Supe/ciorbe
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaitza29
Scris: Thursday, June 19, 2008 10:29 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
si al meu e ciorbar ii place mult de tot si nu ii lipseste niciodata,mai ales supa cu galuste si perisoare mananca cu o poftaaaaa
mitzulina1984
Scris: Saturday, January 10, 2009 11:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/4/2008
bebe al meu mananca orice fel de supe la sfarsit ii pun si niste smantanica cu patrunjel tocat marunt si manca de parca nu ar fi mancat toata ziua.Iar in ce priveste tocaturile nu stiu,depinde de copil al meu de ex manca si sarmale
cristinaflorina
Scris: Saturday, January 10, 2009 12:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
La mine nu prea ii place mai zemoasa asa mai mult piure. Si atunci ii pasez legumele si carnita la blender si papa tot. E noi suntem si micuti deciorba incayes
roxanik
Scris: Thursday, November 18, 2010 6:13 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Sara nu a fost mare amatoare de ciorba, pe cand Andrada era in stare sa inghita si castronul. Dar pana la urma am reusit sa o invat si pe Sara sa manance ciorba, si acum si ea e o amatoare dar numa' un fel nu mananca: de fasole. Andra mananca de toate.
Mie imi place sa le fac cu multe legume, pe cand sotului ii place mai mult tip zeama. De dragul fetelor mananca si el cu legume, si desigur si de dragul meu pentru ca nici mie nu imi place doar zeama. Daca as face doar zeama ar iesi gen mancare spital. Zeama ma refer la bors/apa, si 2-3 legume ici-colo. Nu am folosit niciodata, pentru prepararea unei ciorbe, supe, bors magic. Are fel de fel de substante daunatoare puse in el, coloranti si toate cele de aceea ma feresc pe cat posibil.
Pentru a acri ciorbele, pun ori lamaie, ori bors.
Referitor la tocat carnea si celelate pentru supa, cand erau mai mici faceam asta. Acum nu. Le mananca intregi, avand si dintisori. Smantana le pun. Inca nu am incercat ciorba de mazare, chiar o sa o incerc sa vad daca mananca. Ciorba de perisoare, de pui, de cartofi, de sfecla mananca amandoua, si cea de fasole numai una dintre ele.
roxanik
Scris: Saturday, January 15, 2011 4:35 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Asa, am incercat si ciorba de mazare, si este buna. De fiecare data cand fac ciorba, ma intreaba, "e de mazare"? Insa daca nu este, zic ca "ne-ai dat si ieri, si alaltaieri de-asta, vrem de mazare". Victory
bulinutza
Scris: Wednesday, March 9, 2011 1:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Mai....de vreo saptamana ne inscriem si noi in clubul ciorbistelor...Incetutz, incetutz, cam renuntam la pireurile de bebelus si ne indreptam cu pasi vertiginosi spre papa de om mare...yes yes yes

Iar ciorbele ne plac de numa' numa'....In ultima saptamana am testat, ciroba de cartofi, ciorba de varza cu carnitza, inclusiv o ciorbitza de post cu bors...hohot

Bineinteles pt bebe e imbunatatita cu smantana si miez de paine...dar papa fata mea de-mi vine sa o manac eu pe ea...:018:
Mela
Scris: Wednesday, March 9, 2011 2:35 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Alexandra,bravoooooo newclapyes Bulinutza,imi inchipui cat esti de bucuroasa,mai ales dupa problemele de anul trecut.
danab
Scris: Thursday, March 10, 2011 7:58 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Bulinutza, pofta mare la ciorbita!
Vezi ca varza nu e prea indicata la copiii pana la 3 ani. Intreaba pediatrul daca poti sa-i dai. Noi ne-am retinut de la ea, mai mult in salata proaspata i-am dat.
bulinutza
Scris: Thursday, March 10, 2011 1:52 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
danab wrote:
Bulinutza, pofta mare la ciorbita!
Vezi ca varza nu e prea indicata la copiii pana la 3 ani. Intreaba pediatrul daca poti sa-i dai. Noi ne-am retinut de la ea, mai mult in salata proaspata i-am dat.

Da, asa e, ai dreptate...nu avem voie, stiu si eusorry ...I-am dat doar putin...dar i-a placut si a fost ok...ma voi feri de varza, fasole uscata si ciuperci...Mi-a zis pediatra!:018:

danab
Scris: Thursday, March 10, 2011 2:39 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
bulinutza wrote:

Da, asa e, ai dreptate...nu avem voie, stiu si eusorry ...I-am dat doar putin...dar i-a placut si a fost ok...ma voi feri de varza, fasole uscata si ciuperci...Mi-a zis pediatra!

pupici Poti sa-i faci ciorba radauteana, de perisoare cu carne de vita/pui, cu legume, cu galeste de gris.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.