Superstitie enervanta :(
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, August 9, 2006 2:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
kali wrote:

Eu zic asa: daca nici pentru sotul tau nu e o problema si sunteti de acord amandoi cu data nuntii, faceti-o.

Asta e o usurare:ca si Eugen, si eu suntem de acord amandoi cum ca superstitiile sunt pt.babe.Noi vrem la anul, ca sa gandim totul cum trebuie.Nu imi plac lucrurile facute in pripa.

kali wrote:
In schimb nu-ti pot da niciun sfat in ceea ce priveste religia in care vreti sa o faceti, pentru ca nu ma pricep.

Fetelor, in privinta religiei, nu am nevoie de sfaturisic , ca stiu cum vreau sa ne casatorim, voiam doar sa stiu daca nu e bine sa faci 2 nunti in acelasi an intre rude la oricare alta credinta.

Oare dupa ce am deskis topicul, mai pot adauga un kestionar de votare?Cred ca m-ar ajuta putintelsic !
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, August 9, 2006 2:24 PM
Nivel

Maria & mami wrote:

Cat despre coruri de biserica..... sunt exceptionale cele ortodoxe. superbe. acum depinde si de biserica aleasa de voi ! spor la pregatiri si cumnatule : stai la rand , !!!!!!!!! Da ? ne-am inteles ? nu

hohot hohot hohot ii trasmite Eugen mesajulhohot hohot hohot (sper)sic ...
Vesna
Scris: Wednesday, August 9, 2006 4:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Ce prostie! N-am mai auzit superstitia asta. De altfel, eu nici nu cred in superstitii! yes Ce poate fi rau ca se casatoresc 2 frati in acelasi an? Nu poate fi decat bucurie dubla! Poate ceva necazuri pe la buzunarele rudelor care trebuie sa mearga la ambele nunti...sic

Stele, sincer iti spun, eu nici nu mi-as face prea multe ganduri. M-as casatori cand cred de cuviinta ca e mai bine pt mine si pt familia mea (sot, copil).
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, August 9, 2006 5:26 PM
Nivel

Multumesc, fetelor, deja ma simt infinit mai bine, mai usurata in sinea mea,ca rudele oricum nu vor aproba cele 2 nunti, dar putin imi pasa.Important este ca cine este de acord cu mine, vine, cine nu, sa stea acasa cu superstitiile in sanras !

Imi vad de treburile mele, deja incepute, fara a tine cont de planurile altora, ca doar rapund numai pt.ce fac eu, nu si pt.ce fac altii!

Va multumesc inca o data pt.sprijin, sfaturi si toate celepupici !
Mirandolina
Scris: Thursday, August 10, 2006 11:53 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/12/2006
Stele, daca te ajuta cu ceva doi veri de-ai mei din Bucuresti (sora si frate) au avut nuntile in acelasi an la interval de 3 luni si sunt fericiti, sanatosi, au copii si se inteleg bine. Eu nu am auzit de superstitia asta si se pare ca nici ei. Si personal mi se pare o prostie. Fiecare se casatoreste cand vrea si cand poate.
georgy_adinutza
Scris: Thursday, August 10, 2006 12:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
cand m-am casatorit eu se spunea ca nu e bine sa faci nunta in luna mai , ca se scutura pomii si asta inseamna lacrimi !!nu nu nu

si am facut nunta pe 29.05.2004 si suntem bine mersi , sanatosi si fericiti ....multumim Celui de Sus !!
iar preotul cand ne-a auzit a zis :" pai daca va luati dupa toate babele ?!!!" ca religia nu are nimic impotriva ...
stele_pe_cer
Scris: Thursday, August 10, 2006 1:42 PM
Nivel

georgy_adinutza wrote:
cand m-am casatorit eu se spunea ca nu e bine sa faci nunta in luna mai , ca se scutura pomii si asta inseamna lacrimi !!nu nu nu

si am facut nunta pe 29.05.2004 si suntem bine mersi , sanatosi si fericiti ....multumim Celui de Sus !!
iar preotul cand ne-a auzit a zis :" pai daca va luati dupa toate babele ?!!!" ca religia nu are nimic impotriva ...

Si noi am intrebat preotul de luna mai, dar in privinta botezului, si preotul ne-a spus ca nici la botez, nici la nunta nu are treaba s... cu prefectura (ma rog, s-a exprimat altfelhohot ).

Citeam pe un alt forum (de miresici) ca multe fete se casatoresc in luna mai, ca nu se incred in babisme.Pai, ce treaba sa aiba scuturarea pomilor cu lacrimile in casnicieras ?

Deci, ma marit la anul, indif.ce spune lumea.Si, daca ma supar , poate stabilesc data nuntiii kiar in maihohot !Ca sa fie 2 superstitii la un loc si "babele" sa ramana cu gura cascata si fara cuvinte (fara cuvinte, mai greuuff ).Adevaru-i ca data nuntii ar trebui sa fie in prima parte a anului, ca sa am timp sa raman si insarcinata, astfel incat diferenta intre copii sa nu fie prea mare.
Alina
Scris: Friday, August 11, 2006 9:00 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Pai, daca vrei lacramioare la nunta, e cam musai sa faci nunta in mai. ras sic
TatyKS
Scris: Friday, August 11, 2006 10:24 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Nici eu nu cred in superstitia asta ...mama mea s-a casatorit in acelasi an cu fratele ei si sunt 2 familii fericite si linistite...asa ca Stele stai linistita...astea vin de la babe si cateodata se mai intampla si coincidente, deci e bine ca nu le iei in seamapupici sic
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, August 22, 2006 10:02 PM
Nivel

Alina wrote:
Pai, daca vrei lacramioare la nunta, e cam musai sa faci nunta in mai. ras sic

Nu e musai, ca imi vin pe comanda.La cununia civila, tot lacramioare mi-am dorit, dar trebuia sa astept 2 luni sa ajunga in tara, drept pt.care am optat pt.trandafirasi mici-mici, si nu-mi pare rau delocsic .Floraria Iris aduce orice fel de floare la comanda, numai ca costa mai multicel, dar...ce nu face baba la frumusetesic !

Acum, sa vedem, ca imi skimb ideile despre nunta de la o zi la alta:azi vreau margaritar, maine lalele, poimaine ciuliniras , sa vedem unde ajung si cu ce in manahohot !Important este ca mi-am gasit modelul de rokie mult visatyes !Restul, vine un picutz si de la sine, cu putintel efort!
sousourel
Scris: Tuesday, August 22, 2006 11:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Mai Stele, daca vrei lacramioare, la noi infloresc mai tarziu, ca e mai rece si iti trimit eu un buchet ... direct din gradinutza sic
Sau oare nu s-ar face in ghiveci?oare
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, August 23, 2006 12:49 AM
Nivel

sousourel wrote:
Mai Stele, daca vrei lacramioare, la noi infloresc mai tarziu, ca e mai rece si iti trimit eu un buchet ... direct din gradinutza sic
Sau oare nu s-ar face in ghiveci?oare

Nu stiu daca s-ar prinde in ghiveci, dar tare mi-ar placea ca florile mele preferate sa imi zambeasca an de an din balcon.Ma interesez daca le prieste si in ghiveci si...te anuntsic !

Multumesc tare multpupici !
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, August 23, 2006 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Stele daca te ajuta cu ceva am discutat treaba cu casatoria ta cu un preot ortodox si mi-a spus ca 10 frati odata se pot casatori fara probleme daca tine punga pe familie. Asa ca da-i batai!

stele_pe_cer
Scris: Wednesday, August 23, 2006 1:16 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:
Stele daca te ajuta cu ceva am discutat treaba cu casatoria ta cu un preot ortodox si mi-a spus ca 10 frati odata se pot casatori fara probleme daca tine punga pe familie. Asa ca da-i batai!

Te pupicesc pe frunte, tu...merci mult ca te-ai interesat pt.noipupici !

Luasem si noi hotararea sa ignoram nunta cumnatului, mai ales ca Eugen stie cat de mare este dragostea mea pt.ai sai parintiras , drept pt.care deocamdata nu are inteentia de a-i invita, spre marea mea bucurieyes (ca oricum babacii-socri nu ar contribui cu nimic, ci doar ar consuma, deci am iesi in paguba daca ar venihohot , iar noi nu facem cantina saracilorras ), iar parintilor mei nu le vom spune de cununia cumnatului, ca maica-mea e sueprstitioasaa pana in varful pantofilor.

Deja duminica mergem sa vb cu preotul (am gasit o biserica superba, cu un mega parc in jur), in privinta restaurantului se pare ca tot tata seva interesa, ca si la cununia civila, rokita se pare ca trebuie sa mai astept inca cateva luni ca sa o fac, ca cica nu e bine asa devreme, ca nu cumva sa mai slabesc sau sa ma ingras, iar corsetul sa nu vina bine...am demarat deja o mica parte din propietul "nunata mea"yes !

God, ador subiectul asta, as scrie despre el pana la anul, in ziua nuntii!Si voi ati fost la fel de entuziasmate inaintne de casatorie?
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, August 23, 2006 1:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
stele_pe_cer wrote:

!Si voi ati fost la fel de entuziasmate inaintne de casatorie?

Normal draga. Nu cred ca este mireasa care sa nu se agite cand pregateste un asa eveniment. Noi care am facut deja cununiiile ne " hranim" si din bucuriile celor care fac acum nunta.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.