Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| sousourel wrote:Mmmmmm, nu cred in zodiac, dar de amorul artei si al discutiei: varsator incapatanat + scorpion groaznic de incapatat= fecioara infiorator de incapatanat
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cate combinatii!! Noi ne-am grupat pe categorii de varsta: mami+ tati= scorpioni; bebe 1+ bebe2= capricorn. Nu stiu ce-o sa iasa dar cert e ca fiecare dispune de cate un ac- respectiv cornitza- deci avem cu ce iesi la inaintare. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| kali wrote:Cate combinatii!! Noi ne-am grupat pe categorii de varsta: mami+ tati= scorpioni; bebe 1+ bebe2= capricorn. Nu stiu ce-o sa iasa dar cert e ca fiecare dispune de cate un ac- respectiv cornitza- deci avem cu ce iesi la inaintare.
Da acuma vad si eu vestea cea mare! Felicitaaaaaaaaaaaaaaari! Ce ma bucur pentru voi! |
|

| Multumim, Oana! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| kali wrote:Cate combinatii!! Noi ne-am grupat pe categorii de varsta: mami+ tati= scorpioni; bebe 1+ bebe2= capricorn. Nu stiu ce-o sa iasa dar cert e ca fiecare dispune de cate un ac- respectiv cornitza- deci avem cu ce iesi la inaintare. Felicitari!!!! Si mii de pupici pe burticutza in crestere |
|

|
Multumesc, multumesc, multumesc! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| stele_pe_cer wrote:
Mami, eu, de felul meu, ador nativii zodiei mele.
Sa iti spun ca sutem amandoua nascute pe 4 februarie ? Hihihi ! Si ca nu imi doresc baiat pesti ? Dar cine stie ce va avea programat Doamne Doamne pentru noi !
Acum amvazut tickerul Oanei. Felicitariiii ! Si sarcina usoara si la termen . Ma bucur atat de mult pentru voi ! Va pupam cu dor ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| oana felicitari!
|
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| sousourel wrote:Mmmmmm, nu cred in zodiac, dar de amorul artei si al discutiei: varsator incapatanat + scorpion groaznic de incapatat= fecioara infiorator de incapatanat
Dar varsatorul e sublimul familiei, asa-i ? |
|

| Maria & mami wrote:
Sa iti spun ca sutem amandoua nascute pe 4 februarie ?
SI eu la fel ...in ce an esti tu?Pup tare de tot varsatoarele ! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Varsatoare e si Miruna, si e sublimul familiei Felicitari Oana, tare am mai rascolit forumul, sa vad exact vestea, ma bucur enorm pentru voi AM reinceput sa fiu inconjurata de burtici (si nana Mirunei este insarcinata, dpn prin decembrie, o cunostinta e insarcinata cu gemeni, o prietena e insarcinata) si aici, pe forum, atatea burtici scumpe Pupam pe toate si pe bebelusi si pe copilasii nr1. Va dorim un weekend minunat tuturor!!!! Pentru copii La multi ani si jucarii frumoase!!!!!!!! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| stele_pe_cer wrote:SI eu la fel  ...in ce an esti tu?Pup tare de tot varsatoarele  !
Amandoua: eu si tu . Stiam - Maria e rac ! 1978 . |
|

| Maria & mami wrote:Amandoua: eu si tu .  Stiam - Maria e rac ! 1978 .
Ahaaa...eu cream ca mama si fiica varsatoare nascute in aceeasi zi...ce frumos ar fi !Eu mi-s in '79!Tot p'acolo ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
sotul e leu, eu balanta si as putea spune ca tocmai el e balanta care echilibreaza lucrurile. e un leu "bland". |
|

| mariuta wrote:
e un leu "bland".
Exista lei blanzi? Atunci smpatizez cu leii blanzi, ca aia naravasi ...
Mai, eu am asa, o kestie cu titlul topicului asta...de cate ori deskid topicul asa nu-mi place titlul.Mi se pare ca suna urat. |
|
|