Sunt nasica...ce trebuie sa fac?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Monday, July 27, 2009 5:50 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Multumesc fetelor, sa stiti ca e un dulce, si azi am fost la el, sunt moarta dupa el nu mai pot. Cip nu va zic ce emotii a avut si ce grijuliu era, era fascinat de bebe cel mic si el.. in biserica ma tot intreba disperat de ce plange? ce are? a patit ceva? hohot Nu a plans prea mult doar cat a fost dezbracat, nu prea i-a placut... in rest a fost un ingeras cuminte si dulce coeur
Cumatria inca nu am facut-o, doar botezul la biserica si o mica petrecere acasa, in familie asa. Cumatria va fi la toamna in Ucraina. In cadita am pus busuioc, puf (pene), petale, zahar, parfum, ou, aur, argint, banuti. Am varsat apa la radacina unui cires. M-am pus pe cadita sa stiti, nu am stat pe ganduri. sic
Alina
Scris: Monday, July 27, 2009 6:31 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
bulibuli wrote:
M-am pus pe cadita sa stiti, nu am stat pe ganduri. sic

newclap newclap newclap
Maria & Mario
Scris: Monday, July 27, 2009 9:08 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
hohot computerlove
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, July 28, 2009 8:08 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Sa va traiasca finutul! E dulce foc! Nasii sunt frumosi-frumosi! Va pupam cu dragpupici pupici
Kiki
Scris: Tuesday, July 28, 2009 9:07 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Bulibuli, sa va traiasca finutzul! Scump foc!

Si noi ne pregatim de botez. Pe 29.08 vom boteza finutul cu nr. 3. de data asta e baiat, primele 2 au fost fetite. Pregatirile le vom face in saptamana de dinainte, doar lumanarea o vom comanda pana sa plecam in concediu, iar cumparaturile pt bebe (hainutele) le vom lua in concediu. sic
bulibuli
Scris: Tuesday, July 28, 2009 5:36 PM

Felicitari kiki, sa fie intr-un ceas bun pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, July 28, 2009 6:49 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Buli, ai fost o nasica de nota 10+! Iar finutul vostru este un scump! Sa va traiasca!pupici
Kiki, felicitari!pupici
Kiki
Scris: Tuesday, July 28, 2009 8:30 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Buli, Lenus, multumim! pupici
delfinasa
Scris: Tuesday, July 28, 2009 9:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Sa va traiasca finutii sanatosi si frumosi, fetelor! Cred ca va simtiti si mai bine ca mamici spiritualecoeur
shirel
Scris: Tuesday, July 28, 2009 9:51 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
M-ati fermecat cu obiceiurile din Romania ,le stiam eu dar nu chiar asa ,mai mai ca la urmatorul ,scuze urmatorii copii sa incep sa cautam nasici printre voi sic hohot hohot uite asa numai de dragul de am avea si noi si sa ne asducem aminte de traditiea romaneasca.
Buli ,sa-ti traiasca finutul ce mai asa o nasa ca tine as vrea siii euuuu!iloveyou iloveyou pupici
KRYS85
Scris: Tuesday, July 28, 2009 10:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Sa va traiasca finutii fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
newclap
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, July 28, 2009 10:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Kiki wrote:
Bulibuli, sa va traiasca finutzul! Scump foc!

Si noi ne pregatim de botez. Pe 29.08 vom boteza finutul cu nr. 3. de data asta e baiat, primele 2 au fost fetite. Pregatirile le vom face in saptamana de dinainte, doar lumanarea o vom comanda pana sa plecam in concediu, iar cumparaturile pt bebe (hainutele) le vom lua in concediu. sic

Sa fie intr-un ceas bun!angel
bulibuli
Scris: Wednesday, July 29, 2009 5:38 AM

shirel wrote:
M-ati fermecat cu obiceiurile din Romania ,le stiam eu dar nu chiar asa ,mai mai ca la urmatorul ,scuze urmatorii copii sa incep sa cautam nasici printre voi sic hohot hohot uite asa numai de dragul de am avea si noi si sa ne asducem aminte de traditiea romaneasca.
Buli ,sa-ti traiasca finutul ce mai asa o nasa ca tine as vrea siii euuuu!iloveyou iloveyou pupici

Eu ma bag!!dance De-acu mi-am intrat in mana, imi faceam atatea griji, dar a fost extraordinar de frumos, si slujba (ai avut dreptate Raly) si obiceiurile, baitza, tot... coeur coeur e minunat intr-adevar. Si sunt indragostita lulea de asta micu coeur
Anelise
Scris: Wednesday, July 29, 2009 5:41 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Buli, e dulce foc finutul vostru! love angel Sa va traiasca mititelul si sa va bucurati de el! Iar nasii, ce sa mai zic de nasi? angel Frumosi, emotionati, fericiti! computerlove Pupicei! pupici pupici pupici
Kiki, sa fie intr-un ceas bun! angel pupici pupici
bulibuli
Scris: Wednesday, July 29, 2009 5:44 AM

Mirunelul cred ca a fost o floare intre flori, abia astept sa o vad... floricica mica si gingasa coeur pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.