Sunt nasica...ce trebuie sa fac?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danab
Scris: Thursday, July 23, 2009 10:50 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Alina, multumescpupici
bulibuli
Scris: Friday, July 24, 2009 7:58 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Azi am fost cateva ore baby-sitter la finutz. E frumos foc, doarme ca un ingeras, are niste bulanase imi vine sa le pap non stop, am facut si poze dar nu cu aparatul meu, sper sa le primesc in curand sa le vedeti si voi.... toate bune si frumoase pana s-a trezit si a inceput oracaiala. Am schimbat pampers, plimbat, vizitat casa, balconul, cantat, spus povesti, baut ceiutz cu alte cuvinte am scos untul din nanutza (si cand ma gandesc ca vreau sa fiu mami 24 din 24...)... dar ne-am descurcat noi pana la urma, nu au fost probleme.. ce-i drept i se facuse si cam foame, sete, cald... Dar ma gandeam eu ca daca e si duminica asa "spirt" si misca din toate piesele intr-una, cum o sa ma descurc cu el? Sper sa ne intelegem si atunci, am niste emotii... e asa micut si miscacios... si dulceeeee..foc!!
raly
Scris: Sunday, July 26, 2009 7:34 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Buli,e foarte placut,crede-ma!O sa te descurci!firstprize hearts
bulibuli
Scris: Sunday, July 26, 2009 8:30 AM

Mai, eu abia astept, nu stiu cum sa ma impart ca vreau sa fac si multe poze. Si mai am un stres... mi se topesc lumanarile pe caldura asta, nu stiu ce sa fac plans Ieri, dupa ce le-am cumparat, le-am pus in portbagaj si pana acasa au ajuns.. frishca banghead Le-am luat noi usurel si le-am intins pe parchet si si-au revenit fara sa se deformeze prea tare, dar daca azi e la fel de cald.. nasol... sa vad poate vine sa le ia cineva care are aer conditionat in masina ras Vad eu cum fac, numai sa fie totul bine!!
Laura
Scris: Sunday, July 26, 2009 9:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Buli, prin zona mea s-a racit nitel, pe la voi nu? sic Nu-ti mai fa atatea temeri, te vei descurca cu siguranta. coeur angel pupici Mult succes! computerlove computerlove computerlove Asteptam si poze. topai bounce topai
bulibuli
Scris: Monday, July 27, 2009 1:13 AM

Cateva poze cu un ingeras dulce si niste nasi foarte emotionati coeur
A fost... perfectyes

Eu sunt Igor Eusebiu, sunt frumos, zambesc asa ca un ingeras, ma incrunt, fac mutrite, sunt foooarte mancacios, imi place soarele sa ma mangaie pe fetisoara, imi place sa fiu ridicat sus sus de tot, ador baitza si balaceala, cand fac nani chitzai prin somn si visez ...titica, ce altceva... sunt un printisor si de azi sunt si crestin yes

bulibuli
Scris: Monday, July 27, 2009 5:57 AM

Laura wrote:
Buli, prin zona mea s-a racit nitel, pe la voi nu? sic Nu-ti mai fa atatea temeri, te vei descurca cu siguranta. coeur angel pupici Mult succes! computerlove computerlove computerlove Asteptam si poze. topai bounce topai

Intr-adevar, a tinut vremea cu noi, a fost racoare dar nu a plouat, a fost supeeer yes
miriam
Scris: Monday, July 27, 2009 6:03 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
bulibuli sa-ti traiasca finitu,este tare dulce(pupe mami vestuta lui).crestere mare si sa fie sanatos!
Maria & Mario
Scris: Monday, July 27, 2009 7:45 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Wow, superb ! Nasica , sa va traiasca minune de cavaler, crestin ! A fost totul perfect , asa se pare ! Felicitari !
Vreau si eu detalii cat mai multe , cum a fost , cum se poarta , ca si noi ne pregatim si nu stim cum se mai poarta aici ..... ( ornat mese , meniu , aranjamente florale, baloane , ce se mai pune la scosul din mir , etc etc )
Sa vezi ce bine va v-a merge de-acum inainte ! La noi dupa ce am botezat baiat s-au deschis o mie de drumuri !!! thumright
Inca o data felicitari si sa va bcurati de finut ! newclap
bulinutza
Scris: Monday, July 27, 2009 8:02 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Ce nasici frumosi vad eu aici...yes yes yes

Si ce finutz dulce si alintat....

Felicitari si mult noroc in viatza micutzului crestin!!!

snowdrop
Scris: Monday, July 27, 2009 8:39 AM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2007
Sa va fie de bine, nasicilor! Si sa fie sanatos crestinul! E dulce foc!
Alina
Scris: Monday, July 27, 2009 9:21 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Ana, sa-ti traisca finutzul. computerlove computerlove
Laura
Scris: Monday, July 27, 2009 1:09 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Ce frumusei sunteti amandoi. coeur angel pupici computerlove Buli, sa va traiasca finutul, sa va bucurati de el. dance coeur Sa-i fie de bine increstinarea. Pupicelusi aburinzi de la noi. pupici pupici pupici
kali
Scris: Monday, July 27, 2009 3:17 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Sunteti topiti amandoi!coeur E de inteles cu asa minune minunata!
Sa va fie de bine si sa va poarte noroc! Sa va traiasca baietelul (stiti ca acum sunteti parinti spirituali, da?) si sa aiba parte de multa sanatate!computerlove
TeosOf
Scris: Monday, July 27, 2009 4:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Bulibuli, sa va traiasca finutzul!angel hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.