|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Roxanel wrote:Nu ma razbun si nici nu sunt razbunatoare. Am lucruri mai bune de facut in viata decat sa-mi pierd vremea cu asa ceva.
inteligenta gandire |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| nu sunt razbunatoare. cred in roata care se invarte :) |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| PrincessLilou wrote:nu sunt razbunatoare. cred in roata care se invarte :)
Si eu, si eu. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| PrincessLilou wrote:nu sunt razbunatoare. cred in roata care se invarte :) Lilou de cand nu te-am mai vazut!!!!Bine ai revenit! Si eu am acelasi principiu! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| roxinthya wrote: Lilou de cand nu te-am mai vazut!!!!Bine ai revenit! Si eu am acelasi principiu!
Idem!Daaaa si chiar se invarte cand le este lumea mai draga .Eu cred ca este un D-zeu care este peste mine si are grija el de asta cu mult mai bine decat mine. |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu nu-mi fac planuri de razbunare... nu-mi consum energia. Dar, astept la cotitura si nu ratez ocazia daca se iveste. Si, nu stiu cum, se cam iveste... |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Evit razbunarea ....mai degraba devin indiferenta si doare mai tare. |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Nici eu nu imi fac planuri de razbunare, dar daca cineva m-a calcat pe "coada" nu sunt genul care sa intoarca si celalalt obraz si cu prima ocazie aplic "dupa fapta si rasplata" |
| Am ajuns la concluzia ca razbunarea e tare dulce. Sa va povestesc: acum vreo luna mi s-a rupt mixerul.Ii spun sotului ca trebuie sa mergem la un magazin de electronice sa-mi iau altul.Raspunsul vine imediat "da, da", dar faptele nu apar.De cate ori ii ziceam sa iesim sa cumparam unul (urasc sa merg singura)incepea sa intrebe: da' chiar iti trebuie? / da' fara nu se poate? / mama n-are mixer si se descurca foarte bine... A, da...bine.Si am inceput sa-l pun la batut albusuri pana devin dure, la batut frisca, la batut galbenusurile pana nu se mai simte zaharul si devin albe...s-a lasat cu maraieli, ca-l doare mana, ca i-a intepenit muschiul...Serios? Da' mie nu-mi intepeste nimic? Ieri a venit cu un mixer nou...cica mi-a facut o surpriza.O , da ...razbunarea e tare dulce |
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| bereea wrote:....O , da ...razbunarea e tare dulce ...si la propriu , si la figurat |
| Daaaaa! |
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| bereea wrote:Am ajuns la concluzia ca razbunarea e tare dulce. Sa va povestesc: acum vreo luna mi s-a rupt mixerul.Ii spun sotului ca trebuie sa mergem la un magazin de electronice sa-mi iau altul.Raspunsul vine imediat "da, da", dar faptele nu apar.De cate ori ii ziceam sa iesim sa cumparam unul (urasc sa merg singura)incepea sa intrebe: da' chiar iti trebuie? / da' fara nu se poate? / mama n-are mixer si se descurca foarte bine... A, da...bine.Si am inceput sa-l pun la batut albusuri pana devin dure, la batut frisca, la batut galbenusurile pana nu se mai simte zaharul si devin albe...s-a lasat cu maraieli, ca-l doare mana, ca i-a intepenit muschiul...Serios? Da' mie nu-mi intepeste nimic? Ieri a venit cu un mixer nou...cica mi-a facut o surpriza.O , da ...razbunarea e tare dulce Invatarea prin descoperire, e o metoda moderna, activa de invatare, in fond de educare Utila in scoala si nu numai. Bereea |
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/28/2013 Mesaje: 48
| Nu sunt o persoana razbunatoare. Dar ma supar repede. Eu prefer sa fiu indiferenta. Cum a spus si Ingerash , doare mai tare. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Daca faci un lucru ca sa superi la randul tau nu inseamna ca nu esti razbunator, ci ca alegi o metoda mai putin agresiva :)))
Va iubesc fetelor! Am citit de acum cateva saptamani raspunsul Mihaelei si nu inelegeam de ce nu imi convenea. Pana mi-am dat seama. Pentru ca aceeasi metoda am aplicat-o si eu de cele mai multe ori. Faptul ca te ararti indiferent si il lasi pe cel de langa tine sa fiarba in suc propriu este tot din razbunare :))) |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/1/2013 Mesaje: 59
| AdrianaC wrote:Sunteti genul razbunator sau iertator ? Cine v-a suparat si cum v-ati razbunat ? niciodata nu m-am razbunat ,cred ca nici macar nu stiu cum |
|
|