Nivel: Membru
Inregistrat: 2/8/2014 Mesaje: 1
| Aurishta,ma poti ajuta si pe mine cu acele carti!?multumesc
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Da, dar imi trebuie o adresa de mail! |
|
Inregistrat: 4/24/2014 Mesaje: 2
| Buna Aurishta,imi poti spune unde gasesc acele carti de croitorie-niste link-ri!?multumesc anticipat. |
|

| La mine , da-mi o adresa de mail si ti le trimit! |
|

Inregistrat: 4/27/2014 Mesaje: 8
| buna seara! sunt noua pe aici si totodata incepatoare in ale croitoriei. Iepurasul (da, stiu, nu ar trebui sa mai cred in el ) mi-a adus o masina de cusut, cea care a fost adusa in lidl pana in sarbatori, m-ar ajuta foarte mult acel manual de croitorie. Aurishta mi-l puteti trimite si mie? Va rog frumos |
|

| Nicoleta, imi trebuie o adresa! |
|

| nu cred ca pot trimite un mesaj privat, dar las o adresa pe care nu o mai folosesc, fatadin.inimata@yahoo.com , era adresa de pustoaica |
|

| Gata!
|
|

| multumesc frumos, sper sa si reusesc sa creez ceva cu manutele mele |
|

| Daca ai nevoie de un sfat, de un ajutor......suntem pe-aici! |
|

| multumesc, cu siguranta am sa apelez |
|

| mda, am incercat sa imi fac o pereche de pantaloni scurti, sa nu stric prea mult material si a iesit un esec total, nici macar nu imi dau seama unde am gresit, ori sunt putin cam obosita, ori nu ma ajuta materialul, am respectat toti pasi,pe hartie mi s-a parut sa fie egali ca si lungime, cand i-am cusut, mi-a iesit partea din spate a cracului mai lunga decat partea din fata maine incerc iara . M-am ajutat de tiparul pentru pantalon lung, doar ca eu am pus lungimea lui care o vroiam eu, dar nu cred sa fie asta vreo problema, mintea mea e cam inceata, se pare |
|

| cine ma lamureste si pe mine? Am vrut sa imi cumpar revista burda, nu am mai cumparat-o pana acum, o intreb pe vanzatoare daca e tradusa in romana, imi raspunde ca da, o rog sa mi-o arate, normal ca era sigilata, dar coperta era in germana si nu am mai cumparat-o, imi este greu sa cred ca tradus ar fi continutul revistei, dar la coperta i-a luat lenea, cine o cumpara imi poate spune si mie daca e tradusa?
|
|

| Inauntrul ei se afla un insert in care sunt traduse in romana explicatiile de executie ale modelelor din revista. Din pacate, continutul articolelor nu este tradus.....invatam germana daca ne intereseaza .... Deci, in ceea ce priveste croitoria, gasesti ceea ce te intereseaza! |
|

| multumesc, am sa o cumpar, macar o data, de curiozitate, |
|
|