Chestionar intrebare: Sunteti o persoana timida?
Alegere Voturi Statistici
Da 6 42%
Nu 7 50%
Nu stiu 1 7%

Sunt timid, dar ma tratez
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, August 6, 2006 10:30 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Sunteti o persoana timida? Sunt doar anumite lucruri care va intimideaza?
mihaela75
Scris: Sunday, August 6, 2006 10:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Am fost timida la viata mea dar m-am tratatras Sau poate complexata,sau poate cu prea mult bun simtoare Acum mi-a cam sarit bunul simt si complexele si timiditatea si-s mai bataioasa.Stiu si sa muscras daca ma calci pe batatura.M-am schimbat de cand m-am trezit singura cu un plod in brate si fara nici un ajutor.Atunci am invatat sa lupt asa cum inveti sa inoti in ocean ...n-ai incotro daca nu vrei sa te ineci.nu
Miri
Scris: Sunday, August 6, 2006 10:55 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Imi pare rau ca trebuie sa recunosc,dar am votat da:sunt o persoana timida!:102:
Nu reusesc sa ma tratez,iar cind sunt pusa in situatii care ma intimideaza,vorbesc mult tocmai pentru a-mi ascunde adevarata fire!ras
monique
Scris: Monday, August 7, 2006 12:01 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
NU!!! Un nu hotarat!!!
Poate datorez asta parintilor mei, in special mamei, care m-a invatat sa fiu puternica si sa am intotdeauna incredere in Dumnezeu si in mine...
cert este ca nu imi amintesc sa fi trait vreodata sentimentul asta...
Kiki
Scris: Monday, August 7, 2006 7:22 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Miri wrote:
Imi pare rau ca trebuie sa recunosc,dar am votat da:sunt o persoana timida!:102:
Nu reusesc sa ma tratez,iar cind sunt pusa in situatii care ma intimideaza,vorbesc mult tocmai pentru a-mi ascunde adevarata fire!ras

Nu trebuie sa-ti para rau ca recunosti. Si eu am votat DA. Da, sunt o persoana timida cand vine vorba de prieteni noi, de situatii noi...Ulterior, dupa ce ma obisnuiesc cu prietenii cei noi sau acele situatii noi, renunt la timiditate...
kali
Scris: Monday, August 7, 2006 8:03 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Nu sunt timida, dar sunt extrem de rezervata, mai ales cand e vorba de relatiile personale cu oameni... si se poate usor confunda. Dar cine ma cunoaste stie ca intai stau de-o parte si analizez, pentru a-mi da seama cu ce fel de persoana am de-a face, si abia dupa aceea ma implic, daca e cazul.
misha
Scris: Monday, August 7, 2006 8:16 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Kiki wrote:

Si eu am votat DA. Da, sunt o persoana timida cand vine vorba de prieteni noi, de situatii noi...Ulterior, dupa ce ma obisnuiesc cu prietenii cei noi sau acele situatii noi, renunt la timiditate...

...subscriu...sic
Alina
Scris: Monday, August 7, 2006 10:31 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
hohot hohot hohot auzi, eu si timida?! In zilele acestea numai poti fi timid.
Deci: un Nu hotarat, dar totul in limitele bunului simt.
dya
Scris: Monday, August 7, 2006 5:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
plans Am fost timida si inca mai sunt dar nu cum am fost...sic .
Acum incep sa-mi iau rolul de leoaica in serios pentru ca in ziua de azi nu mai tine cu timiditatea.sic Dar pina una alta votez tot da.ras
stele_pe_cer
Scris: Monday, August 7, 2006 10:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Eu timidahohot hohot hohot ?No waynu nu nu ...
Maria & Mario
Scris: Tuesday, August 8, 2006 12:18 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Depinde de situatie, parerea mea. Depinde de mediu , anturaj. As vota si da si nu.

Sunt timida ( reticenta , retinuta , rezervata ) cu persoanele noi, intr-un mediu in care ma simt inhibata ( de seriozitatea situatiei , de statutul , varsta persoanelor prezente ). Sunt timida in a-mi etala sentimentele si persoana in preaja unor apropiati . Sunt genul mai retinut, care intors situatiile pe zeci de mii de fete si apoi iau o decizie pe care o exteriorizez.

Nu sunt timida cand e vorba de familie, apropiati ( cei care ma cunosc si nu ma judeca dupa un prim impuls). Sunt dezinvolta si dezinhibata cu prietenii. Exuberantza varstei oricum e la cote ridicate. Nu sunt timida cand e vorba sa imi apar familia, aproapele , fata. Nu suport nedreptatea si atunci sa nu imi stai in cale ca numai timida nu sunt . Doar ca uneori ...... uff oare sic

Deci .... depinde de situatie. Ca zodie sunt extrovertita , deci in nici un caz timida. yes
danadoditoiu
Scris: Friday, August 18, 2006 11:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/19/2006
Am votat:Da.De fel sunt timida,dar cum zicea si Maria si mami,cind e vb de fam mea in special de fetele mele imi dispare timiditatea.(putin)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.