Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Sunteti genul razbunator sau iertator ? Cine v-a suparat si cum v-ati razbunat ? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Daca nu ma trage nimeni la raspundere o sa-ti spun! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Nu sunt razbunatoare, desi, in momentele de furie, imi trec prin minte tot feluri de planuri de razbunare...norocul meu e ca ,la mine, supararea e ca focul de paie, ma aprind repede si-mi trece la fel de repede...eu cred ca fiecare isi gaseste nasul mai devreme sau mai tarziu, asa ca, de ce sa-mi consum eu energia si neuronii(ca si-asa sunt pe cale de disparitie!!)? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Nu ma razbun, dar planuri de razbunare imi trec cu miile prin cap cand ma supara cineva...Din fericire imi trecere repede si nu ma razbun...Dar tin minte...si data viitoare taxez:money: |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| De razbunat nu ma razbun, dar in capul meu se creeaza un adevarat " plan de ucidere "...mereu imi aduc aminte de " cine sapa groapa altuia, cade singur in ea ". Sunt o fire optimista, in viata sunt lucruri mult mai frumoase pe care trebuie sa le traiesc, decat sa stau sa-mi pun " planul in actiune".
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Nu sunt razbunatoare din fire dar din momentul ala, omul care mi-a pricinuit necazuri nu mai exista. Mai este si situatia in care, nu pot spune "gata" si iau o alta atitudine...il ajut atunci cand ii crapa maseaua, cum se spune, iar daca persoana "simte" e cea mai buna razbunare. |
|
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| nu-mi place sa fiu calcata in picioare...dar ma calmez si-mi trece cheful de razbunare:ras: sunt o fire optimista si accept o greseala,dar cu conditia ca a doua oara sa nu se mai repete...deci,nu sunt razbunatoare |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/6/2010 Mesaje: 58
| O replica, doua, dupa care nu mai vreau sa stiu de persoana/persoanele respective. Chiar daca mi-ar cere ajutor, m-as face ca nu le cunosc sau ca nu am auzit. Cam asa ma razbun. |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Nu sunt razbunatoare, poate pe moment mai zic ceva dar apoi imi trece. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Kiki wrote:Nu ma razbun, dar planuri de razbunare imi trec cu miile prin cap cand ma supara cineva...Din fericire imi trecere repede si nu ma razbun...Dar tin minte...si data viitoare taxez:money:
Wow, inca e valabil ce am scris acum 4 ani. Nu ma razbun nici acum, dar incep sa tratez cu indiferenta pe cel/cea care m-a suparat. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ca marea majoritate si eu fac planuri , nu le-as numi de razbunare , ci de discutie.Razbunarea nu este a mea, de ce sa fac rau celui care mi-a facut mie aratand de fapt ca nu sunt cu nimic mai presus.Si mie imi trece repede, dar uit destul de greu. Indiferenta doare destul si pentru mine e cea mai buna "razbunare" |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu niciodata nu ma razbun dar de fiecare data stiu ca cine de acolo sus va face dreptate si pentru mine.De obicei imi place dreptatea si-mi spun pararea pe care o am omului in fatza si crede-ti ca mai mult de atat nici nu are nevoie ,ramane el singur sa se judece despre ceea ce a facut ,si exact din momentul acela persoana respectiva va fi tradata cu o totala indiferentza,nici nu are nevoie de razbunare i va fi deajuns. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| shirel wrote:Eu niciodata nu ma razbun dar de fiecare data stiu ca cine de acolo sus va face dreptate si pentru mine.De obicei imi place dreptatea si-mi spun pararea pe care o am omului in fatza si crede-ti ca mai mult de atat nici nu are nevoie ,ramane el singur sa se judece despre ceea ce a facut ,si exact din momentul acela persoana respectiva va fi tradata cu o totala indiferentza,nici nu are nevoie de razbunare i va fi deajuns.
sirel parca asi fi scris eu |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Indiferenta-asta-i razbunarea mea . |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Nu ma razbun si nici nu sunt razbunatoare. Am lucruri mai bune de facut in viata decat sa-mi pierd vremea cu asa ceva. |
|
|