Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/14/2010 Mesaje: 129
| Produsul finit! 1puimic attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Este foarte draguta, bravo! Sa ne pui poze si cu ea imbracata! |
|
| 60 are circumferinta |
|
| Hai ca o sa fac eu un calcul si o sa pun rezultatul in seara asta! |
|
| Multumesc! Sigur o sa pun cand o sa vina de La gradi 1puimic attached the following image(s):
|
|
| Foarte frumos! Ii vine foarte bine! Felicitari, mami! |
|
| Multumesc ,multumesc!
Am facut si closhul ! Sper ca nu ai pierdut timpul sa calculezi. Eu am gasit un cearceaf mai vechi si l-am facut 1,4 cu 1,4 si am croit o fusta closh. A iesit fix pe fix asa ca m-am riscat si am croit-o si pe cea buna tot din 1,4 cu 1,4. Acum e bine. Dacacdupa tivire mi se pare scurta , am zis ca ii pun un volan din acelasi material sau din tull. Ce zici? Merge? |
|
| Nu, sa nu-i pui volan, iese prea "salata" Mai bine croiesti pe aceeasi forma si innadesti sau faci jupa de tulle ceva mai lunga! Dar sa nu faci asta pana nu egalizezi tivul! Fusta cloche face "coade" , adica in unele parti este mai lunga iar in altele, mai scurta, iar asta nu se vede decat dupa montare, cand imbraci copilul pentru proba!Poti sa mai folosesti un "truc", ca sa castigi in lungime! Ii poti face partea de sus cu max 10 cm mai lunga decat pozitia taliei....asa-zisa "talie joasa"! In plus, arata bine la genul asta de rochii, mai ales daca o cambrezi putin pe linia taliei! |
|
| Nu am inteles cum sa egalez tivul Daca e rotunda cand o intind pe jos nu e bine? |
|
| Dupa ce cosi fusta de corsaj, o imbraci pe copila si o urci pe masa (ca sa iti fie mai usor) si, cu o rigla lunga masori de jos, de la blat, in sus pe fusta o distanta pe care o stabilesti in functie de cea mai scurta parte a fustei! Pui ace din loc in loc, ca ghidaj, si pui semnele astea de jur imprejurul fustei, la o distanta de aprox 10-15cm. Dai, apoi, rochia jos si egalizezi tivul, avand ca reper semnele pe care le-ai dat! Abia apoi vezi daca mai trebuie lungita sau nu! Sper ca nu au fost prea "stufoase" explicatiile! |
|
| Acum am inteles Multumesc! |
|
| M-am gandit la un moment dat ca as putea sa o lungesc si cu dantela cumparata la metru. Ce zici? |
|
| Merge, dar va fi foarte scump...intra multi metri la un astfel de tiv! Mai bine croiesti "pe rotund", chiar si dintr-o nuanta asemanatoare pe care s-o folosesti si la garnitura corsajului, si innadesti tivul! |
|
| Nu as vrea sa aiba cusaturi , ca asa as fi putut sa o croiesc direct din 2 m pe 2 m ca am luat destul material. Parca acum imi pare rau ca nu am croito mai mare sa o fac mai creata si in talie , dar acum nu mai am ce face! |
|
| Ai croit-o din doua parti? Daca da, nu-i nimic, vine frumos si asa, doar ca trebuie bine calcata cusatura! Cloche-ul incretit se face frecvent din doua parti, ca sa aiba mai multa amploare! |
|
|