Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Buli, Anabella, multumim!
In seara asta o sa ma mobilizez sa pun poze! Pe cuvant! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Kiki, pe cuvantul tau de pionier??? Eu am zis ca nu mai fac promisiuni, ca uite timpul asta cum trece fara sa ne intrebe..
Ma laudam si eu ca am sa pun poza cu afisul pe care l-am facut la cumatrie la finut si care a starnit admiratia invitatilor inca de cand au pasit in sala Voi pune si de la petrecere poate, candva.. dar nu promit nimic
 |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Foarte frumos afisul! Merit urecheala, Buli, dar in ultima vreme pt mine, timpul a cam intrat la apa. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Foarte frumos colajul !
Kiki , pionier sau soim al patriei ? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Bulibuli foarte frumos! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si revin in mare forta la subiect ! Rasfoit subiectul tot , notat si spor la demarat cumparaturile , pe ultima suta de metri ! deci : vineri , 29 oct , botezam frumusete de nepotzel falcos Radu Stefan la biserica iar sambata ne petrecem , dupa scosul mir ! Luat doar crisma, fasa , prosop preot , ceva hainutze ...... maine mai avem o tura de cumparaturi ! Mami nu vrea costum @ sclipicios @ , totul e casual ..... mmmm, vedem ce si cum ..... Deci |
|

Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Spor la cumparaturi nasico!! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sa fie cu noroc!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Sa va fie de bine, Oana!!!! |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| sunt foarte fericita. pe 26 dec , a 2 zi de craciun voi fi nasica de fetita SOFIA abia astept ziua cea mare . e fetita finilor care i-am cununat in 2007. va trebui sa rasfoiest acest subiect pentru ami reaminti ce trebuie luat. |
|

Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Sa fie intr-un ceas bun,si sa ai o finica sanatoasa! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Sa va distrati si sa iasa totul bine! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna! Tocmai am aceeptat sa botez baietelul celei mai bune prietene! :X Am acceptat cu mare drag, dar am niste dileme. Atat parintii copilului cat si eu suntem catolici. Mai putin prietenul meu (cu care de altfel nici nu sunt casatorita ras ). Suntem destul de tineri cu totii si nici nu stim exact daca vom avea probleme cu lucrul acesta la biserica. Trecand peste asta, mai am o dilema: ce hainute sa cumpar bebelusului? Botezul va avea loc in luna martie. Ideea este ca m-am gandit la niste lucruri de stricta necesitate, daca pot spune asa, deoarece atat eu cat si prietenul meu ne taram in studentie si stam cam prost cu bugetul. Parintii bebelusului stiu acest lucru si ne-au si spus ca nu este cazul sa cumparam ceva, ci doar sa fim nasii bebelui. Cu toate astea, va dati seama ca nu pot merge fara nimic!sic Daca exista vreo persoana catolica, cu experienta la nasit, sa-mi dea si mie niste idei despre ce sa cumpar. Ce anume trebuie la biserica? Va multumesc anticipat si sa va creasca mari si frumosi copiii/finutii.hearts |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Pe 2 august vom boteza si noi baiatul unor prieteni. Desi va fi al patrulea finut am cam uitat ce si cum. Asa ca am citit topicul de la prima pana la ultima pagina pentru a-mi improspata memoria. Am luat doar crasma, fasa, prosop de baie si paturica. Maine merg la biserica sa discutam cu preotul si voi vedea ce lista ne va da. Sambata am in plan sa colind magazinele. Si... ma voi aseza si eu pe baliuta, la ceilalti nu am stiut de obicei, dar acum nu mai ratez ocazia. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Felicitari, Marmita, sa va traiasca finutul. Si nu uita sa pui poze |
|
|