Supe/ciorbe
Subiectul anterior · Subiectul urmator
misha
Scris: Saturday, April 21, 2007 2:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Miri wrote:
Mamici de pitici,le dati copiilor sa pape in fiecare zi ciorbitza?oare

Nu in fiecare zi, dar aproape!sic Mariei ii place foarte mult ciorbita, ca si mie de altfel, si parca ma simt nu stiu cum daca intr-o zi la o masa nu primeste ciorbita in care pun toate bunatatileessen(multe legume, verdeata, carnita).
Miri
Scris: Saturday, April 21, 2007 2:49 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Si Sarei ii plac ciorbitzele, dar are zile in care refuza sa le manance....
Multumesc pentru raspuns,Misha!pupici
Ely
Scris: Saturday, April 21, 2007 4:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Karina papa ciorbita mai mult cu painica in ea asa ca din ciorbita de cele mai multe ori ajungem sa fie mancaricaoare .Nu papam corbita in fiecare zi.
Lilly of the valley
Scris: Saturday, April 21, 2007 5:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Copiii mei papa supe si ciorbe (acrite de preferinta cu bors de putina de la mama mea) de tot felul: de zarzavat, de perisoare, de pui, de cartofi, de vita etc., fetei inca nu i-am dat niciodata fasole.
suntem borsati inraiti, aproape ca ne exista zi fara asa ceva la pranz.
la fata in ciorbita ii mai pun cam de doua ori pe sapt si cate un out de prepelita, oricum pot sa-i adaug in bors orice nu-i place simplu.
pofta buna la pitici, mamici si tatici!!!Chef Chef pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, April 21, 2007 5:30 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Mie mi-a spus doctorita ca ar trebui sa aiba in fiecare zi o masa de supa sau ciorba, pentru ca ii face tare bine stomacelului. Dar nici noi nu papam zilnic. Poate 5 din 7 zile.
MNiko
Scris: Saturday, April 21, 2007 8:26 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Incerc sa ii dau zilnic, desi mai scapam cate o zi 2 pe saptamana. Daca trec mai mult de 2 zile consecutiv in care nu mananca ciorba sau supa se constipa.
taki
Scris: Saturday, April 21, 2007 9:20 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Noi papam supica cam de 3 ori pe saptamana. uff
Miri
Scris: Saturday, April 21, 2007 9:27 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Ok!Multumesc pentru raspunsuri!pupici
Am ajuns la concluzia ca ne incadram in normal, pentru ca si Sara papa cam 5 zile din 7 ciorbitza, iar eu stiam ca e indicat in fiecare zi!
MNiko
Scris: Saturday, April 21, 2007 9:29 PM

Miri wrote:
Ok!Multumesc pentru raspunsuri!pupici
Am ajuns la concluzia ca ne incadram in normal, pentru ca si Sara papa cam 5 zile din 7 ciorbitza, iar eu stiam ca e indicat in fiecare zi!

Sincer Miri mi se pare imposibil sa manance in fiecare zi ciorba. Uneori se mai satura si ea de ciorba sau supa, si atunci mancam ceva tip felul doi, in orice caz e masa calda si mancare gatita.
sousourel
Scris: Monday, April 23, 2007 8:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Noi papam zilnic supa sau ciorba. Ar fi imposibil sa nu, dat fiind ca asa mancam si noi, iar daca la felul 2 mai face uneori mofturi, cel putin stiu ca supica ii place si o papa...ba cand se trezeste din somn, dupa oli-oli incepe si cere el singur "tutica"ras
MNiko
Scris: Monday, April 23, 2007 8:25 PM

sousourel wrote:
Noi papam zilnic supa sau ciorba. Ar fi imposibil sa nu, dat fiind ca asa mancam si noi, iar daca la felul 2 mai face uneori mofturi, cel putin stiu ca supica ii place si o papa...ba cand se trezeste din somn, dupa oli-oli incepe si cere el singur "tutica"ras

Bravo V. La noi e imposibil zilnic chiar daca dupa 3-4 zile se schimba felul supei/ciorbei. Pur si simplu nu vrea decat legumele din ciorba sau nici macar pe alea.
sousourel
Scris: Monday, April 23, 2007 10:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Nico, eu cand eram mica le innebuneam pe mama si pe bunicile mele cu alesul legumelor, verdeturilor din ciorba...nu vrea sa stiu ce era in sufletul lor. Dar pot sa-ti spun ca incerc sa fac zilnic sau la doua zile, incat macar el sa aiba proaspata si mereu alta. Bucatelele de zarzavat le fac mici in castronelul lui...iar mai nou, de cand i-am luat si castronel nou e asa de incantat incat ar manca si castronelul ras
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, April 24, 2007 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
si noi papam aproape zi de zi ciorbita. mai nou gatesc pt toti trei si nu mai fac separat ca suntem mari!yes
misha
Scris: Tuesday, April 24, 2007 7:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Miri wrote:

Multumesc pentru raspuns,Misha!pupici

pupici pupici

...Vad ca bbii vostri papa si felul 2 dupa ciorbita, dar Maria daca papa ciorbita nu mai vrea si felul doi, nu mai poate ca se satura! Ciorbita nu-i dau mult , adica cel mult sa zicem o cana de 250ml (ca alta unitate de masura nu stiu sa va spunras) si se satura uff.Voi cum faceti? Le dati mai putina ciorbita si apoi felul doi?
Kiki
Scris: Tuesday, April 24, 2007 7:10 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
misha wrote:

pupici pupici

...Vad ca bbii vostri papa si felul 2 dupa ciorbita, dar Maria daca papa coirbita nu mai vrea si felul doi, nu mai poate ca se satura! Ciorbita nu-i dau mult , adica cel mult sa zicem o cana de 250ml (ca alta unitate de masura nu stiu sa va spunras) si se satura uff.Voi cum faceti? Le dati mai putina ciorbita si apoi felul doi?

Nici Dav nu papa mereu doua feluri. In general mananca ciorba doar. Rar, mai vrea si felul 2. Am incercat sa ii dau mai putina ciorba, tzipa ca sa ii mai pun si dupa ce ii mai pun nu mai mananca nici felul 2 si nici inca putina ciorba ca sa ajunga la portia normala...scratch scratch
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.