Nivel: Membru
Inregistrat: 8/17/2018 Mesaje: 4
| Buna ziua...e prima data cand postez in acest formum si parca am emotii...de vreo 3 saptamani am inceput sa am unele simptome ca si cum as fii insarcinata...ameteli stari de greata fara voma la o ora dupa masa, sub tensiune, (numa cand eram gravida cu fata care acum are 4 anisori eram subtensiune) sani mariti si ma dor, eu care nu aveam burta acum parca prinde contur, si mentruatia trebuia sa imi vina pe 10, ieri mi-am facut un test dar sotul meu nu la lasat 5 min si imediat la scos din urina am folosit test de sarcina Trussa care for all...dar sambata imi fac altul..dupa 5 minute a aparut a doua liniuta dar e mai stearsa nu e rosie ca si prima...sa fiu insarcinata??? Ne mai dorim atata de mult mai un bebe?????? sa aibe Grace o surioara sau un fratior...micuta mea tot zice ca sa dea Doamne Doamne la mami gemeni?????? o zii buna va doresc si sanatate la toate doamnele si domnioarele de pe acest forum??? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Valenny wrote:Buna ziua...e prima data cand postez in acest formum si parca am emotii...de vreo 3 saptamani am inceput sa am unele simptome ca si cum as fii insarcinata...ameteli stari de greata fara voma la o ora dupa masa, sub tensiune, (numa cand eram gravida cu fata care acum are 4 anisori eram subtensiune) sani mariti si ma dor, eu care nu aveam burta acum parca prinde contur, si mentruatia trebuia sa imi vina pe 10, ieri mi-am facut un test dar sotul meu nu la lasat 5 min si imediat la scos din urina am folosit test de sarcina Trussa care for all...dar sambata imi fac altul..dupa 5 minute a aparut a doua liniuta dar e mai stearsa nu e rosie ca si prima...sa fiu insarcinata??? Ne mai dorim atata de mult mai un bebe?????? sa aibe Grace o surioara sau un fratior...micuta mea tot zice ca sa dea Doamne Doamne la mami gemeni?????? o zii buna va doresc si sanatate la toate doamnele si domnioarele de pe acest forum??? Buna.Sunt cateva lucruri care nu se prea "pupa" in povestea ta.Daca abia in 10 trebuia sa vina menstruatia, nu ai cum sa ai simptome de 3 sapt.Abia ai ramas insarcinata( daca ai ramas).Simptomele pot fi inselatoare.Apoi nu stiu daca te-ai exprimat tu gresit, dar testul nu se lasa 5 min in urina, ci cateva secunde si se citeste rezultatul dupa 5 minute, in functie de test.Linia de test nu trebuie sa fie la fel de rosie ca cea de control.Atata timp cat apare si este macar roz, este sarcina. Avand 2 zile de intarziere, poti repeta oricand testul, conform instructiunilor.Mult succes |