Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bravo Miru.
M-a distrat enorm figura lui tati. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Sasha, . Robert, . Ce poate fi mai frumos decat "Tu esti bucuria mea, te iubesc, mamica mea!" "Si clede-ma, mamico, un dar mai frumos nu se putea..." Miruna. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Bravo copilasi, sunteti intr-adevar niste vedete
Eu pe Luana nu am filmat-o, ca nu m-a lasat nici la radio dar nici la noi, soatza se streseaza daca il deranjez cand e la "butoane", asa ca am stat cumintica si mi-am ascultat copilul recitand o poezie. Asa de dulce mi s-a parut si cat suflet a pus ea sa iasa totul perfect, ca o actrita
 |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Luana!!!!! Deja mi-ai intrat la suflet, vrei sa fi nora mea?!?!?! Felicitari, reciti foarte frumos, iar vocea....se pare ca ai mostenit-o pe mami!!!!!
Pupam fetita cu chipul de inger!!!!
Alina wrote:... Robert, . Ce poate fi mai frumos decat "Tu esti bucuria mea, te iubesc, mamica mea!" "Si clede-ma, mamico, un dar mai frumos nu se putea..." ....
|
|

| Ce tare esti cu vocea Mami, mie nu mi-ar displacea ca Luana sa-ti fie nora, mai ales ca am o slabiciune pentru piciul tau, insa trebuie sa ducem munca de lamurire cu ea, vrea neaparat sa se marite cu un indian Intoarcem pupicii si multumim de aprecieri |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Luana, bravo. Foarte frumos ai recitat. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Luana ,felicitari ai o voce minunata
 |
|

| Mihaela, ingeras, multumim frumos |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| katy_lumika wrote:Mihaela, ingeras, multumim frumos
Robert,miru santeti talentati,felicitarii.
O sa fie cam grea alegerea castigatorului

|
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Luana, o adevarata artista!
|
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Luana. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Luana e un copil deosebit! Cata expresivitate,intonatie corespunzatoare,suflet...ce sa mai zic...intr-adevar,asa se recita o poezie,se simte ca traieste ce recita ...sincere felicitari! Iar despre mami ce sa mai zic,cuvintele ar fi de prisos... |
|

|
Mai tu ai uitat ca Robert face dansuri????? Vorbim cu coregrafa sa-l invete ceva de pe la indieni (acum nu mi-ai zis: indieni din India sau din triburile stravechi????? ), facem rost si de costum si...ne punem serios pe cucerit fata!!!! |
|

| Danab, multumim pentru aprecieri, nici cu Miru cretulina nu mi-e rusine, e adorabila
Alina, multumim
Oana, si pe mine m-a uimit cu cata usurinta a recitat..inainte asa repede recita o poezie ca abia tineam pasul cu ea, se vede ca-i prieste scoala .Cat despre mami..e o aiurita si o imprastiata, ma si mir ca e a mea , ca in bancul ala cu blonda cand afla ca e insarcinata si-si pune intrebarea "oare o fi al meu?"
Elena, indian de la mama lui din India, uite Luana vrea costumul asta si sa si cante ca tipa asta: http://www.youtube.com/watch?v=bG4UJLAA1u4 |
|

|
Am descoperit ca avem si niste cunostinte care pe vremea raposatului faceau costume pentru spectacolele de la Teatrul National, deci se razolva (sigur daca-i facem cadou costumul, nu ne mai refuza ) |
|
|