Sunt femeie de 30 de ani
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cristy
Scris: Thursday, December 13, 2007 9:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Cristy wrote:
Multumesc frumos pentru sprijinul vostru pupici pupici pupici

Si eu sper ca va fi binepupici pupici pupici
kali
Scris: Wednesday, February 19, 2014 11:38 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Ooooo, ce topic! Nu aveam eu 30 de ani, atunci...

Nu-mi pun problema de varsta si mentalitati, deci astea ies din discutie.
Poate sunt mai focusata pe esential, in sensul ca mi s-au mai reorganizat prioritatile si incerc sa nu pierd sensul vietii.

In rest... la fel. Mi se pare ca arat mai bine la fatza asa, mai matura... nu mai am figura de copila si ma mai ia lumea in serios.Blushing
Cris-DL
Scris: Wednesday, February 19, 2014 11:45 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Eu eram cu pluta plecata, atunci - si aveam 30 ani!
Iaca ma apropii de 40; eiii si ce... sufletul e tot tanarchitara
bereea
Scris: Wednesday, February 19, 2014 12:42 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu mi-s femeie serioasa, n-am ce cauta aici....printre pustoaice
monica irimia
Scris: Wednesday, February 19, 2014 12:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
bereea wrote:
Eu mi-s femeie serioasa, n-am ce cauta aici....printre pustoaice

hohot hohot hohot La cum arati in poze, mai poti sta linistita aici inca vreo 10 ani.

TatyKS
Scris: Wednesday, February 19, 2014 1:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Am depasit cu 5 ani pragul, dar pot sa zic sincer, ca nu mi-am facut nicioadata probleme legate de varsta ... in interior ma simt tanara. Poate si pentru ca ii am pe maimutoii astia langa mine, care nu-mi dau voie sa imbatranesc si ma tin mereu in prizaras .
shirel
Scris: Wednesday, February 19, 2014 8:34 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
TatyKS wrote:
Am depasit cu 5 ani pragul, dar pot sa zic sincer, ca nu mi-am facut nicioadata probleme legate de varsta ... in interior ma simt tanara. Poate si pentru ca ii am pe maimutoii astia langa mine, care nu-mi dau voie sa imbatranesc si ma tin mereu in prizaras .

Iubita,crede-ma ca acesta este secretul tineretii noastre.Eu cu fiecare nastere am intinerit mai tare si m-am nascut din nou impreuna cu bebele sic plus ca trebuie mai mereu sa fiu in forma ,sexy,aranjata si plina de viatza atat ptr ei cat si ptr mine ca sa le tin pasul de aceea bag Big Laugh gimnastica la greu sa am conditie fizica ptr ei ca daca nuuuu ...nu tii pasul cu viteza lor in toate.
Aaa si ca sa nu fiu offf topic eu am depasit cu 10 ani deci am patruzeci si sunt neschimbata ,parca mai energetica ca la 30 si implinita total,atunci nu aveam inca visul implinit acuma multumesc lui D-zeu le-am primit pe toate numai sanatoasa sa fiu si in continuare fiindca cu restul ma descurc eu.
TatyKS
Scris: Wednesday, February 19, 2014 9:13 PM
Nivel

shirel wrote:

Iubita,crede-ma ca acesta este secretul tineretii noastre.Eu cu fiecare nastere am intinerit mai tare si m-am nascut din nou impreuna cu bebele sic plus ca trebuie mai mereu sa fiu in forma ,sexy,aranjata si plina de viatza atat ptr ei cat si ptr mine ca sa le tin pasul de aceea bag Big Laugh gimnastica la greu sa am conditie fizica ptr ei ca daca nuuuu ...nu tii pasul cu viteza lor in toate.
Aaa si ca sa nu fiu offf topic eu am depasit cu 10 ani deci am patruzeci si sunt neschimbata ,parca mai energetica ca la 30 si implinita total,atunci nu aveam inca visul implinit acuma multumesc lui D-zeu le-am primit pe toate numai sanatoasa sa fiu si in continuare fiindca cu restul ma descurc eu.

Cheek Kiss Cata dreptate ai ... sanatate sa avem ca de restul ne ocupam noiDistanceKiss . Multi inainte draga mea , la fel de plina de optimism si veselie. Esti atat de pozitiva, ca se simte pana aici bounce .
marivic
Scris: Wednesday, February 19, 2014 9:19 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu,ce sa mai zic?
hohot hohot Am depasit cu 17 ani varsta din topic,dar ma simt de 25 hohot hohot Sa stiti ca nu am innebunit....sic asa ma simt....Mai am si zile proaste cand cad din palatul meu roz din nori,dar este in firea omului,zic eu.....Ma simt mult mai bine ca la 25 de ani,....mult mai.....mult mai.....ras
Probabil,asa cum spune si Shirel este din cauza nasterilor,care a schimbat organismul in anumite privinte,radical sic
Sanatate si putere,curaj si minte luminata,asta imi doresc sa-mi dea Dumnezeu,angel ....restul vin ele.....hearts
TatyKS
Scris: Thursday, February 20, 2014 9:15 AM
Nivel

Starea de spirit, firea omului si sanatatea ,conteaza cel mai mult ca sa te simti tanar toata viata.dance
bereea
Scris: Thursday, February 20, 2014 9:17 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
monica irimia wrote:

hohot hohot hohot La cum arati in poze, mai poti sta linistita aici inca vreo 10 ani.

MultumescCheek Kiss Poate nu-mi arat varsta dar sigur nu mai simt ca la 20 sau la 30 de ani.Nu mai sunt la fel de rezistenta (poate sunt de vina si problemele de sanatate pe care le-am avut)si nici la fel de entuziasta.
sousourel
Scris: Saturday, February 22, 2014 9:39 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
kali wrote:

In rest... la fel. Mi se pare ca arat mai bine la fatza asa, mai matura... nu mai am figura de copila si ma mai ia lumea in serios.Blushing

Asa si la mine...Mai zic si vanzatoarele "dvs, doamna"ras si nu mai zic "tu"sic

Am o vedere mai clara si de perspectiva si imi sunt mult mai clare obiectivele. In acelasi timp am dobandit un fel de liniste...linistire.
Cris-DL
Scris: Sunday, February 23, 2014 12:31 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
sousourel wrote:

...Mai zic si vanzatoarele "dvs, doamna"ras si nu mai zic "tu"sic

Daaa, insa mie mai mult imi placea cu "tu"AngelNot
kali
Scris: Sunday, February 23, 2014 1:11 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Eu inca nu am succes la vanzatoare...
sousourel
Scris: Sunday, February 23, 2014 1:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Cris-DL wrote:

Daaa, insa mie mai mult imi placea cu "tu"AngelNot

ras

kali wrote:
Eu inca nu am succes la vanzatoare...

hohot hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.