sunt o mama denaturata
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, May 28, 2008 10:33 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Eu nu imbin cariera si familia.Nu am o cariera, ci doar un simplu job la care nu mai fac ore suplimentare.Ajung sa petrec timp cu copilul dupa ora 17.00.
lucioasa
Scris: Wednesday, May 28, 2008 10:57 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/22/2008
stele_pe_cer wrote:
Eu nu imbin cariera si familia.Nu am o cariera, ci doar un simplu job la care nu mai fac ore suplimentare.Ajung sa petrec timp cu copilul dupa ora 17.00.

Esti cazul ideal...din pacate nu toate putem face asaplans Sotzul are de 2 ani probleme cu sanatatea, pe care nu le doresc agravate. Plus ca facem credit, grosul banilor il aduc eu in casa (castig mai mult la negru decat net, plus ca am 2 joburi, ca nu puteau altfel, trebuia cumul de functii). Nu am alt sprijin real financiar, decat pe mine insami.
Nu trebuia nici acest copil sa-l nasc, daca era dupa doctori, pentru ca am tiroida autoimuna, inoperabila. Si totusi am facut-o cu riscul vietii mele si Domnul mi-a facut inca o data viatza cadou. Asa cum l-a adus si pe al meu sotz in calea vietzii, fara el nimic nu devenea realitate. In sfarsit..nici nush ce sa mai zic, sunt si putin deprimata azi.
Cred ca toate sunt oranduite pentru fiecare, pentru unii e o cruce mai grea.
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, May 28, 2008 12:31 PM
Nivel

Lucioasa, poate pt.unii crucea e mai grea.Sau nu.Cert este ca indif.cat de grea e crucea ta, trebuie sa o porti si trebuie sa gasesti resursele necesare sa o faci.Daca sotul nu se simte bine si nu poate lucra, poate petrece el mai mult timp cu copilul (daca sanatatea ii permite) si astfel tu nu te-ai mai simti "denaturata" ca vii acasa tarziu frecvent. Eu am invatat de-a lungul timpului ca in viata nu le poti avea pe toate: si bani, si casa, si familie, si timp si iubire si prietni.Trebuie toate cernute prin filtrul mintii astfel incat sa poti imbina cateva dintre ele cat mai armonios.Ce nu incape in "programa" vietii, lasi pe mai tarziu.Pt.toate vine timpul.

pupici pupici pupici
lucioasa
Scris: Wednesday, May 28, 2008 2:37 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/22/2008
pupici mersic, esti o dragutza. Sotzul oricum face mai mult de 50% din indatoririle mele casnice, plus k lucreaza si el, dar mai poate "fugi" de la job, spre deosebire de mine.
O sa vina deci si timpuri mai bune...speer.
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, May 28, 2008 3:02 PM
Nivel

lucioasa wrote:
:
O sa vina deci si timpuri mai bune...speer.

Sigur vor veni si vremuri mai bunethumright !
Maria & Mario
Scris: Wednesday, May 28, 2008 7:42 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Sa va spun ca eu nu as schimba pentru nimik in lume o singura zi din copilaria mea ptrecuta la bunici ? Am adorat-o pe mamaia , viata mea acolo a fost raiul pe pamant !

Mama mea si acum se minuneaza cum am reusit eu sa o cresc absolut singura p Maria ! Si in 3 ani de zile a fost o singura seara cand a dormit fara mine Maria . Nu au existat 24 h in viata Mariei in care sa nu ma vada ! Si nu va pot explica in cuvinte cat de mandra ma simt de lucrul asta ! Si am facut-o cu toata ragostea , fara sa ma gandesc sau sa simt o singura data ca m-am sacrificat .

Lucrurie se vor schimba si la urmatorul bebe nu voi mai face sacrificiile astea, pentru ca stiu ca voi cere ajutor si il voi si primi ! garantat ! Ai mei abia asteapta , soacrii la fel - voi incerca si varianta asta !

Nu consider ca o mama denaturata nu isi creste copii singura . Cred doar ca prioritatile difera dar dragostea poate fi chiar si mai mare ( dace s'o putea asta ).

Acum jonglez un job part time de aprox 30 ore pe saptamana , Gradinita Mariei , si apoi doar noi doua zi de zi , pana seara la nani ! Si nu cred ca sunt denaturata sau ca o neglijez ! Cred ca s-a format foarte frumos si fara mine 24h / 7 .

Lucioasa , esti cea mai buna mamica pentru ca de la tine au banutzii de rochite, asa ca esti mai mult decat prezenta ! thumright Eu asa il incurajez mereu pe tati al nostru cand nu e prezent cu noi la toate micile bucurii ale vietii ! Munca asta ! uff

Stele , m-ai facut sa rad cu lacrimi. Tata e rac si ne iubim foarte foarte aprig , dar am fost personaltati diferite , amandoi incapatanati si ambitiosi , ambii cu dorinta ultimului cuvant ! Sa iti mai spun ca tata se ruga in fiecare seara sa stea Maria cuminte sa nu vina in zodia racului toacmai ca noi oua sa nu avem tensiunea personalitatilor diferite intre noi . Rezultatul ??? Am o racoaica incapatanata si ambitioasa , care numai in ciuda imi face ??!! hohot hohot hohot Asa ca ai grija ce iti doresti. angel Cu personalitatea si caracterul oricat ai lucra si te-ai cizela , tot iese un ghimpe de colt la iveala ! hohot

Asa ca ... fiecare isi duce crucea , asa cum ii este dat sa o duca !

thumright thumright thumright thumright thumright thumright thumright thumleft thumleft
stele_pe_cer
Scris: Thursday, May 29, 2008 9:10 AM
Nivel

Maria & mami wrote:
Stele , m-ai facut sa rad cu lacrimi. Tata e rac si ne iubim foarte foarte aprig , dar am fost personaltati diferite , amandoi incapatanati si ambitiosi , ambii cu dorinta ultimului cuvant ! Sa iti mai spun ca tata se ruga in fiecare seara sa stea Maria cuminte sa nu vina in zodia racului toacmai ca noi oua sa nu avem tensiunea personalitatilor diferite intre noi . Rezultatul ??? Am o racoaica incapatanata si ambitioasa , care numai in ciuda imi face ??!! hohot hohot hohot Asa ca ai grija ce iti doresti. angel Cu personalitatea si caracterul oricat ai lucra si te-ai cizela , tot iese un ghimpe de colt la iveala ! hohot

Asa ca ... fiecare isi duce crucea , asa cum ii este dat sa o duca !

thumright thumright thumright thumright thumright thumright thumright thumleft thumleft

Mami, eu, de felul meu, ador nativii zodiei mele.Doar ca am oaresce probleme cu comunicarea, de fapt persoanele respective au probleme cu comunicarea si concomitent cu orgoliul.Am in minte 2 ex.Mama mea si o fosta sefa a mea.Diferenta dintre ele este de o zi si cativa ani.In rest, cu toti nativii zodiei varsator ma inteleg foarte bine, exista o comunicare aproape non-verbala,afinitati, sensibilitatea exagerata inteleasca si altfel decat o percep altii...uneori am impresia ca cu varsatorii si cu gemenii vorbesc o limba speciala, o limba diferita si asa imi atinge corzile sensibile.

E drept, nu pot spune ca stiu ce imi doresc.De multe ori, noi, oamenii, ne dorim lucruri a caror implicatie nu o cunoastem, nu o putem patrunde, dar am certitudinea (crezand in Dumnezeu), ca El imi da exact ceea ce este potrivit pt mine.Nu realizez asta tot timpul, dar in momentele keie, cand ma incearca deznadejdea, imi amintesc ca nu voia mea este cea mai importanta, ci Voia Divina.

Aporpos de teama de a nu iesi copilul in nu-stiu-ce zodie: mi-a fost o teama de moarte sa nu fac un peste.Adica sa nu iasa copilul meu peste.Mai ales daca e baiat.De ce?Ca am cunoscut numai pesti blegi, la baieti ma refer.SI cand am aflat ca voi avea baiat, m-am bucurat de 2 ori: o data pt ca imi doream nespus un baiat, a doua oara pt.ca trebuia sa iasa berbec.Si, cum de ce ti-e frica, d'aia nu scapi, berbecul in devenire nu a mai asteptat si....a iesit pesteras !Si Ii multumesc lui Dumnezeu ca este peste si nu berbec.Este copilul ideal, daca se poate spune ca exista un copil ideal pt.cineva anume.Este ce mi-am dorit (desi atunci nu stiam ce imi doresc, copil sa fie), caracteristicile lui, ca si om dar si cele ale zodiei ne fac sa fim foarte compatibili (in detrimentul lui tati, care are o compatibilitate mai scazuta cu Matei).Deci, indif.ce ne dorim noi, primim ceea ce trebuie.
petro
Scris: Thursday, May 29, 2008 10:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
stele_pe_cer wrote:

Aporpos de teama de a nu iesi copilul in nu-stiu-ce zodie: mi-a fost o teama de moarte sa nu fac un peste.Adica sa nu iasa copilul meu peste.

Eu imi doream nespus sa nu iasa Fecioara, sa fie Leu. DPN-ul era 23 august si-mi era teama ca va mai sta putin dupa data asta. Dar s-a grabit si a iesit Leu. Vai de pielea mea ce ma asteaptahohot hohot hohot. Sotul imi zicea: ai grija ce-ti doresti.ras
oanalaurisa
Scris: Thursday, May 29, 2008 10:49 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

La mine a iesit Mira zodia capricorn,Adi e zodia Taur,deci numai asa m-am putut alege cu doua cornute in casa.... hohot si astia-s incapatanati rau...noroc ca eu sunt Balanta,ca altfel cred ca ar iesi scantei... hohot hohot
petro
Scris: Thursday, May 29, 2008 11:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
oanalaurisa wrote:

noroc ca eu sunt Balanta,ca altfel cred ca ar iesi scantei... hohot hohot

Eu sunt aiurita... de-asta cred ca va fi vai de pielea mea... hohot
TeosOf
Scris: Thursday, May 29, 2008 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Si fetita mea e Peste si chiar ca e copilul ideal, mai ales ca noi suntem Gemeni, iar eu am si ascendent tot in Gemeni.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, May 29, 2008 12:35 PM
Nivel

TeosOf wrote:
Si fetita mea e Peste si chiar ca e copilul ideal, mai ales ca noi suntem Gemeni, iar eu am si ascendent tot in Gemeni.

Eu nu voiam baiat peste.Fata era ok, dar interfera cu dorinta mea arzatoare ca intaiul nascut sa fie baietras !

TeoSof, ce combinatie frumoasa la voi!Noi suntem: varsator, peste, berbec.

Petro, mie mi-ar fi placut fecioara, dar NU LEUras !Exact invers!
ingerash
Scris: Thursday, May 29, 2008 1:54 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
TeosOf wrote:

Dublu Geaman,superyes
Asa eu sant rac,sotul geaman,Ionut dublu capricorn si Madalina fecioara.Santem apa,aer si pamant.thumright

Prefer sa imi cresc copii singura,ehhh...sechelele copilariei....am fost crescuta de bunici...Dumnezeu sa-i odihneasca!...parintii munceau si duminica...uff Sant multumita ca mi-au dat viata si sant sanatoasaangel

Mela
Scris: Thursday, May 29, 2008 4:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
eu sunt pesti,Larisa gemeni si sotul balanta.si va spun eu ca ies scantei cand suntem nervosi in acelasi timpras
baiatul e varsator,e asa calm,cuminte.se zice ca varsatorii sunt norocosi,Doamne ajutaangel

eu ii cresc singura pentru ca asta imi doresc,sa-i stiu in siguranta,mi-e ca altcineva,fie si bunicii care isi iubesc nepotii la nebunie,nu pot avea grija de ei cum am eu,au si alte treburi,nu au simtul ala pe care il are o mama care sta tot timpul cu copilul si stie ce-i poate capul.
mi-am petrecut toate vacantele la tara,am amintiri frumoase si,daca ei or sa vrea,o sa-i las la bunici,dar numai cand vor fi suficient de mari sa se apere singuri in caz de pericole de-astea...casnice.
sousourel
Scris: Thursday, May 29, 2008 4:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Mmmmmm, nu cred in zodiac, dar de amorul artei si al discutiei: varsator incapatanat + scorpion groaznic de incapatat= fecioara infiorator de incapatanathohot sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.