|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Este buna, pe mine m-a ajutat mult cand eram la inceput si.... inca o folosesc! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/27/2014 Mesaje: 8
| nu am mai avut timp sa stric ceva , dar ma bate gandul sa ma inscriu la cursul de la eurocor "creatie vestimentara", e bun de ceva sau dau banii degeaba |

| Eu zic ca mai bine nu ..... am auzit fete care l-au facut ca sunt total nemultumite....mai bine investesti banii in materiale si incepi sa lucrezi chestii simple....ce daca strici? asa inveti cum se face! Pe net sunt resurse infinite despre orice subiect ti-ai putea imagina, filmulete, tutoriale, forumuri cu fete experimentate.....eu asa am invatat, prin muuuulta practica! |
Inregistrat: 5/30/2014 Mesaje: 3
| buna seara fetelor, in primul rand multumesc mult pentru carti,sunt extraordinare, dar acum revin cu o intrebare am vazut in magazin finet cu latime de 90 cm ,din care as vrea sa fac niste perechi de pantalonasi pentru baietelul meu , intrebarea mea este: la aceasta latime trebuie sa iau 2 lungimi ?. Am ales acest material pentru inceput pentru ca este ieftin si daca dau gres sa nu imi para foarte rau de bani dati pe el.Promit sa revin cu poze cand o sa-mi reuseasca prima pereche de pantalonasi
|
Inregistrat: 5/16/2014 Mesaje: 10
| cleo78 wrote:si eu sunt incepatoare. In plus, am luat niste folie de plastic pt scos tipare(fetele din ROmania recomandau la magazinele cu materiale de constructii,metraj de plastic), si comandat o revista Burda - fetele o lauda f. mult. Nu am cutie de plastic cu separatoare, am una de plastic marisoara, gen casoleta de mancare unde mi-am strans una/alta. De pe aici de pe forum am gasit o carte: https://picasaweb.google.com/102324092401652781211/ManualDeCroitorie02# . Din asta citesc mereu. (sarutmana fetelor care au pus linkul). Ce am facut in primele zile: luat toate cerceafurile ce nu le foloseam, si transofrmat in fete de perna, pus elastice sa stea fix pe saltea; fetele de perna ce nu le foloseam le-am transformat in fete de pernutze; mi-am scurtat camasile ce nu le purtam fiind prea lungi. Mi-am cumparat metraj ieftin, si facut o bluza gen ie. Planuri imediate: sa fac huse la canapea, sa imi caut material mai gros si sa fac sacose, sa imi caut material bumbac de tricou si sa fac pijamale la toata familia ( inca nu am tipar, dar o sa scot de pe pijamalele care le am). Ce am mai stricat: un tricou vechi, ce nu il foloseam, sa incerc sa cos pe tricot. Cel mai bine mi-a iesit zig-zagul.
Buna!! Am incercat sa accesez link-ul dar nu merge!! eram curioasa. Eu nu sunt tocmai incepatoare, dar avem mereu cate ceva de invatat.. |
|
Inregistrat: 5/16/2014 Mesaje: 10
| aurishta wrote:Da, dar imi trebuie o adresa de mail! Buna!! as dori si eu acele carti atat de mult cautate.. multumesc. adresa mea este rallucamarcu@gm**l.com
|
|
Inregistrat: 6/9/2014 Mesaje: 1
| Buna fetelor! Si eu sunt tare incepatoare...nu inteleg...care folie este buna pentru tipare..cea mai groasa..sau aia foita, subtire subtire? |
|

| Aceea mai groasa! |
|
Inregistrat: 7/3/2014 Mesaje: 2
| Cine ma poate ajuta cu ni?te tipare de croitorie în baza unor poze? Îmi plac foarte tare anumite modele însa nu ma pricep la croitorie ?i as fi avut nevoie de cineva care se pricepe sa ma ajute, evident contra cost. Adica sa i arat pozele ?i sa mi faca tiparul. Mul?umesc nerys attached the following image(s):

|
|

| Deocamdata pune pozele....poate nu e chiar complicat |
|
Inregistrat: 7/3/2014 Mesaje: 2
| aurishta wrote:Deocamdata pune pozele....poate nu e chiar complicat
Am adaugat si cateva poze sa va faceti o idee. |
|

| Nu sunt greu de facut.....dar nu ai vrea, mai bine, un ajutor pentru a le face singura? Nu tiparul este partea cea mai dificila, ci executia tehnica! |
|
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 1
| aurishta wrote:Da, dar imi trebuie o adresa de mail!
Si eu as vrea cartea pe mail daca se poate Adresa este claudia.onit@yahoo.com Multumesc! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sper sa imi aduca mos craciun masina de cusut,cea actuala sa stricat,rupt o piesa in interior si nu se mai poate repara(e made in China)....vreau sa fac rochite.Sunt tare scumpe in magazine. |
|

| Bravo, frumos, este o dorinta buna! Si bb are nevoie de rochita ? |
|
|