Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| TatyKS wrote:Mari, esti o doamna eleganta, mandra mama a 4 copii si sotie iubitoare. Ce frumoasa e viata cand avem pe cineva alaturi !
Sunt total de acord! Nu conteaza varsta , ci starea de spirit!
TatyKS wrote:Nu o sa inteleg, ce e cu parul asta alb atat de timpuriu.
Cred ca m-am nascut cu par alb, la 30 de ani deja jumatate din par era alb. Noroc cu vopsea de par altfel as arata ca o babuta acum! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Mari, sa fii sanatoasa si fericita toata viata! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mari, imi place mult poza! Mii de pupici, frumoasa doamna!
Si ca tot vorbiti pe aici de par alb - am foarte, foarte mult, mult prea mult, zic eu... Dar na, asta este! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| TatyKS wrote:Mari, esti o doamna eleganta, mandra mama a 4 copii si sotie iubitoare.
Subscriu!
Si eu am fire de par alb. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Mari, esti o doamna deosebita
Intru si eu in clubul albinoaselor -pe la 25 de ani mi-au aparut primele firicele albe, acum cred ca sunt jumi-juma!!
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mari esti o doamna frumoasa! Eu fac 37 anul asta si ii multumesc ui Dumnezeu ca mi-a dat mostenire genetica buna si n-am niciun fir alb in cap. Am precizat asta pentru ca - va rog sa ma scuzati dar nu ma pot abtine - acum vreo cateva luni am descoperit un fir alb dar in alta zona |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Fete dragi sufletului meu,...daca va spun ca m-ati facut sa plang?!M-a bufnit plansul,citindu-va mesajele,cuvinte care m-au emotionat teribil.... Va multumesc din suflet! O poza pt voi,....cu multi pupici si multe flori....
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Mari |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Monica |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Eu implinesc anul acesta 41 de ani. Anul asta am vazut si eu primele 2 fire de par albe, pe care... ce credeti... le-am smuls
Singura chestie care ma doboara oarecum este ca nu reusesc sa slabesc si sa ma mentin slaba... Din fericire nu am probleme de sanatate, decat cu ochii, care atunci cand ii suprasolicit incep sa vad dublu...
Simt insa ca imi irosesc timpul facand ce nu imi place.... nu simt nici o apreciere reala pentru ceea ce fac... de aici si nevoia de a schimba ceva anul asta...
Presimt ca va fi o REVOLUTIE .... deja din 12 februarie m-am lasat de fumat..., de saptamana trecuta mi-am facut curaj sa reincep sa conduc dupa o pauza de aproape 20 de ani..., am inceput sa fiu mai atenta la ce mananc de vreo 3 saptamani...
Am nevoie de mai mult timp pentru mine, pentru copii, pentru familie in general... Timpul zboara prea repede anul asta cand in sfarsit sunt si eu mai linistita pentru ca nu prea am mai avut probleme de sanatate cu copiii... Anul trecut ma rugam sa se termine anul ca sa inceapa unul mai bun...
Incerc sa traiesc clipa si sa ma bucur cat pot de fiecare moment placut si sa uit sau sa ignor momentele mai putin placute... Nola, catelusa mea, imi face foooooarte bine, ma relaxeaza oricat de obosita sau ocupata as fi... Copiii cresc, au nevoie de mai multa atentie, suport, intelegete, timp...
Nu ma simt deloc ca la 40 de ani, dar imi dau seama ca nici 20 nu mai am |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Culmea e ca eu am parul alb , doar in fata unde se vede cel mai nasol si nici vopseaua mea profi nu le acopera. .
Mari, din suflet
Roxy, Adriana sunteti doua norocoase ... am mai intalnit asa tipe ! Ce bine de voi !
Bere, Kali, Criss noi in clubul albinoaselor !
Adriana , ce bine zici ... o fi ceva cu anul asta , ca si pe mine m-au laut niste ganduuri !
Va pup pe toate !
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sa ma mai plang si aici ? Nuuu ! Ca am aceleasi semne ca si voi Nu ma streseaza varsta si stiu ca nu mi-o arat si nici nu ma caracterizeaza in viata de zi cu zi !! Fire albe - am ! M-a pensat tati acum vreo luna si le pandesc sa vad daca isi fac aparitia iar ! Tre' sa reincep vopsitul radacinilor , ca nu e chip altfel ! Am si in spranceana stanga fire albe vreo doua si am inceput vopsitul sprancenelor In rest .... dureri de spate ... bifez ! O schimbare de cariera e necesara , ca nu ma mai vad facand asta peste cativa ani , asa .... tot ca acum - part time , cu timp pt mine , pt copii , pt casa , sa admir si copacii infloriti , sa citesc si o carte in gradina , ascultand pasarelele ! Ca doar o viata am ! De ce sa nu ma bucur de toate ? Kicks uri de sanatate - destule , unele le-am rezolvat cu operatii, altele urmeaza .... Ma bibilesc in oglinda si ma ung cu toate prostiile doar intarzii procesul imbatranirii !
Asa ca .... il astept pe 37 acusica !
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce-mi place sa va citesc .Eu mai am 6ani pana schimb prefixul si nu-mi pasa de nimic ,nici de fire albe ,nici de durerile de spate ,de ovar ,de stomac si cate mai sunt . Incerc sa ma bucur de perioada asta care sunt convinsa ca este cea mai frumoasa . |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si ma pregatesc .....imi fac elan, sa ma inscriu si in clubul asta ! 40's ! Schimbari ..... suficiente si in afara de experienta, toate in rau : Au ochii, au shalele, au genunchiu, ! Glumesc ! Da# nici ca la 20 nu mai sunt - recunosc ! Cine impartaseste experiente de 40 ? |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Recunosc, mai am 1+ ani pana la 40 dar ma gândesc ca mare diferenta nu-i. Mari schimbari nu vad - cred ca au venit in timp si nu le mai constientizez -... fire albe am de foarte tanara insa claaaar sunt mai inteleapta, mai rabdatoare, intelegatoare si... panicoasa! Sa vezi cum ma agit daca nu pot da de copchii juma' de ora!
Probleme permanente de sanatate nu am... vin si pleaca deci sunt rezolvabile. Vad bine, menopauza e departe, barbat-miu si maine ar mai face un copil dar ce bine ca nu se poate - ha ha! -... hm... oare trebuie sa ma caut mai bine poate am vreo problema si nu stiu?!
Ah, da, mi s-a mai schimbat conformatia da' nu ma deranjeaza. |
|
|