|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/6/2019 Mesaje: 2
| Buna fetelor.. m-am bucurat mult ca am gasit acest forum,dupa m-am intristat cand am vazut ca ultimul mesaj postat era din 2018..eu sper totusi sa mai fiti pe aici.. Deci.. ultimul CM s-a terminat pe data de 12 oct.. pe 1 noiembrie am observat o pata de sange,de culoare maro pe lenjeria intima..initial am zis ca imi vine CM,ca s-a dereglat si vine asa aiurea..insa a fost doar acea pata si atat!! Bineinteles ca mi-am facut vrei 5 teste,au iesit negative.. am facut Barza Ultrasensibil si a iesit negativ..l-am bagat in dulap sa ni-l vada sotul..dupa vreo 2 ore am zis sa-l arunc si cand colo..mai era o linie care era.foarte vizibila.. mi.am facut si a doua zi sure check si pe acesta vedeam o linie extrem de fina,aproape invizibila.. ce credeti? Si inca ceva.. noi ne protejam cu prezervative..oare e posibil sa fii fost prezervativul fisurat? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Bianca1802 wrote:Buna fetelor.. m-am bucurat mult ca am gasit acest forum,dupa m-am intristat cand am vazut ca ultimul mesaj postat era din 2018..eu sper totusi sa mai fiti pe aici.. Deci.. ultimul CM s-a terminat pe data de 12 oct.. pe 1 noiembrie am observat o pata de sange,de culoare maro pe lenjeria intima..initial am zis ca imi vine CM,ca s-a dereglat si vine asa aiurea..insa a fost doar acea pata si atat!! Bineinteles ca mi-am facut vrei 5 teste,au iesit negative.. am facut Barza Ultrasensibil si a iesit negativ..l-am bagat in dulap sa ni-l vada sotul..dupa vreo 2 ore am zis sa-l arunc si cand colo..mai era o linie care era.foarte vizibila.. mi.am facut si a doua zi sure check si pe acesta vedeam o linie extrem de fina,aproape invizibila.. ce credeti? Si inca ceva.. noi ne protejam cu prezervative..oare e posibil sa fii fost prezervativul fisurat?
Testele de sarcina se citesc in maxim 5 minute dupa ce le faci. Ce este dupa, nu este concludent. Posibil linia aia sa fie linia de uscare. Imi mai apar si mie pe testele de sarcia dupa 1 zi 2. Posibil sa ai o dereglare, ceva. Plus ca daca ar fi vorba de o sarcina, testele de sarcina le faci degeaba acum, poti incerca sa iti faci unul in prima zi de intarziere a menstruatiei. |
Inregistrat: 11/6/2019 Mesaje: 2
| Maria.mmh wrote:
Testele de sarcina se citesc in maxim 5 minute dupa ce le faci. Ce este dupa, nu este concludent. Posibil linia aia sa fie linia de uscare. Imi mai apar si mie pe testele de sarcia dupa 1 zi 2. Posibil sa ai o dereglare, ceva. Plus ca daca ar fi vorba de o sarcina, testele de sarcina le faci degeaba acum, poti incerca sa iti faci unul in prima zi de intarziere a menstruatiei.
Da..doar ca eu niciodata nu am mai avut pete de sange intre menstruatii..de asta m-am panicat ca ar fi vorba de o sarcina.. plus ca zilele trecute m-au durut sanii groaznic de tare si sunt foarte mariti.. oricum e ciudat . |

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Bianca1802 wrote:
Da..doar ca eu niciodata nu am mai avut pete de sange intre menstruatii..de asta m-am panicat ca ar fi vorba de o sarcina.. plus ca zilele trecute m-au durut sanii groaznic de tare si sunt foarte mariti.. oricum e ciudat .
Atunci se poate sa fie o scurgere care anunta ovulatia. Nu ai cum sa fi insarcinata. Pentru linistea ta fa un test de sarcina in prima zi de intarziere a menstruatiei(daca iti intarzie). Acum faci teste de sarcina degeaba. Niciun pipi test nu indica sarcina asa mica. |
Inregistrat: 4/26/2020 Mesaje: 15
| Buna fetelor!Ma numesc Alina si de 2 ani jumate incerc sa raman însarcinata.In acest timp am fost diagnosticata cu SOP ,am facut o laparoscopie desfundate de trompe si driling ovarian.Am facut stimulari aproape lunar si o gramada de tratamente.Anul acesta in luna ianuarie am avut un avort menstrual ..dupa care in urma unor analize mi-a iesit ureaplasma,am facut tratament cu antibiotice 10 zile si eu si sotul si mi-a dat sa iau myo sun plus..Ultima menstruatie a fost in data de 27 februarie..in data de 27 martie si 2 aprilie teste de sarcina .Am avut dureri de burta si sânii durerosi si umfla?i..in data de 14 aprilie am facut un test care a fost pozitiv.Dupa asta au urmat dureri de burta si spate aproape non stop.In data de 23 am mers la urgen?e cu în?epaturi foarte mari în burta.. acolo mi-a zis ca sacul este in uter si este de 7 mm dar nu se vede embrionul.Am facut beta in 23 si in 25..primul a fost 2594 si al doilea 3264..doctorul mi-a dat sa iau duphaston de 3 ori pe zi si crinone gel pâna joi când merg iar la ecograf..Crede-ti ca mai poate fi ceva sau este oprita din evolutie?
Imi cer scuze pt roman |

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| AlinaSR wrote:Buna fetelor!Ma numesc Alina si de 2 ani jumate incerc sa raman însarcinata.In acest timp am fost diagnosticata cu SOP ,am facut o laparoscopie desfundate de trompe si driling ovarian.Am facut stimulari aproape lunar si o gramada de tratamente.Anul acesta in luna ianuarie am avut un avort menstrual ..dupa care in urma unor analize mi-a iesit ureaplasma,am facut tratament cu antibiotice 10 zile si eu si sotul si mi-a dat sa iau myo sun plus..Ultima menstruatie a fost in data de 27 februarie..in data de 27 martie si 2 aprilie teste de sarcina .Am avut dureri de burta si sânii durerosi si umfla?i..in data de 14 aprilie am facut un test care a fost pozitiv.Dupa asta au urmat dureri de burta si spate aproape non stop.In data de 23 am mers la urgen?e cu în?epaturi foarte mari în burta.. acolo mi-a zis ca sacul este in uter si este de 7 mm dar nu se vede embrionul.Am facut beta in 23 si in 25..primul a fost 2594 si al doilea 3264..doctorul mi-a dat sa iau duphaston de 3 ori pe zi si crinone gel pâna joi când merg iar la ecograf..Crede-ti ca mai poate fi ceva sau este oprita din evolutie? Imi cer scuze pt roman Buna! Eu stiu ca daca sacul este mai mare de 2,5mm si nu se vede embrionul, sarcina nu e viabila. Imi pare rau, daca nu e sa fie acum iti doresc cat mai repede sa-ti implinesti visul! |
Inregistrat: 4/26/2020 Mesaje: 15
| Mihaela14 wrote:Buna! Eu stiu ca daca sacul este mai mare de 2,5mm si nu se vede embrionul, sarcina nu e viabila. Imi pare rau, daca nu e sa fie acum iti doresc cat mai repede sa-ti implinesti visul!
Pff este atât de greu.. medicul mi-a dat o speranta dar nu stiu ce sa zic. |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| AlinaSR wrote:Buna fetelor!Ma numesc Alina si de 2 ani jumate incerc sa raman însarcinata.In acest timp am fost diagnosticata cu SOP ,am facut o laparoscopie desfundate de trompe si driling ovarian.Am facut stimulari aproape lunar si o gramada de tratamente.Anul acesta in luna ianuarie am avut un avort menstrual ..dupa care in urma unor analize mi-a iesit ureaplasma,am facut tratament cu antibiotice 10 zile si eu si sotul si mi-a dat sa iau myo sun plus..Ultima menstruatie a fost in data de 27 februarie..in data de 27 martie si 2 aprilie teste de sarcina .Am avut dureri de burta si sânii durerosi si umfla?i..in data de 14 aprilie am facut un test care a fost pozitiv.Dupa asta au urmat dureri de burta si spate aproape non stop.In data de 23 am mers la urgen?e cu în?epaturi foarte mari în burta.. acolo mi-a zis ca sacul este in uter si este de 7 mm dar nu se vede embrionul.Am facut beta in 23 si in 25..primul a fost 2594 si al doilea 3264..doctorul mi-a dat sa iau duphaston de 3 ori pe zi si crinone gel pâna joi când merg iar la ecograf..Crede-ti ca mai poate fi ceva sau este oprita din evolutie? Imi cer scuze pt roman
Am raspuns la aspirante |
|
|