Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Alina, multumesc
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Azi am fost cateva ore baby-sitter la finutz. E frumos foc, doarme ca un ingeras, are niste bulanase imi vine sa le pap non stop, am facut si poze dar nu cu aparatul meu, sper sa le primesc in curand sa le vedeti si voi.... toate bune si frumoase pana s-a trezit si a inceput oracaiala. Am schimbat pampers, plimbat, vizitat casa, balconul, cantat, spus povesti, baut ceiutz cu alte cuvinte am scos untul din nanutza (si cand ma gandesc ca vreau sa fiu mami 24 din 24...)... dar ne-am descurcat noi pana la urma, nu au fost probleme.. ce-i drept i se facuse si cam foame, sete, cald... Dar ma gandeam eu ca daca e si duminica asa "spirt" si misca din toate piesele intr-una, cum o sa ma descurc cu el? Sper sa ne intelegem si atunci, am niste emotii... e asa micut si miscacios... si dulceeeee..foc!! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Buli,e foarte placut,crede-ma!O sa te descurci! |
|
| Mai, eu abia astept, nu stiu cum sa ma impart ca vreau sa fac si multe poze. Si mai am un stres... mi se topesc lumanarile pe caldura asta, nu stiu ce sa fac Ieri, dupa ce le-am cumparat, le-am pus in portbagaj si pana acasa au ajuns.. frishca Le-am luat noi usurel si le-am intins pe parchet si si-au revenit fara sa se deformeze prea tare, dar daca azi e la fel de cald.. nasol... sa vad poate vine sa le ia cineva care are aer conditionat in masina Vad eu cum fac, numai sa fie totul bine!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Buli, prin zona mea s-a racit nitel, pe la voi nu? Nu-ti mai fa atatea temeri, te vei descurca cu siguranta. Mult succes! Asteptam si poze. |
|
| Cateva poze cu un ingeras dulce si niste nasi foarte emotionati A fost... perfect
Eu sunt Igor Eusebiu, sunt frumos, zambesc asa ca un ingeras, ma incrunt, fac mutrite, sunt foooarte mancacios, imi place soarele sa ma mangaie pe fetisoara, imi place sa fiu ridicat sus sus de tot, ador baitza si balaceala, cand fac nani chitzai prin somn si visez ...titica, ce altceva... sunt un printisor si de azi sunt si crestin
|
|
|
Intr-adevar, a tinut vremea cu noi, a fost racoare dar nu a plouat, a fost supeeer |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| bulibuli sa-ti traiasca finitu,este tare dulce(pupe mami vestuta lui).crestere mare si sa fie sanatos! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Wow, superb ! Nasica , sa va traiasca minune de cavaler, crestin ! A fost totul perfect , asa se pare ! Felicitari ! Vreau si eu detalii cat mai multe , cum a fost , cum se poarta , ca si noi ne pregatim si nu stim cum se mai poarta aici ..... ( ornat mese , meniu , aranjamente florale, baloane , ce se mai pune la scosul din mir , etc etc ) Sa vezi ce bine va v-a merge de-acum inainte ! La noi dupa ce am botezat baiat s-au deschis o mie de drumuri !!! Inca o data felicitari si sa va bcurati de finut ! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Ce nasici frumosi vad eu aici...
Si ce finutz dulce si alintat....
Felicitari si mult noroc in viatza micutzului crestin!!!
|
|
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Sa va fie de bine, nasicilor! Si sa fie sanatos crestinul! E dulce foc! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Ana, sa-ti traisca finutzul. |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Ce frumusei sunteti amandoi. Buli, sa va traiasca finutul, sa va bucurati de el. Sa-i fie de bine increstinarea. Pupicelusi aburinzi de la noi. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sunteti topiti amandoi! E de inteles cu asa minune minunata! Sa va fie de bine si sa va poarte noroc! Sa va traiasca baietelul (stiti ca acum sunteti parinti spirituali, da?) si sa aiba parte de multa sanatate! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Bulibuli, sa va traiasca finutzul! |
|
|