Nivel: Avansat
Intrat: 11/18/2006 Postari: 3674
|
Maria & mami wrote: Ori a luat-o lumea razna , ori sunt eu depasita. Ati vazut emisiunea din seara asta ? Pai sa imi spuna mie fica'mea : Dobitoaco, Porc gras , Vito , Marsh la bucatarie cu tine...... etc etc ...... , Proasto ! Te omor ! Maimutza mutanta ! Gesturi de genul : pumni, picioare , scuipat, aratat fundul si scuturat ca toate cele...... Smuls parul din cap, batut cu pumni si picioare . Scosul limbii era deja alint !  Si inca nu s-a terminat ! I-a pus cola in pahar si l-a aruncat dupa maica-sa ...... ca nu era plin ! Catuse, frate , ca o leg de calorifer si acolo o uit !
Na ca am ratat emisiunea de azi. M-am uitat la Ocean's 11. Ma ingrozeste ce povestesti Mami de Mariuca! |
Nivel: Guest
Intrat: 2/12/2006 Postari: 5
| Nu cumva e vorba de fetita care nu avea voie sa manance corn cu ciocolata? Si care o bate a la propriu pe mama? Eu am vazut prima data cand s-au difuzat. Acum sunt toate reluari si nu prea am mai tinut cont sa le urmaresc. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Intrat: 2/13/2006 Postari: 9883 Locatia: Departe-poate prea departe
| MNiko wrote:Nu cumva e vorba de fetita care nu avea voie sa manance corn cu ciocolata? Si care o bate a la propriu pe mama? Eu am vazut prima data cand s-au difuzat. Acum sunt toate reluari si nu prea am mai tinut cont sa le urmaresc.
Ba da , ea e ! |