sunt o mama denaturata
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaela75
Scris: Saturday, April 26, 2008 4:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Fetelor , ma gandeam acum ca daca se trezeste Daria exact cand mi-am pregatit cafeaua o duc la vecinu ,o incui in camera , o trimit afara , orice numai sa nu ma deranjeze de la micul meu deliciu , cafeaua de dimineata.Si uite ca D-zeu nu tine cu mine si i-a trezit pe amandoi nu numai pe Daria ci si Arti a facut ochi exact cand ma pregateam sa sorb o picatura aromata.plans Dati-mi voie sa fiu un pic macar pentru 10 minute mama denaturata : i-am luat pe amandoi si i-am pus in fata DVD-ului preferat "Dora".

Inafara ca incercam sa fim parinti perfecti si ne informam si ne dam peste cap sa nu gresim in meseria asta nu va vine uneori sa va astupati ochii si urechile ,sa sariti peste reguli si intr-un egoism feroce sa va vedeti de inimioara si sufletelul vostru?Cum calcati in strachini, ce faceti de macar poentru o clipa va lipiti pe frunte eticheta de " mama denaturata"?Sau numai eu fac asta ?oare
Cris Rusu
Scris: Saturday, April 26, 2008 4:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2006
Nu cred ca esti mama denaturata, Miha. Orice mama are dreptul la micile ei placeri, pentru linistea ei, si a familiei...
Gandeste-te care ar fi fost reactia ta, daca s-ar fi trezit copiii dupa ce ai baut licoarea fermecata... Ai fi fost mult mai relaxata, nu? Si apoi, nici o carte, studiu, doctor, sau cine / ce vrei tu nu interzice micile placeri. Deci nu te considera mama denaturata. Faptul ca i-ai pus in fata dvd-ului pentru juma de ora, cat sorbi tu din licoare nu te face denaturata.Din punctul meu de vedere te admir ca totusi ai gasit solutia de a avea 15-30 de minute de pauza! Asa ca, go for it! Un pic de liniste si placere si pentru tine! pupici pupici pupici pupici
oanalaurisa
Scris: Saturday, April 26, 2008 4:49 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

Miha draga,principalul fapt pentru care te apreciez asa de mult este faptul ca esti dureros de sincera si spui uneori lucruri pe care altii n-au curajul sa le spuna,desi le traiesc.
Nu esti o mama denaturata,dimpotriva,faptul ca iti pui problema asta,arata exact contrariul,adica cat de mult iti pasa de rolul important pe care il ai fata de ingerasii tai.
Am avut si eu momente in timp ce avea Mira colici,in care simteam ca ori innebunesc,ori nu stiu ce fac,imi venea sa urlu,nu altceva. Ca imi era mila de ea de imi rupea inima si imi era mila de mine,de cat de slaba ma simteam in fata unei asemenea probleme. Dupa cate 4 ore in care urla,pana incepeam si eu sa plang,ma simteam de parca m-ar fi calcat un tractor drept in cap. Si in fiecare seara,cand se apropia ora 20,ma rugam sa nu o mai apuce iar crizele si tot invers era. Dupa ce se culca,ma simteam vinovata si imi impuneam sa nu mai plang si sa nu ma mai stresez atata,ca ii transmit si starea mea si inrautatesc lucrurile. O vreme m-am calmat si am acceptat problema asa cum era,slava Domnului ca s-a linistit,ca deja nu era seara sa nu plang ca o disperata si sa simt ca ori nu sunt capabila ori nu stiu ce e cu mine,ca nu fac fata.
M-ai atins la suflet cu topicul asta...da tare de tot,sa stii...te pup cu mult-mult drag!pupici pupici pupici pupici
Roxanel
Scris: Saturday, April 26, 2008 5:29 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Nu esti mama denaturata draga mea, noi ne uitam la Teletubbies sic
Cristy
Scris: Saturday, April 26, 2008 5:30 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Sunt astefel de momente in viata de mama, nicidecum nu este vorba de mama denaturata pupici

De multe ori trimit fetele de langa mine si le spun ca sunt libera din slujba de mama sic se uita la mine cu niste ochi de ma doare sufletul, dar imi trebuiesc si mie cateodata momente de liniste pentru a imi incarca bateriile, uneori chiar si 10 min ne sunt de ajuns pentru a ne face fresh sic si de a ne pregati de inca o "lupta"ras
Alina
Scris: Saturday, April 26, 2008 5:31 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Mihaela, nici vorba de denaturare.nu nu nu
Esti om, mai mult esti mama, si ai nevoie de momente de liniste si relaxare.
Asa cum spunea si Cris Rusu, nimeni nu interzice micile placeri ale vietii.
Capul sus si tot inainte cai viata e frumoasa. Copii tai si sotul tau au nevoie de o mama, respectiv sotie, relaxata si linistita.
pupici pupici pupici
dya
Scris: Saturday, April 26, 2008 6:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Oooo Miha draga stai linistita ca si Cezara isi admira pozele la calculator pina beau putina cafea si fumi.ras
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, April 26, 2008 6:46 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Mihaela, vin si eu si ma alatur corului. Toate avem astfel de momente!!! Daca ai sti ce colectie de filme are Tudor... Ti le dau si tie daca vrei!pupici pupici pupici pupici
mihaela75
Scris: Saturday, April 26, 2008 7:18 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Multumesc mamici ca ma sustineti pupici si tare ma bucur ca nu sunt singura care incearca sa se mentina intreaga la minte cu mici pauze de respiro.Asa este ,nu ca suntem denaturate, eh, asta e asa un "compliment" chitara dar chiar aveam nevoie de un topic unde sa ne zicem oful fara sa sara lumea pe noi si sa ne arate cu degetul.Sa stiti ca eu am experimentat pauza de 10 minute si am vazut ca face minuni,nu-mi refuz nimic din ceea ce ma aduce pe linia de plutire sau ma face sa revin la copii cu puteri inzecite. firstprize
Alina
Scris: Saturday, April 26, 2008 7:50 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Bravo, Miha, much better.bravo bravo
oanalaurisa
Scris: Saturday, April 26, 2008 8:14 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
mihaela75 wrote:
Multumesc mamici ca ma sustineti pupici si tare ma bucur ca nu sunt singura care incearca sa se mentina intreaga la minte cu mici pauze de respiro.Asa este ,nu ca suntem denaturate, eh, asta e asa un "compliment" chitara dar chiar aveam nevoie de un topic unde sa ne zicem oful fara sa sara lumea pe noi si sa ne arate cu degetul.Sa stiti ca eu am experimentat pauza de 10 minute si am vazut ca face minuni,nu-mi refuz nimic din ceea ce ma aduce pe linia de plutire sau ma face sa revin la copii cu puteri inzecite. firstprize

pupici pupici pupici pupici Si eu aveam nevoie de un asemenea topic...felicitari pentru curaj si sinceritate! Esti o mamica de nota 10!pupici pupici pupici
mamiemi
Scris: Saturday, April 26, 2008 9:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
Buna, fetelor! Mihaela, eu am simt mama denaturata cand stau pe net si copiii pe langa mine - Filo trage de mine, ma cheama, Teo atunci vrea si ea diverse, dar adesea net-ul e singurul meu contact cu altceva decat copiii. Nici vorba sa le spun ca si Cristy ca iau pauza, ca atunci sar pe mine ca lipitorile, exact pe dos de cum as vrea eu.
denaturat e mult spus, si eu sunt de acord cu ce ati scris ca avem nevoie de pauze ca sa ne incarcam putin bateriile. Cand vreau sa scap un pic eu le dau cate ceva de facut - daca tine, mai scot cate o jucarie cu care nu s-au jucat de mult sau ce imi vine prin cap - de exemplu le trimit pe fete sa faca baie (si uneori cam uit de ele pe acolo cate 30-40 minute). Cu tv nu prea ma impac, si il tin mai mult pe post de mobila cat sunt cu ei acasa.rar cate un desen pe PC.
carla
Scris: Sunday, April 27, 2008 12:30 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Si eu sunt de acord cu voi.Daca nu stam putin cu noi,daca nu ne ocupam de noi,de nevoile noastre macar putin de tot,nu putem sa ne ocupam nici de copii,pentru ca ne simtim,cel putin eu,frustrate,simtim ca ni se ia tot si ajungem la stres,oboseala,etc.Iar copii nostri au nevoie de mame fericite ca sa poata fi si ei la fel.Deci o pauza,numai cu noi,este chiar indicata.
Fluturas
Scris: Sunday, April 27, 2008 12:32 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
mihaela nici eu nu te consider denaturata,din contra,de mult timp te admir ca mama.dau foarte mare dreptate fetelor,dar(cu un mare DAR)eu nu am astfel de perioade doar atunci cand tati e acasa si il rog eu sa ia un pic copii sa stau si eu singura.cand ma pun pe scaun,nici nu pot deschide vreo pagina,karina e la mine in brate,cand sunt in bucatarie karina e la picioarele mele,cand(scuzati)stau pe wc,karina e la mine in brate,de multe ori simt ca banghead banghead ,dar si cand tati e acasa,sa vedeti cum profit,asa ca tot inaninte,fetele
sousourel
Scris: Sunday, April 27, 2008 2:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Fluturas mi se pare cunoscuta situatiaras ..in fine, imi vine si mie uneori in minte eticheta asta.

Supraegoul, Mihaela, este cel care lupta uneori impotriva ta, a mea....cel care pune regulile: TREBUIE sa faci asa si pe dincolo...pana la urma, scopul final conteaza aici. Daca nu apelezi la resurse, atunci de ce sa le mai ai. Si in fond, se presupune ca ai o viata, nu serviciu, de care scapi dupa n ore si mergi acasa.

Si apropo...noi ne uitam la care bearsras ... din aceleasi motivechitara
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.