Sunt nasica...ce trebuie sa fac?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danab
Scris: Wednesday, July 29, 2009 7:05 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Sa va traiasca finutii si sa-i inmultiti, ca mine, care mai astept sa se nasca inca unul ras de data asta baietel. Ar fi primul dupa 5 fete botezate de mineras
Ana, te-ai descurcat de minune ca nasica, iar daca bebe a plans in biserica va stii sa ceara de la nasi. Si nepotica mea a plans jumatate de slujba si are o voce!!! ca nu se mai auzea preotul chitara
Kiki, sa va traiasca finutul nou nout! Spor la cumparaturi!

Sa ma laud si eu cu finutele:
Alice (nepotica)

Bianca
dya
Scris: Wednesday, July 29, 2009 7:10 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Buli sa va traiasca finutul este un scumppupici angel iar voua felicitarinewclap newclap newclap , se pare ca a fost totul super ok.
Andreea&Ariana
Scris: Wednesday, July 29, 2009 7:48 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
Buli,sa va traiasca finutul...e un scump computerlove computerlove ...iar nasii,jos palaria ,doi frumosi!computerlove.....sa inteleg,ca,daca te-ai pus pe cadita,urmatoarea graviduta vei fi tu,nu?...Doamne ajuta!
Kikisor,spor la cumparaturi....sa va traiasca finutul!
Dana,ce printese scumpe ai tu acolo?computerlove computerlove ....sa-ti traiasca si tie finutele!
Of,ce-as botez a si eu un bebelus,doar ca nu am pe cine angel angel angel ...pana o sa vina un bebe mic sa-i fiu nasica,trebuie sa cunun!
Kiki
Scris: Wednesday, July 29, 2009 8:43 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Multumim de urari! Speram sa iasa bine. firstprize

Dana, frumusica foc nepotica coeur Sa-ti traiasca finutele! topai
ilioara
Scris: Wednesday, July 29, 2009 10:41 AM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2009
Sa va traiasca finutii si finutele si sa va aduca si voua si parintilor numai bucuriipupici Si noi trebuia sa botezam acum in august prima finuta Rafaela Lara dar tatal fiind din Portugalia s-au hotarat sa o boteze acolo dece am fost nasi doar de cununie pana acumchitara bounce bounce bounce dance computerlove
bulibuli
Scris: Wednesday, July 29, 2009 9:10 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Fetele, dar Duminica la biserica, cand il inchinam la icoane imi mai trebuie ceva?? Lumanarea presupun, bebele si... altceva?
danab
Scris: Thursday, July 30, 2009 7:56 AM
Nivel

bulibuli wrote:
Fetele, dar Duminica la biserica, cand il inchinam la icoane imi mai trebuie ceva?? Lumanarea presupun, bebele si... altceva?

Nu-ti mai trebuie nimic. Merge mama cu bebe sa-i bisericeasca si sa-i citeasca ei molifta. Nasii merg doar de curtoazie. (la noi asa a fost).
Puteti duce lumanarea sa o lasati sa o arda in biserica (daca nu o mai folositi)
Lilly of the valley
Scris: Thursday, July 30, 2009 8:13 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
danab wrote:

...
Puteti duce lumanarea sa o lasati sa o arda in biserica (daca nu o mai folositi)

Lumanarea ar trebui sa arda toata noaptea pe masa la cumatrie (petrecere). O dai dupa ...
bulibuli
Scris: Thursday, July 30, 2009 2:45 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Ok, multumesc fetelor pupici pupici
danab
Scris: Friday, July 31, 2009 8:02 AM
Nivel

mariuta wrote:

Lumanarea ar trebui sa arda toata noaptea pe masa la cumatrie (petrecere). O dai dupa ...

Eu nu am mai luat lumanarea la cumatrie, ca a fost la vreo 2 luni distanta si arata aiurea, indoita. Atunci se poate lua o lumanare mai mare din ceara naturala, sa ii dati foc, desi tot trebuie sa ai grija sa nu ia foc florile din preajma.
Lumanarile astea din parafina sunt si toxice, asa ca s-a preferat varianta arderii in biserica, in loc special pentru lumanari.
kali
Scris: Friday, July 31, 2009 8:28 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Danaaaa, ce dor imi era de voi! Sa va traiasca finutele!computerlove
danab
Scris: Friday, July 31, 2009 9:13 AM
Nivel

kali wrote:
Danaaaa, ce dor imi era de voi! Sa va traiasca finutele!computerlove
computerlove computerlove Si noua ne e dor de voi, poate reusim sa ne mai vedem prin SV, dar cum se mai anunta inca un botez, cred ca cel mai devreme va fi in noiembrietopai

PS - vede cineva vreo asemanare intre mine si fiica-mea cea blonda (asta offtopic)
Laura
Scris: Friday, July 31, 2009 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
danab wrote:

PS - vede cineva vreo asemanare intre mine si fiica-mea cea blonda (asta offtopic)

Sincer, nu prea vad nicio asemanare, dar ce conteaza? Miruna e o frumusete. coeur love angel O fetita care sa semene cu tati mi-am dorit inca de cand l-am cunoscut pe sot, in urma cu 14 ani: blonda, cu okisorii albastri si parul ondulat. Asta e, n-a fost sa fie. Sa va traiasca finutele, Dana. coeur coeur coeur angel pupici computerlove computerlove computerlove
amalia
Scris: Saturday, August 1, 2009 7:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/24/2009
sa va bucurati de finutii si finutele voastre,am botezat si eu pina acum doua finute Andreea -Giorgiana si Timeea-Mihaela,dar am cununat 3 perechi de fini,pina acum
sousourel
Scris: Friday, August 14, 2009 9:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Incep si eu demersurile. Lumanare, hainute, paturica...ce mai trebuie. Chit ca nu avem atatea obiceiuri, exista familii care prefera ca nasa sa spele copilul, iar altele nu. Fie ca s-au pierdut traditiile, fie ca nu au fost sau au fost de la bun inceput diferite.
Nasa/ nasul care spune Crezul si se leapada de satana in numele lui este, de faptul nasa/ nasul copilului, sau parintele spiritual, care de fapt, e unul singur.

In alta ordine de idei, am emotii si sper sa-mi amintesc cum se imbraca un copil mic.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.