Sunteti razbunator ? Cum va razbunati ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, February 18, 2006 3:32 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Sunteti genul razbunator sau iertator ?
Cine v-a suparat si cum v-ati razbunat ?
Mirandolina
Scris: Saturday, February 18, 2006 3:37 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Daca nu ma trage nimeni la raspundere o sa-ti spun!
Anaida
Scris: Saturday, February 18, 2006 4:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Nu sunt razbunatoare, desi, in momentele de furie, imi trec prin minte tot feluri de planuri de razbunare...norocul meu e ca ,la mine, supararea e ca focul de paie, ma aprind repede si-mi trece la fel de repede...eu cred ca fiecare isi gaseste nasul mai devreme sau mai tarziu, asa ca, de ce sa-mi consum eu energia si neuronii(ca si-asa sunt pe cale de disparitie!!)?
Kiki
Scris: Saturday, February 18, 2006 10:40 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Nu ma razbun, dar planuri de razbunare imi trec cu miile prin cap cand ma supara cineva...Din fericire imi trecere repede si nu ma razbun...Dar tin minte...si data viitoare taxez:money:
taki
Scris: Sunday, February 19, 2006 1:42 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
De razbunat nu ma razbun, dar in capul meu se creeaza un adevarat " plan de ucidere "...mereu imi aduc aminte de " cine sapa groapa altuia, cade singur in ea ".
Sunt o fire optimista, in viata sunt lucruri mult mai frumoase pe care trebuie sa le traiesc, decat sa stau sa-mi pun " planul in actiune".

leut
Scris: Monday, February 20, 2006 6:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Nu sunt razbunatoare din fire dar din momentul ala, omul care mi-a pricinuit necazuri nu mai exista.
Mai este si situatia in care, nu pot spune "gata" si iau o alta atitudine...il ajut atunci cand ii crapa maseaua, cum se spune, iar daca persoana "simte" e cea mai buna razbunare.
sunny
miraa
Scris: Monday, February 20, 2006 8:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2006
nu-mi place sa fiu calcata in picioare...dar ma calmez si-mi trece cheful de razbunare:ras: sunt o fire optimista si accept o greseala,dar cu conditia ca a doua oara sa nu se mai repete...deci,nu sunt razbunatoare
Amalia.Cos
Scris: Tuesday, August 24, 2010 7:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/6/2010
O replica, doua, dupa care nu mai vreau sa stiu de persoana/persoanele respective. Chiar daca mi-ar cere ajutor, m-as face ca nu le cunosc sau ca nu am auzit. Cam asa ma razbun.
Katrina
Scris: Tuesday, August 24, 2010 9:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Nu sunt razbunatoare, poate pe moment mai zic ceva dar apoi imi trece.
Kiki
Scris: Wednesday, August 25, 2010 7:23 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Kiki wrote:
Nu ma razbun, dar planuri de razbunare imi trec cu miile prin cap cand ma supara cineva...Din fericire imi trecere repede si nu ma razbun...Dar tin minte...si data viitoare taxez:money:

Wow, inca e valabil ce am scris acum 4 ani. Nu ma razbun nici acum, dar incep sa tratez cu indiferenta pe cel/cea care m-a suparat.
bereea
Scris: Wednesday, August 25, 2010 8:38 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ca marea majoritate si eu fac planuri , nu le-as numi de razbunare , ci de discutie.Razbunarea nu este a mea, de ce sa fac rau celui care mi-a facut mie aratand de fapt ca nu sunt cu nimic mai presus.Si mie imi trece repede, dar uit destul de greu.
Indiferenta doare destul si pentru mine e cea mai buna "razbunare"
shirel
Scris: Wednesday, August 25, 2010 9:43 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu niciodata nu ma razbun dar de fiecare data stiu ca cine de acolo sus va face dreptate si pentru mine.De obicei imi place dreptatea si-mi spun pararea pe care o am omului in fatza si crede-ti ca mai mult de atat nici nu are nevoie ,ramane el singur sa se judece despre ceea ce a facut ,si exact din momentul acela persoana respectiva va fi tradata cu o totala indiferentza,nici nu are nevoie de razbunare i va fi deajuns.
flori1972
Scris: Wednesday, August 25, 2010 11:07 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
shirel wrote:
Eu niciodata nu ma razbun dar de fiecare data stiu ca cine de acolo sus va face dreptate si pentru mine.De obicei imi place dreptatea si-mi spun pararea pe care o am omului in fatza si crede-ti ca mai mult de atat nici nu are nevoie ,ramane el singur sa se judece despre ceea ce a facut ,si exact din momentul acela persoana respectiva va fi tradata cu o totala indiferentza,nici nu are nevoie de razbunare i va fi deajuns.

sirel bravo bravo parca asi fi scris eu computerlove
oanamaria
Scris: Wednesday, August 25, 2010 11:30 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Indiferenta-asta-i razbunarea mea .
Roxanel
Scris: Wednesday, August 25, 2010 3:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Nu ma razbun si nici nu sunt razbunatoare. Am lucruri mai bune de facut in viata decat sa-mi pierd vremea cu asa ceva.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.