Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Sunteti o persoana timida? Sunt doar anumite lucruri care va intimideaza? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Am fost timida la viata mea dar m-am tratat Sau poate complexata,sau poate cu prea mult bun simt Acum mi-a cam sarit bunul simt si complexele si timiditatea si-s mai bataioasa.Stiu si sa musc daca ma calci pe batatura.M-am schimbat de cand m-am trezit singura cu un plod in brate si fara nici un ajutor.Atunci am invatat sa lupt asa cum inveti sa inoti in ocean ...n-ai incotro daca nu vrei sa te ineci. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Imi pare rau ca trebuie sa recunosc,dar am votat da:sunt o persoana timida!:102: Nu reusesc sa ma tratez,iar cind sunt pusa in situatii care ma intimideaza,vorbesc mult tocmai pentru a-mi ascunde adevarata fire! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| NU!!! Un nu hotarat!!! Poate datorez asta parintilor mei, in special mamei, care m-a invatat sa fiu puternica si sa am intotdeauna incredere in Dumnezeu si in mine... cert este ca nu imi amintesc sa fi trait vreodata sentimentul asta... |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miri wrote:Imi pare rau ca trebuie sa recunosc,dar am votat da:sunt o persoana timida!:102: Nu reusesc sa ma tratez,iar cind sunt pusa in situatii care ma intimideaza,vorbesc mult tocmai pentru a-mi ascunde adevarata fire!
Nu trebuie sa-ti para rau ca recunosti. Si eu am votat DA. Da, sunt o persoana timida cand vine vorba de prieteni noi, de situatii noi...Ulterior, dupa ce ma obisnuiesc cu prietenii cei noi sau acele situatii noi, renunt la timiditate... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nu sunt timida, dar sunt extrem de rezervata, mai ales cand e vorba de relatiile personale cu oameni... si se poate usor confunda. Dar cine ma cunoaste stie ca intai stau de-o parte si analizez, pentru a-mi da seama cu ce fel de persoana am de-a face, si abia dupa aceea ma implic, daca e cazul. |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Kiki wrote:
Si eu am votat DA. Da, sunt o persoana timida cand vine vorba de prieteni noi, de situatii noi...Ulterior, dupa ce ma obisnuiesc cu prietenii cei noi sau acele situatii noi, renunt la timiditate...
...subscriu... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| auzi, eu si timida?! In zilele acestea numai poti fi timid. Deci: un Nu hotarat, dar totul in limitele bunului simt. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Am fost timida si inca mai sunt dar nu cum am fost... . Acum incep sa-mi iau rolul de leoaica in serios pentru ca in ziua de azi nu mai tine cu timiditatea. Dar pina una alta votez tot da. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Eu timida ?No way ... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Depinde de situatie, parerea mea. Depinde de mediu , anturaj. As vota si da si nu.
Sunt timida ( reticenta , retinuta , rezervata ) cu persoanele noi, intr-un mediu in care ma simt inhibata ( de seriozitatea situatiei , de statutul , varsta persoanelor prezente ). Sunt timida in a-mi etala sentimentele si persoana in preaja unor apropiati . Sunt genul mai retinut, care intors situatiile pe zeci de mii de fete si apoi iau o decizie pe care o exteriorizez.
Nu sunt timida cand e vorba de familie, apropiati ( cei care ma cunosc si nu ma judeca dupa un prim impuls). Sunt dezinvolta si dezinhibata cu prietenii. Exuberantza varstei oricum e la cote ridicate. Nu sunt timida cand e vorba sa imi apar familia, aproapele , fata. Nu suport nedreptatea si atunci sa nu imi stai in cale ca numai timida nu sunt . Doar ca uneori ......
Deci .... depinde de situatie. Ca zodie sunt extrovertita , deci in nici un caz timida. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/19/2006 Mesaje: 216
| Am votat:Da.De fel sunt timida,dar cum zicea si Maria si mami,cind e vb de fam mea in special de fetele mele imi dispare timiditatea.(putin) |
|
|