Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Nu am vazut un asa topic... daca gresesc sa ma corectati ....
Felete care sunt in acest step/impas... cum este? Ceva ma sperie si nu stiu ce... ca o nelinste ... ceva de genul ce imi lipseste....
Sunteti acolo ? Cum este??
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| ce anume te sperie? si eu sunt la 42 si ma simt plina de viata! ma pozitivez zilnic si ma bucur de viata! |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Nici pe mine nu ma sperie nimic....chiar daca inaintez voios spre 50....imi place maturitatea, n-as mai vrea inapoi.... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Nu neaparat ma sperie ceva...dar simt ca viata se scurge prea repede.Prea repede trec orele, zilele, anii si nu reusesc sa fac , sa vad , sa merg acolo unde mi-as dori. Incep sa pierd persoane dragi, sa-mi fie dor de ele. Chiar daca starea de spirit e ca la 30 de ani(sau per aproape), fizic nu mai sunt la fel.Am mai multe griji (poate si pentru ca Ale e aproape domnisoara), mai multe intrebari, mai multe ganduri. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| [quote=bereea]Nu neaparat ma sperie ceva...dar simt ca viata se scurge prea repede.Prea repede trec orele, zilele, anii si nu reusesc sa fac , sa vad , sa merg acolo unde mi-as dori.
Exact asa simpt si eu cu toate ca ma lupt din rasputeri sa ma mentin in forma si mereu sa fac ceea ce iubesc si sa fiu mereu inconjurata numai de fiintele si prietenii pe care-i iubesc si care imi fac bine.Este o varsta tare frumoasa as spune si maturitatea asta care ma cuprinde deodata imi face taare bine eram prea zvapaiata inainte. Nu ma sperie nimica dar uitandu-ma in urma ma regasesc o fetitza mica de varsta copiilor mei si ma uimez cum de acuma sunt asa de mare "cum au trecut anii asa de repede ,eu in interiorul ascuns al meu acolo undeva inca mai caut dragostea mea in rol de copil si mi se pare asa de ciudat ca eu sunt asta care sunt acuma raspunzatoare de tot ce se intampla in jurul meu de mama mea ,de familia mea cum de toata raspunderea asta este in mainile mele.De multe ori parca as vrea sa le aduc aminte tuturor hei ,hei si eu sunt un copil ce ati uitat dar de fiecare data ma trezesc la propia realitate de femeie matura de 40 de ani.Daaaar cu toate astea energia si nebunia nu imi lipseste ma duc la dansuri la cluburi ,port blugi rupti si da de multe ori ma comport ca o pustoaica de 18 ani fiindca asta imi face bine si ma face sa ma simpt in ritm cu tineretul de astazi . Corpul intradevar nu mai este aceeasi daca odata imi faceam exercitiile fara sa simpt un efort astazi parca putin m-am obosit deci incerc sa ma mentin pe cat se poate nu ma lupt cu mama natura si daca odata ma voi simti ca nu ma mai suport voi trece chiar si la anumite mici operatii de intinerire.
|
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Mai am un an si un pic... cred ca fiecare etapa a vietii are frumusetea ei si depinde numai de noi cum o percepem si cum dam o forma cat mai frumoasa batranetii! In ceea ce priveste timpul... zboara atat de repede la orice varsta, important este sa stim sa traim clipa. Sunt buna la teorie, sper sa mai invat si la practica...
|
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu nu ma impac deloc cu varsta,la 30 de ani aratam de 25 insa la nici 40 arat de 50.Ma demoralizeaza trecerea fiecarui an,poze nu mai fac de doi ani de cand mi-a aparut un primul alb.Nu ma uit in oglinda decat de nevoie.Trecerea timpului si faptul ca nu mai am timp ma streseaza si ii stresez si pe cei din jur.La munca o colega mi-a spus "Take it easy, relax, you will get there" probabil ca grabesc lucrurile si se vede,vreau sa ajung intr-un an unde altii ajung in cinci pt ca eu nu am anii lor la dispizitie, ei sunt tineri.Plus in fiecare an apare cate o kikitza de sanatate nu mare dar atat cat sa imi arate ca organismul se duce la vale , de trei ori pe an un brat pur si simplu ankilozeaza din umar , cateva zile halesc ibuprofene .De scari nu mai zic, am pus conditia la urmatoare casa sa nu mai vad scari. .Peste 2 ani intru aici in gasca
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ce umar te doare Miha? Mama patea asa cu umarul stang si a descoperit ca are probleme cu inima, asa ca nu neglija. Spor la munca in continuare si ignora firele albe , toate avem ... e un semn de intelepciune . Pupici.
Eu mai am 5 pana intru in club . |
|
| Eu am par alb de la 35 de ani si asta multumita fostului sot care m-a tinut in stres in perioada divortului. Fricile pe care le am sunt ca nu voi apuca sa fac in viata ce vreau eu cu adevarat... vreau sa creez sa fiu cu copiii sa am timp de mine si de ele... alergaturile din ultimii ani m-au facut sa gandesc ca am facut multe insa doar ca sa supravetuiesc... nu ca am pus bani deoparte sau m-am imbogatit, si alergaturi au fost prea multe in contul timpului meu cu mine si cu fetele... iar acum trebuie sa repar unele chestii
Si pe mine ma resimte sanatatea, ma dor putin genunchii si ma simt super obosita... |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Taty, umarul drept, e mostenire de la taica-meu Cristy, si eu am de reparat ultimii doi ani .Uneori gandim cu picioarele... sau cu buzunarele.Eu am sacrificat weekendurile in astia doi ani doar sa imi satisfac nevoia de independenta .Acum tre sa repar, nu mai muncesc in weekenduri never ever, hotarat |
|
| t-mihaela wrote: Cristy, si eu am de reparat ultimii doi ani .Uneori gandim cu picioarele... sau cu buzunarele.
Poate de aia ne dor picioarele Probelema este ca "reparatiile" costa, cum nu, cu buzunarul Nu ma deranjeaza sa lucrez in weekenduri, pentru ca lucrez pentru mine (in weekenduri vara ma duc la targuri cu bijuteriile mele si Eden cea mare vine cu mine, ma ajuta la creat, vandut aranjat, o si platesc, fiind langa mare si are o prietena tot de pe la targ, trage o fuga la mare, chiar ne distram amandoua) insa doresc sa fac un fel de combinatie asa incat sa fiu in timpul saptamanii cu ele si in weekend cu ale mele.
Asta ar insemna sa las lucru meu si seful nebun care ma streseaza si sa imi i-au inima in dinti de femeie independenta De aici si fricile mele... Banuiesc ca peste 10 ani mai deschid un topic cu femei la 50 de ani cu alte indoieli...
|
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| marivic wrote:Eu,ce sa mai zic? Am depasit cu 17 ani varsta din topic,dar ma simt de 25 Sa stiti ca nu am innebunit.... asa ma simt....Mai am si zile proaste cand cad din palatul meu roz din nori,dar este in firea omului,zic eu.....Ma simt mult mai bine ca la 25 de ani,....mult mai.....mult mai..... Probabil,asa cum spune si Shirel este din cauza nasterilor,care a schimbat organismul in anumite privinte,radical Sanatate si putere,curaj si minte luminata,asta imi doresc sa-mi dea Dumnezeu, ....restul vin ele..... M-am mutat aici...noroc cu tine Cristy ca ai deschis un topic nou |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sunt femeie de 47 de ani.Nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang....important este ca trebuie sa te simti bine in pielea ta,sa-ti lasi spiritul liber si sa te lasi dus de valurile vietii.... Ma simt minunat,chiar daca am si eu probleme de sanatate,dar asta cand am barbatul alaturi....cand apuc si cad in butoiul cu melancolie,nu mai este frumos,dar na,fiecare cred ca are si momente din acestea. Mai am 3 ani si implinesc 1/2 de secol si ma simt atat de tanara si....nelinistita
|
|
| Ce sa zic... am ramas pe spate !!! Ceva in zambetul tau ma face sa ma simt mica mica mica !! Respect iubita prietena!! Ai TOT respectul meu !! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Mari, esti o doamna eleganta, mandra mama a 4 copii si sotie iubitoare. Ce frumoasa e viata cand avem pe cineva alaturi !
Eu d-abia am facut 35 de ani si am albit bine in partea din fata a parului . Pana acum 2 ani aveam cateva fire raslete !
Nu o sa inteleg, ce e cu parul asta alb atat de timpuriu. |
|
|