Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Sunteti o persoana independenta? In cazul in care maine v-ati desparti de sotul / iubitul vostru, v-ati descurca sau depindeti intr-o oarecare masura, material, de el? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Da!Sunt o femeie independenta,pe picioarele mele!Cred ca ar trebui sa ma mai restrang cu cheltuielile pe ici-pe colo dar in mare parte m-as descurca,as supravietui cu siguranta |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Pai mi-ar plati pensie nu?? Daca isi ia alta nevasta sau isi gaseste amanta in timpul casatoriei, ii dau pe amandoi in judecata, nu numai pe el, si ea tre' sa-mi plateasca pt daune morale, maritale etc etc Si apoi imi gasesc si un "sugar daddy" mai batzos Glumesc!!! Nu vad nimic rau in ajutorul material, desi ma consider independenta. Independenta pt mine inseamna altceva, de voie de nevoie tre' sa te descurci intr-un fel sau altul...Independenta poate fi catalogata pe diverse criterii, financiara, fizica, emotionala etc. In anumite momente ale vietii nu mai sunt atat de independenta pe cat ma cred...Depinde de situatie, de varsta, de anturaj... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Da! |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| DA si la mine din toate punctele mentionate mai sus de MIKa |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| DA,,,poate chiar prea independenta,,,de multe ori cam uit ca mai trebuie sa cer cate o parere ,,asta e,,,, |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Acum sunt dependenta de sotul meu,dar este asa fiindca asa am ales sa fiu. In eventualitatea ca as ramane singura,m-as descurca, fara indoiala. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu am votat Nu ! Ca fara tati nu am avea ce avem ! Ca el e la munci 12h pe zi ca eu si copiii sa avem ce avem ! Ca fara el eu ar trebui sa muncesc muult si bine , sa nu vad copiii , sa nu ... etc El e puterea financiara in casa .... el se sacrifica si nu ne vede atat cat de des si-ar dori, el e cel care se streseaza si se agita - pentru noi ! As fi total nerecunoscatoare sa nu admit asta ! Sunt independenta din multe alte puncte de vedere .... la fel de importante .... Daca ar fi sa ne despartim multe lucruri s-ar schimba dayorita noilor circumstante si atunci Da , as fi independenta si sigur m-as descurca .... Sper sa nu ajungem vreodata acolo ... |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nu cred ca are nicio legatura independenta cu aportul fiecaruia in familie.
Nici noi nu am avea ce avem fara iubitu', asa cum nici fara mine nu ar mai fi acelasi lucru. Si el se streseaza si se agita pentru ca sa ne vedem visele cu ochii si chiar nu e vorba de nerecunostinta daca consider ca face asta in primul rand pentru ca-si doreste, pentru ca se simte motivat si are parte de satisfactii; e omul care nu se multumeste cu putin - ca si mine, de altfel - si apreciez aceasta calitatea insa nu consider ca trebuie sa-i multumesc asa cum nici eu nu astept laude pentru felul in care sunt.
Nimeni nu-si doreste sa se desparta, insa chiar si ipotetic, da, as simti o "gaura" cauzata de lipsa lui, insa as fi perfect capabila sa ma intretin pe mine impreuna cu copiii fara sa fac sacrificii. Fara el as avea exact acelasi program si acelasi venit ( poate m-as gandi la o afacere secundara ca sa ma asigur ca le pot oferi copiilor un start bun in viata ), insa nu as putea sa ma plang si nici nu ar trebui sa-mi schimb stilul de viata. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Este intradevar adevarat ca la mine numai el este astazi cu bani ceea ce eu aduc in casa este doar un rasfatz pentru nebuniile mele dar in caz de divortz eu m-as descurca negresit fiindca inainte am avut un serviciu foarte bun si unde se castiga bine ,este adevarat ca nu voi fi alaturi de copii asa de mult timp dar voi stii sa le umplu timpul cu tot felul de activitatii educative si care le plac fara sa-mi simpte prea tare lipsa.Plus ca de 2 ori pe saptamana vor fi la tatal lor nu? bine sper sa nu se intample niciodata dar nimeni nu poate stii ce surprize poate sa mai aiba pe parcursul vietii daaaa eu sunt o persoana foarte independenta si asa am fost mereu sotul si copii nu ma impiedica sa -mi continui stilul de viatza pe care l-am avut si inainte de casatorie vorbesc de prieteni ,vizite ,distractii,cluburi de dansuri ! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Da, ma consider independenta si m-as descurca destul de bine si fara el.E adevarat ca ar trebui sa renunt la anumite lucruri, anumite comoditati. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Financiar nu ,n-as putea creste trei copii singura.Probabil daca cer ajutor statul m-ar ajuta dar atat cat s anu mor de foame .Insa ideea e ca un tata nu poate pleca dintr-o familie fara consecinte financiare, asa sa-si puna mainile in buzunar si adio.Daca pleaca tre sa dea socoteala cu buzunarul lui la 3 copii si o mamam singura ...doar daca pleaca in alta tara si i se pierde urma. |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Da! Si m-as descurca foarte bine si singura, poate mai bine, ca nu as fi nevoita sa repar oale sparte... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Cred ca ma pot descurca si singura, avand in vedere ca probabil am mai schimba un pic stilul de viata, cam cu multa risipa acum. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| Eu m-as descurca singura doar financiar . Sunt dependenta de sotul meu in sensul ca am mare nevoie ca el sa fie langa mine, sa ma asculte (chiar daca nu-ni da cele mai bune sfatiri ). E singurul pe care ma pot baza ca e linga mine si orice problema asi avea o rezolvam mai usor impreuna. |
|
|