Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Ciorba lui Mihaita este mai mult un piure de legume cu carne. Uneori o fac mai zemoasa, altori mai groasa, dar tot un fel de ghiveci de legume cu carne este. Lui ii place asa, tine loc si de felul unu si de felul doi, dar ii mai schimb compozitia, ca altfel se plictiseste si nu mananca bine. Dar in general nu am treaba cu el, mananca, dar sa fie legumele si carnea maruntite, nu pasate, dar nici bucatele mai maricele, ca le scuipa. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Misha, eu mai mult de 150 ml (un polonic si jumatate) nu-i dau si in felul asta primeste si felul 2. |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| sousourel wrote:Misha, eu mai mult de 150 ml (un polonic si jumatate) nu-i dau si in felul asta primeste si felul 2.
Ahaaaa, m-am gandit eu ca nu au cum sa manance si ciorbita si felul doi in cantitati normale ca sa spun asa... |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| nici noi nu papam felul 2 ca nu mai e loc... dar vorba lui Miru, ciorbita lui ajunge un soi de ghiveci-terci pt ca ii mai zdrobesc legumele si carnea si pun zeama si e 2 in 1! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si a noastra tot 2 in 1 este Inca zdrobim cu furculita legumele pentru ca de multe ori inghite nemestecat si se inneaca, plus ca punem painica...fara painica nu papa ciorba. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Noi avem toti dintucii si maselutele iesite (mai sunt cele din spate) si papam cu bucatele, nu mai pasez de mult ca mesteca binisor (mai scapa si bucati nemestecate, dar eu nu pun bucati prea mari in mancare si nu s-a inecat)...si K papa doar ciorbita la pranz, cu painica inmuiata, daca incerc sa-i dau si altceva, tipa "biiiii-biiii" sa-i dau tot ciorbita/supa; daca am doar felul 2 (cam rar, ca avand o ciorbareasa, mereu fac ciorbe)), la felul 2 mai face figuri, pe cand la ciorbita niciodata n-a schitat vreo strambatura, ii place foarte mult, indiferent ce-i pun in ea. Placandu-i asa mult ciorba, papa bine si mancarurile mai zemoase, tot cu painica in ele . |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Azi am facut supa de salata si am avut placuta surpriza sa pape tot-tot si sa-i si placa...ca pana acum scuipa salata si ma facea uneori sa ii dau portia lui in blender.
Asa cum zicea Miha...si eu ii dau lui V ciorbica cu bucatele , nu mai paseram decat in f rare cazuri unele piureuri, cum ar fi cele in care pun ficat. In schimb V are restrictie la painica, din care ar manca la nesfarsit. |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| din pacate andreea nu e atit de incintata de supe sau ciorbe decit daca au smantina si chiar si atunci am emotii ca nu maninca ieri am facut ciorba de burta si pentru noi cei mari dar si pentru andreea, in ciorba ei nu am pus deloc otet, in rest e la fel ca a noastra cred ca nu e nici o problema daca ii dau ce parere aveti? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| danamaria wrote:din pacate andreea nu e atit de incintata de supe sau ciorbe decit daca au smantina si chiar si atunci am emotii ca nu maninca ieri am facut ciorba de burta si pentru noi cei mari dar si pentru andreea, in ciorba ei nu am pus deloc otet, in rest e la fel ca a noastra cred ca nu e nici o problema daca ii dau ce parere aveti?
Eu nu i-am dat lui Dav ciorba de burta pana acum. Mi se pare cam grea pentru el. Si mie cateodata mi se apleaca de la ea, asa ca momentan nu-i dau. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu i-am dat de mai mult ori ciorba de burta pana acum si o mananca cu placere. De fapt doar zeama o mananca ea, ca bucatile nu-i prea plac. Insa noi facem ciorba asta cu lapte batut sau iaurt, nu cu smantana si ou. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| In loc de ciorba de burta, eu ii dau Alexiei ciorba radauteana, care are gustul aproape la fel, doar ca mi se pare mai ok fiind facuta cu piept de pui. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| la noi ciorbita (de orice fel) e la putere. cu legume pasate, zeama cu painica si legume mai putine, legume pasate si carnita, sau zeama si carnita in manuta ei. cu supa e o problema. nu ii place decat supa de galuste si doar cartof cu galuste. zeama ia 2-3 lingurite si alea date asa fara sa isi dea seama ca e altceva in lingurita, altfel incepe sa ma "certe" |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si la noi ciorba e la putere,daca nu mancam intr-o zi ciorba nu e bine,cere,coba,coba,nu conteaza de ce fel e dar ciorba sa fie.Si eu i-am dat ciorba de burta dar am scos burta afara si am lasat numai ciorba in care am adaugat painea.Eu zic ca ciorba e f buna mai ales la copii! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Si la noi ciorba e la putere |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/22/2008 Mesaje: 587
| Si la noi ciorba e baza in special de zarzavat dar daca e supa nu se supara |
|
|