Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| De ce denaturare este vorba??? Va inchipuiti ca este cineva care sta numai cu copii de gat... nici vorba. La noi este o tragedie faptul ca nu-i mai place Babytv si nici un alt post nu vrea sa mai vada, acum iubeste un pic "two chips and a miss" dar cum dureaza numai 6 minute nu am timp nici cafea sa fac. Iar partea in care mergi la wc sau dus cu companie nu mai este de mult o noutate... Era denaturare daca ne scriai ca nu te lasa copii sa bei o juma de sticla de lichior in liniste cu toate ca sunt momente in care te-as intelege sincer. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Mihaela,imi aduci aminte de o faza de zilele trecute:imi fac cafeaua,pun lapte,zahar...il simt pe Mihai ca e murdar,ma duc sa-l schimb,apoi il culc.dupa 10 minute ma duc si eu la cafeluta,vine fiica-mea sa-i incalzesc lapte.bun,o fac si pe-asta,dupa ce-i pun in sticla ma cheama sa-i pun desene.in momentul ala am simtit ca innebunesc:nici macar o gura de cafea sa nu apuc sa beau intr-o zi? sincer,nu m-am simtit denaturata ca am trimis-o de langa mine,pur si simplu vroiam cateva clipe de liniste. cred ca trebuie sa stai linistita,Mihaela,sa nu mai gandesti asa,esti o mamica admirabila |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Butterfly, asa-mi facea si mie Daria spre fericirea lu ta'su , toata minuta dupa mine nici la buda nu ma puteam duce.Si vazand asa am pus regula : cand intru n baie nu vad nu aud ala e timpul meu cu mine si atat.Faceam dus cu Daria tocmai ca mi-era mila de Kaze sa nu-l las cu amandoi pe cap pana m-am desteptat si am zis dar eu cum stau cu amandoi o zi intreaga? La 10-15 minute cat stau sub dus macar sa ma relaxez . |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mihaela75 wrote:Butterfly, asa-mi facea si mie Daria spre fericirea lu ta'su , toata minuta dupa mine nici la buda nu ma puteam duce.Si vazand asa am pus regula : cand intru n baie nu vad nu aud ala e timpul meu cu mine si atat.Faceam dus cu Daria tocmai ca mi-era mila de Kaze sa nu-l las cu amandoi pe cap pana m-am desteptat si am zis dar eu cum stau cu amandoi o zi intreaga? La 10-15 minute cat stau sub dus macar sa ma relaxez .
vai daca ai stii de cate ori am zis ca o trimit pe karina in tara sa stea la mama mea macar o luna,sa stau un pic mai linistita,si cand ma linistesc deja zic ca nu as lasa nici pentru o saptamana.cu darius nu am nici o problema,se joaca singur,se uita la desene,merge la baie cand are nevoie,as avea mult timp pentru mine,dar karina...e ca aracetul...daca ma intorc,se intoarce si ea...de multe ori nici nu stiu cum sa reactionez,nici sa nu simta ca nu o iubesc,dar sa am si un pic de timp pentru mine(imi ajung si 10 minute),dar in timpul ala sa nu aud copil pe langa mine |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Offf, mai Mihaela cum le spui tu pe nume la toate!!!!!!
Denaturare zici???? Nuuuuuu , tu chiar esti de admirat!!!!!!
Cred ca nu exista mama pe lumea asta care sa nu fi procedat in acest fel macar o data!!!!! Si eu tanjesc dupa zilele cand stateam linistita si-mi beam cafeau si pufaiam o pipa cu revista/cartea preferata in fata!!! Acum, de cele mai multe ori, cafeaua o termin de baut pe la 12-1, caci manzu' meu nu are rabdare sa stea nici 5 minute la tv, d'apai 10 . Eu sper ca in 2-3 luni sa se mai potoleasca si sa se invete sa stea si el singurel la tv sau cu jucariile 10-15 minutele, sa am si eu un respiro bine-meritat!!!!
P.S. Il mai las cateodata sa se mai si zmiorcaie si ma fac, ca nu-l aud..... |
|
| Apropo de cafea, fetelor, cafeaua facuta azi mai e buna maine ca eu de obicei ma intalnesc cu ea a doua zi dimineata ,adica cu aia de ieri si de lene sa fac alta o beu asa |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Mai denaturata ca mine Copiii mei il vad/stau mai mult cu tati si cu bunica, decat cu mine Timpul care il am fac tot posibilul sa fiu langa ei, mai trag cate un chiul pe forum si Leea e deja calare
Miha. toata admiratia! |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Ma alatur si eu voua, doar ca eu sunt si sotie denaturata. Il pases pe Darius lui taica-su si ma retrag pe calc. Si normal ca ei stau "calare" in spatele meu sa vada ce fac. Vreau si eu alea 10 minute doar pt. mine . |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| Intru si eu in clubul mamelor denaturate cu constiinta inca treaza! |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Subiectul asta e exact motivul pentru care ma indoiesc (uneori) ca al doilea bb e o idee buna. Glad e extrem de energic si activ, sotul e extrem de lenes si "cu timp", asa ca uneori imi vine sa fug de acasa cateva zile, fara sa zic la nimeni nimic, fara sa stiu de nimeni nimic. Doar sa ma odihnesc si sa stau eu cu mine. Am ajuns la nivelul in care nici macar nu apuc sa ma mai gandesc (la orice: fleacuri, viitor, etc). Vin acasa dupa ora 19 si pana la 21-22 cand adoarme puiu trebuie sa spal, sa fac mancare, sa fac cat de cat ordine sau putin curat, sa fiu "fresh" daca avem musafiri, sa ud florile, sa spal vasele, sa dau sa pape la baieti de seara, etc. Uneori uit sa ma si schimb de hainele de la lucru sau sa ma demachiez. Pur si simplu pic de oboseala pe la 22-23 (asta in cazuri frumoase in care reusesc sa-mi termin treaba pana atunci) Da, si eu ma gandeam de multe ori ce frumos ar fi daca sotul m-ar mai ajuta la ceva, dar pe langa ca toate lucrurile pe care le fac eu la el dureaza de cel putin 3 ori mai mult, fie nu vrea sa faca (ca-i "obosit" ...dar eu cum sunt???), fie amana la nesfarsit pana face altu (adica...tot eu ) Si cand stai sa te gandesti ca el lucreaza fix 8 ore si ia salar aproape dublu decat mine, iti vine sa ) Singura solutie e sa ii trimit mail la servici cu ce are de facut azi (de genul: nu uita sa iei paine, nu uita sa platesti intretinerea, nu uita sa pui la posta pachetul etc, maxim 2 sarcini pe zi, ca mai mult uita sigur ) Da, am fost si eu mama "denaturata" cand, dupa servici mergeam la sala cate o ora, dar acum nu mai am nici energie nici bani pentru asemenea distractie. Asa ca, am ajuns sa ma relaxez sambata sau duminica pe la 7-7.30 dimineata cand ma trezesc inaintea lor si imi fac cafeluta mult-dorita. Vai, ce-o sa ma fac cand o sa mai am inca un copil??????????
|
|
| Si al meu tot asa " cu timp " este sau cum zice el " obosit" Am avut o saptamana plina de alergatura si Daria numai in masina a dormit la pranz,atunci m-am simtit ca ultimul om, ultima mama si gradul cel mai grav de denaturare. Arti doarme linistit ca-i in scoica dar daria saraca ,cand ii vedeam capsorul cazut pe-o parte ma apuca plansul.Mi-am propus sa nu mai plec de acasa la pranz decat in caz de maxima urgenta ,daca chiar arde. |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Mama denaturata reprezinta Femeia care are alte interese, mai putin propriul copil, nu cea care isi acorda momente de delicii pentru confortul psihic. |
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| mihaela75 wrote:Apropo de cafea, fetelor, cafeaua facuta azi mai e buna maine ca eu de obicei ma intalnesc cu ea a doua zi dimineata ,adica cu aia de ieri si de lene sa fac alta o beu asa Faza asta imi este tare cunoscuta ... nu stiu cit de sanatoasa o fi dar de buna stiu ca-i buna ca si eu o beau de multe ori asa si din acelasi motiv. |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu chiar niciodata nu m-am gindit ca sint o mama denaturata,din contra si copii nostri trebuie sa aiba si ei la rindul lor independenta de parinti si asta cred ca nu depinde de varsta.Eu tot timpul incerc sa nu fiu victima copiilor mei ,sa fiu eu dependenta de ei de aceea imi place cind lui Eden vrea sa mearga la bunica ,sau la taty mai mult. Si sa vorbim serios cit de tare ne-am stradui sa fim mame perfecte nu putem fi ,fiindca asa ceva nu exista parintii perfectii.Copii vor avea tot timpul ceva sa ne reproseze fie acuma fie mai tirziu ,de aceea incercati si ginditi-va si la voi ca sotii si prietene care trebuie sa va ocupati si de voi insiva,de viata in afara familiei,sa fii mama si sotie este ceva dar sa te respectii si pe tine este altceva. |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| M-ai uns pe suflet cu raspunsul tau,Shirel,mai ales ca l-am lasat pe Cristian putin la mama la tara ca sa-mi pun gandurile in ordine.Am atatea de facut,tot ce am neglijat in ultimul timp incat nici nu stiu cu ce sa incep pana nu rasuflu putin si nu stau putin cu mine. |
|
|