Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/14/2010 Mesaje: 129
| Multumesc! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/18/2015 Mesaje: 4
| aurishta wrote:Da, dar imi trebuie o adresa de mail!
Aurishta, ma alatur si eu doritorilor de carti/manuale de croitorie pe care le oferi prin email. Insa, fiind noua pe site, nu am voie sa trimit PMs. Ai putea sa-mi trimiti un PM cu adresa ta de email, ca eu sa-ti pot raspunde cu adresa mea? |
|
Inregistrat: 11/22/2015 Mesaje: 1
| Buna, fetelor! Imi puteti trimite si mie cartile de croitorie pe mail la adresa bianca_trif@yahoo.com? Tocmai ce mi-am achizitionat o masina de cusut si sunt dornica sa ma apuc de treaba..Multumesc mult!
|
|
Inregistrat: 11/24/2015 Mesaje: 2
| Salut fetelor. Sunt si eu începatoare, dar foarte dornica de a coase. Imi trimite?i va rog si mie niste surse de invatat cum se face tiparul... cociugmv@gmail.com Va multumesc mult |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| as dori si eu un tipar de costum de ren pentru 6 anisori |
|
Inregistrat: 11/24/2015 Mesaje: 2
| Salut.Aurishta trimite-mi te rog si mie, din cartile ce le ai. cociugmv@gmail.com Multumesc anticipat |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ti le-as trimite cu mare placere, dar nu le mai am...am avut un virus in computer care mi-a compromis toate documentele. |
|
| endy wrote:as dori si eu un tipar de costum de ren pentru 6 anisori EU n-am nici unul...o sa "scobesc" pe net , sa vedem ce putem gasi |
|
| Buna seara! Nu ne-am mai "vazut" de mult! o iau de la capat. Fetita mea vrea o rochie de Sofia . Mi se pare tare complicata. Am cautat un tutorial si nu am gasit. Nu am cumparat materialul ....inca mai cercetez problema. Ceva sugesti aveti? |
|
| Asta imi place mult dar mi-e frica de maneci si fermuar 1puimic attached the following image(s):
|
|
| Te ajut eu cu ceva indicatii...nu e greu deloc, doar trebuie sa iti spuna cineva cum se face! |
|
| Incerc sa cumpar materialul sapt asta. Trebuie sa ajung la un mag cu materiale la kg. Depinde ce gasesc ca asta mi se pare cel mai greu. |
|
| Iti recomand sa cauti materiale elastice...sunt mai usor de purtat pentru copii! |
|
| Nu gasesc deloc! Mereu caut asa ceva! Probabil ca stau intr-un oras mic. |
|
| Da, asa este.... |
|
|