Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Multumesc fetelor, sa stiti ca e un dulce, si azi am fost la el, sunt moarta dupa el nu mai pot. Cip nu va zic ce emotii a avut si ce grijuliu era, era fascinat de bebe cel mic si el.. in biserica ma tot intreba disperat de ce plange? ce are? a patit ceva? Nu a plans prea mult doar cat a fost dezbracat, nu prea i-a placut... in rest a fost un ingeras cuminte si dulce Cumatria inca nu am facut-o, doar botezul la biserica si o mica petrecere acasa, in familie asa. Cumatria va fi la toamna in Ucraina. In cadita am pus busuioc, puf (pene), petale, zahar, parfum, ou, aur, argint, banuti. Am varsat apa la radacina unui cires. M-am pus pe cadita sa stiti, nu am stat pe ganduri. |
|
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| bulibuli wrote:M-am pus pe cadita sa stiti, nu am stat pe ganduri.
|
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| |
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Sa va traiasca finutul! E dulce foc! Nasii sunt frumosi-frumosi! Va pupam cu drag |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bulibuli, sa va traiasca finutzul! Scump foc!
Si noi ne pregatim de botez. Pe 29.08 vom boteza finutul cu nr. 3. de data asta e baiat, primele 2 au fost fetite. Pregatirile le vom face in saptamana de dinainte, doar lumanarea o vom comanda pana sa plecam in concediu, iar cumparaturile pt bebe (hainutele) le vom lua in concediu. |
|
| Felicitari kiki, sa fie intr-un ceas bun |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Buli, ai fost o nasica de nota 10+! Iar finutul vostru este un scump! Sa va traiasca! Kiki, felicitari! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Buli, Lenus, multumim! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sa va traiasca finutii sanatosi si frumosi, fetelor! Cred ca va simtiti si mai bine ca mamici spirituale |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11815
| M-ati fermecat cu obiceiurile din Romania ,le stiam eu dar nu chiar asa ,mai mai ca la urmatorul ,scuze urmatorii copii sa incep sa cautam nasici printre voi uite asa numai de dragul de am avea si noi si sa ne asducem aminte de traditiea romaneasca. Buli ,sa-ti traiasca finutul ce mai asa o nasa ca tine as vrea siii euuuu! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Sa va traiasca finutii fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Kiki wrote:Bulibuli, sa va traiasca finutzul! Scump foc! Si noi ne pregatim de botez. Pe 29.08 vom boteza finutul cu nr. 3. de data asta e baiat, primele 2 au fost fetite. Pregatirile le vom face in saptamana de dinainte, doar lumanarea o vom comanda pana sa plecam in concediu, iar cumparaturile pt bebe (hainutele) le vom lua in concediu.
Sa fie intr-un ceas bun! |
|
|
Eu ma bag!! De-acu mi-am intrat in mana, imi faceam atatea griji, dar a fost extraordinar de frumos, si slujba (ai avut dreptate Raly) si obiceiurile, baitza, tot... e minunat intr-adevar. Si sunt indragostita lulea de asta micu |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Buli, e dulce foc finutul vostru! Sa va traiasca mititelul si sa va bucurati de el! Iar nasii, ce sa mai zic de nasi? Frumosi, emotionati, fericiti! Pupicei! Kiki, sa fie intr-un ceas bun! |
|
| Mirunelul cred ca a fost o floare intre flori, abia astept sa o vad... floricica mica si gingasa |
|
|
|