneoriras !
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, August 23, 2006 1:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
stele_pe_cer wrote:

hohot hohot hohot sa vezi ce-am sa te mai hranesc, darling...zi de zihohot !Da' primesti si ceva temeri, sau numai bucurii?Ca la paket promotional avem si temeri, si bucurii, si emotii, si nervi uneoriras !

hohot
da temeri de ce? ca deja sunteti impreuna de doi ani parca deci de unde si temeri?
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, August 23, 2006 1:43 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

hohot
da temeri de ce? ca deja sunteti impreuna de doi ani parca deci de unde si temeri?

Temeri ca nu iese bine nunta, ca muzica nu o sa fie cum vreau eu, ca rokia nu o sa fie EXACT cum o visez, ca buketul nu o sa arate precum in poza, ca dansul nostru sa nu fie la fel de spetaculos precum mi-l doresc...si cate si mai cate...ca poate in poze o sa arat nashpa tocmai in ziua aia, ca sa nu mai spun ca daca ploua ma arunc din clopotnita bisericiiplans !

Mai continui cu temerile?

Sau tu te gandeai ca am "temeri" in privinta primei nopti de dupa nuntahohot hohot hohot ?
Maria & Mario
Scris: Wednesday, August 23, 2006 1:48 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Sau tu te gandeai ca am "temeri" in privinta primei nopti de dupa nuntahohot hohot hohot ?[/quote]

hohot hohot Poate chiar atunci o concepeti pe fratioara lui Mateiash. oare

Si stai linistita, ca depinde de tine DOAR ca sa ai cea mai fericita zi din viata voastra. Nu te casatoresti cu vremea, cu rochia sau cu mai stiu eu ce. VOI sa zambiti si sa fiti fericiti, ca restul sunt trecatoare. Si cu un asa cavaler de onoare, ....... va fi soare si vei fi fotogenica si eleganta si frumoasa foc. Restul sunt lumesti ! sic
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, August 23, 2006 2:01 PM
Nivel

Maria & mami wrote:

Sau tu te gandeai ca am "temeri" in privinta primei nopti de dupa nuntahohot hohot hohot ?

hohot hohot Poate chiar atunci o concepeti pe fratioara lui Mateiash. oare

Si stai linistita, ca depinde de tine DOAR ca sa ai cea mai fericita zi din viata voastra. Nu te casatoresti cu vremea, cu rochia sau cu mai stiu eu ce. VOI sa zambiti si sa fiti fericiti, ca restul sunt trecatoare. Si cu un asa cavaler de onoare, ....... va fi soare si vei fi fotogenica si eleganta si frumoasa foc. Restul sunt lumesti ! sic [/quote]

Domane ajuta sa fie dupa urarile talepupici !Dar nu pot sa nu ma gandesc si la vreme, ca doar am alergat dupa o biserica cu multa verdeata ca sa facem pozici in natura, nu "dupa blocuri sunten noiras "...dar, cum o vrea Dumnezeu.La cununia civila, facuta in luna octombrie, la inceputul lunii, a fost o zi de vis, o splendoare, si dupa o saptamana eram deja in paltonsic !Eu stiu daca mi-o mai zambi provindeta inca o datauff ?

Cat despre "fratioara" iepurasului, DA, DUPA NUNTA putem sa o concepem in liniste si in voie!Dar inainte nu nu nu

Recitind mesajul tau, mi-a mers la inima "Restul sunt lumesti !"....cata dreptate ai....eu ma consum acum numai si numai pt.lucruri lumesti.Offffff....sper numai sa imi amintesc mai des cuvintele astea, ca in valtoarea pregatirilor si in dorinta de a iesi totul perfect, uitam ca adesea ne zbatem in zadar, ca ne consumam o mare parte din energie pt.lucrurile "lumesti".

Multumesc, Maria & mami pt.gandurile frumoasepupici !
sousourel
Scris: Wednesday, August 23, 2006 10:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Stele, chiar mi-ai dat o idee!yes LA mine in curte balaresc lacramioarele. Incerc sa pun intr-un ghiveci niste radacini sa vad ce iese.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, August 24, 2006 12:36 AM
Nivel

sousourel wrote:
Stele, chiar mi-ai dat o idee!yes LA mine in curte balaresc lacramioarele. Incerc sa pun intr-un ghiveci niste radacini sa vad ce iese.

Fa tu experimentul, ca daca iese ceva, vin val-vartej si iti fur "ideea"yes !
oana_nicole
Scris: Wednesday, August 30, 2006 1:28 AM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Temeri ca nu iese bine nunta, ca muzica nu o sa fie cum vreau eu, ca rokia nu o sa fie EXACT cum o visez, ca buketul nu o sa arate precum in poza, ca dansul nostru sa nu fie la fel de spetaculos precum mi-l doresc...si cate si mai cate...ca poate in poze o sa arat nashpa tocmai in ziua aia, ca sa nu mai spun ca daca ploua ma arunc din clopotnita bisericiiplans !

Mai continui cu temerile?

Stele, temerile legate de nunta le vei avea oricum, oricat lobby am face noi, sa stii. Pentru ca e un lucru cat se poate de normal. E o zi pe care o visezi si mai ales planuiesti de atata timp. Totul trebuie sa fie perfect. Stiu sentimentul. Imi amintesc cat m-am consumat si cat am alergat pentru ca nunta mea sa fie cat se poate de reusita. Alergatura de la primarie-acasa, apoi la coafor, musafirii de acasa, transportul, biserica, aranjarea restaurantului, muzica, filmarea, musafirii din alte localitati, domnisoarele de onoare, cosulete, lumanari, buchete... Doamne, lista parca nu se mai termina...Si, dupa nunta, cand asteptam niste cuvinte de lauda, ce crezi ca am auzit: "Ca nu stiu cine nu a fost multumit ca a stat la nu stiu ce masa", "ca muzica parca a fost nu stiu cum", "de ce nu a stat nu stiu care dintre cavalerii de onoare la masa cu noi"... tunete Asa ca, oricat de mult te-ai stradui tu, oricum ulterior se va gasi o astfel de "gura" rautacioasa. Pentru ca oamenii asa sunt, oricat de bine ar fi organizat un lucru, tot gasesc ceva de "carcotit". Asta e... Eu iti doresc sa iasa totul asa cum vrei, ba chiar mai bine, dar sa incerci totusi sa privesti lucrurile si din punctul de vedere expus de mine. Poate te va ajuta, macar putin, sa adopti o atitudine mai degajata.pupici pupici pupici
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, August 30, 2006 12:28 PM
Nivel

oana_nicole, multumesc mult pentru perspectiva tasic ...e bine de tinut cont...acum, sa vedem cat voi putea sa mi-o insusesc!Stiu ca vor exista intotdeauna carcotasi, dar ma gandesc ca acest moment este unic pt.noi, ca si miri.Deci, noi, mirii, trebuie sa ne simtim mirific.Ca vor fi si nemultumiti, sunt convinsa ca nemultumitii respectivi asa sunt ei tot timpul, nu numai privitor la nunta noastra....

Cat despre ce visam sau nu, azi noapte am visat ca plangeam rau in ziua nuntii, si am plecat plangand din sala de mese, si mama era imbracata in negru (doliul dupa bunica,care in mod normal ar trebui sa se termine cu o luna inainte de nunta noastra) si statea sa lesine de suparare ca eu sunt suparata.Un adevarat cosmar, nu alta, si cand ma gandesc ca pana la anul mai sunt luni bune!
stele_pe_cer
Scris: Monday, November 13, 2006 8:00 PM
Nivel

Ok...babele spun ca nu e bine ca 2 frati sa se casatoreasca in acelasi an.

Babele spun ca virgula calele aduc nenoroc in casnicie.

Dar de perle la nunta stiti ca nu e bine sa le porti?Asta am auzit-o in seara astauff ...

Pai, kiar asa, sa ma casatoresc in acelasi an cu cumnatul (kiar in aceeasi luna), sa am cale la nunta si perle la ureki?Off...poate-asa superstitie pe superstitie se anuleazahohot !
mihaela75
Scris: Monday, November 13, 2006 8:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Stele, pune-ti dopuri in urechi pana la nuntaras
kali
Scris: Monday, November 13, 2006 8:04 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
stele_pe_cer wrote:

Dar de perle la nunta stiti ca nu e bine sa le porti?Asta am auzit-o in seara astauff ...

Da, cica aduc lacrimisic ... dar eu am avut si nu mi-au purtat ghinion...
stele_pe_cer
Scris: Monday, November 13, 2006 8:12 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
Stele, pune-ti dopuri in urechi pana la nuntaras

Maaaaaaaari cat casa poporului sa fie, ca la cate imi aud urekile, ar insemna ca in pragul pensiei sa pasesc si eu sfioasa in fata Domnuluihohot , sa ne legam putinele zile ce le mai avem de traithohot !

Nene, eu vreau perle la urekisic .Cu calele mai vedem noi, iar cu nunta, in vara va fi, am zis!Sa se dea lumea si de-a berbeleacul, ca tot o fac cand zic eu, nu cand zic babele!Noroc ca nu imi surade luna mai, ca as face ca toate superstitiile sa fie la mine, ca oricum nu cred in ele.Dar sunt momente cand asa, o urma de indoiala parca ma inceraca...daca...?....daca?
Kiki
Scris: Monday, November 13, 2006 8:30 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

kali wrote:

Da, cica aduc lacrimisic ... dar eu am avut si nu mi-au purtat ghinion...

Subscriu! Si eu am avut si nu am avut probleme!
Ema
Scris: Tuesday, November 14, 2006 12:26 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Stele, iata ce pot sa-ti spun despre mine: am avut colier de perle la git si nu am avut in 16 ani si ceva nici o problema sau cearta cu barbatul meu!

La catolici nu am auzit nimic despre superstitii legate de casatoria fratilor in acelas an, iar luna mai e luna casatoriilor!
Despre cale nu stiu nimic, dar sint frumoase pentru o mireasa!

pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.