Supe/ciorbe
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mommy
Scris: Tuesday, April 24, 2007 7:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Ciorba lui Mihaita este mai mult un piure de legume cu carne. Uneori o fac mai zemoasa, altori mai groasa, dar tot un fel de ghiveci de legume cu carne este. Lui ii place asa, tine loc si de felul unu si de felul doi, dar ii mai schimb compozitia, ca altfel se plictiseste si nu mananca bine. Dar in general nu am treaba cu el, mananca, dar sa fie legumele si carnea maruntite, nu pasate, dar nici bucatele mai maricele, ca le scuipa.
sousourel
Scris: Tuesday, April 24, 2007 9:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Misha, eu mai mult de 150 ml (un polonic si jumatate) nu-i dau si in felul asta primeste si felul 2.
misha
Scris: Wednesday, April 25, 2007 6:48 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
sousourel wrote:
Misha, eu mai mult de 150 ml (un polonic si jumatate) nu-i dau si in felul asta primeste si felul 2.

Ahaaaa, m-am gandit eu ca nu au cum sa manance si ciorbita si felul doi in cantitati normale ca sa spun asa...sic
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, April 25, 2007 8:30 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
nici noi nu papam felul 2 ca nu mai e loc...ras dar vorba lui Miru, ciorbita lui ajunge un soi de ghiveci-terci pt ca ii mai zdrobesc legumele si carnea si pun zeama si e 2 in 1!ras pupici
Kiki
Scris: Wednesday, April 25, 2007 8:36 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Si a noastra tot 2 in 1 este hohot Inca zdrobim cu furculita legumele pentru ca de multe ori inghite nemestecat si se inneaca, plus ca punem painica...fara painica nu papa ciorba.
delfinasa
Scris: Wednesday, April 25, 2007 2:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Noi avem toti dintucii si maselutele iesite (mai sunt cele din spate) si papam cu bucatele, nu mai pasez de mult ca mesteca binisor (mai scapa si bucati nemestecate, dar eu nu pun bucati prea mari in mancare si nu s-a inecat)...si K papa doar ciorbita la pranz, cu painica inmuiata, daca incerc sa-i dau si altceva, tipa "biiiii-biiii" sa-i dau tot ciorbita/supa; daca am doar felul 2 (cam rar, ca avand o ciorbareasa, mereu fac ciorbe)), la felul 2 mai face figuri, pe cand la ciorbita niciodata n-a schitat vreo strambatura, ii place foarte mult, indiferent ce-i pun in ea. Placandu-i asa mult ciorba, papa bine si mancarurile mai zemoase, tot cu painica in ele thumleft.
sousourel
Scris: Wednesday, April 25, 2007 6:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Azi am facut supa de salata si am avut placuta surpriza sa pape tot-tot si sa-i si placa...ca pana acum scuipa salata si ma facea uneori sa ii dau portia lui in blender.

Asa cum zicea Miha...si eu ii dau lui V ciorbica cu bucatele , nu mai paseram decat in f rare cazuri unele piureuri, cum ar fi cele in care pun ficat. In schimb V are restrictie la painica, din care ar manca la nesfarsit.
danamaria
Scris: Friday, October 19, 2007 9:28 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
din pacate andreea nu e atit de incintata de supe sau ciorbe decit daca au smantina si chiar si atunci am emotii ca nu maninca
ieri am facut ciorba de burta si pentru noi cei mari dar si pentru andreea, in ciorba ei nu am pus deloc otet, in rest e la fel ca a noastra
cred ca nu e nici o problema daca ii dau
ce parere aveti?
Kiki
Scris: Friday, October 19, 2007 9:52 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

danamaria wrote:
din pacate andreea nu e atit de incintata de supe sau ciorbe decit daca au smantina si chiar si atunci am emotii ca nu maninca
ieri am facut ciorba de burta si pentru noi cei mari dar si pentru andreea, in ciorba ei nu am pus deloc otet, in rest e la fel ca a noastra
cred ca nu e nici o problema daca ii dau
ce parere aveti?

Eu nu i-am dat lui Dav ciorba de burta pana acum. Mi se pare cam grea pentru el. Si mie cateodata mi se apleaca de la ea, asa ca momentan nu-i dau.
MNiko
Scris: Friday, October 19, 2007 12:54 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu i-am dat de mai mult ori ciorba de burta pana acum si o mananca cu placere. De fapt doar zeama o mananca ea, ca bucatile nu-i prea plac. Insa noi facem ciorba asta cu lapte batut sau iaurt, nu cu smantana si ou.
kali
Scris: Friday, October 19, 2007 2:15 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
In loc de ciorba de burta, eu ii dau Alexiei ciorba radauteana, care are gustul aproape la fel, doar ca mi se pare mai ok fiind facuta cu piept de pui.
bb_strumph
Scris: Sunday, April 27, 2008 9:18 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
la noi ciorbita (de orice fel) e la putere.yes cu legume pasate, zeama cu painica si legume mai putine, legume pasate si carnita, sau zeama si carnita in manuta ei. cu supa e o problema. nu ii place decat supa de galuste si doar cartof cu galuste. zeama ia 2-3 lingurite si alea date asa fara sa isi dea seama ca e altceva in lingurita, altfel incepe sa ma "certe"disputa
raly
Scris: Monday, June 2, 2008 10:06 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Si la noi ciorba e la putere,daca nu mancam intr-o zi ciorba nu e bine,cere,coba,coba,nu conteaza de ce fel e dar ciorba sa fie.Si eu i-am dat ciorba de burta dar am scos burta afara si am lasat numai ciorba in care am adaugat painea.Eu zic ca ciorba e f buna mai ales la copii!
ingerash
Scris: Monday, June 2, 2008 10:10 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Si la noi ciorba e la puteredance
monika
Scris: Monday, June 2, 2008 10:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/22/2008
Si la noi ciorba e baza in special de zarzavat dar daca e supa nu se supara
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.