Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ooooo, ce topic! Nu aveam eu 30 de ani, atunci...
Nu-mi pun problema de varsta si mentalitati, deci astea ies din discutie. Poate sunt mai focusata pe esential, in sensul ca mi s-au mai reorganizat prioritatile si incerc sa nu pierd sensul vietii.
In rest... la fel. Mi se pare ca arat mai bine la fatza asa, mai matura... nu mai am figura de copila si ma mai ia lumea in serios. |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Eu eram cu pluta plecata, atunci - si aveam 30 ani! Iaca ma apropii de 40; eiii si ce... sufletul e tot tanar |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu mi-s femeie serioasa, n-am ce cauta aici....printre pustoaice |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| bereea wrote:Eu mi-s femeie serioasa, n-am ce cauta aici....printre pustoaice
La cum arati in poze, mai poti sta linistita aici inca vreo 10 ani.
|
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Am depasit cu 5 ani pragul, dar pot sa zic sincer, ca nu mi-am facut nicioadata probleme legate de varsta ... in interior ma simt tanara. Poate si pentru ca ii am pe maimutoii astia langa mine, care nu-mi dau voie sa imbatranesc si ma tin mereu in priza . |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| TatyKS wrote:Am depasit cu 5 ani pragul, dar pot sa zic sincer, ca nu mi-am facut nicioadata probleme legate de varsta ... in interior ma simt tanara. Poate si pentru ca ii am pe maimutoii astia langa mine, care nu-mi dau voie sa imbatranesc si ma tin mereu in priza .
Iubita,crede-ma ca acesta este secretul tineretii noastre.Eu cu fiecare nastere am intinerit mai tare si m-am nascut din nou impreuna cu bebele plus ca trebuie mai mereu sa fiu in forma ,sexy,aranjata si plina de viatza atat ptr ei cat si ptr mine ca sa le tin pasul de aceea bag gimnastica la greu sa am conditie fizica ptr ei ca daca nuuuu ...nu tii pasul cu viteza lor in toate. Aaa si ca sa nu fiu offf topic eu am depasit cu 10 ani deci am patruzeci si sunt neschimbata ,parca mai energetica ca la 30 si implinita total,atunci nu aveam inca visul implinit acuma multumesc lui D-zeu le-am primit pe toate numai sanatoasa sa fiu si in continuare fiindca cu restul ma descurc eu. |
|
| shirel wrote:Iubita,crede-ma ca acesta este secretul tineretii noastre.Eu cu fiecare nastere am intinerit mai tare si m-am nascut din nou impreuna cu bebele plus ca trebuie mai mereu sa fiu in forma ,sexy,aranjata si plina de viatza atat ptr ei cat si ptr mine ca sa le tin pasul de aceea bag gimnastica la greu sa am conditie fizica ptr ei ca daca nuuuu ...nu tii pasul cu viteza lor in toate. Aaa si ca sa nu fiu offf topic eu am depasit cu 10 ani deci am patruzeci si sunt neschimbata ,parca mai energetica ca la 30 si implinita total,atunci nu aveam inca visul implinit acuma multumesc lui D-zeu le-am primit pe toate numai sanatoasa sa fiu si in continuare fiindca cu restul ma descurc eu.
Cata dreptate ai ... sanatate sa avem ca de restul ne ocupam noi . Multi inainte draga mea , la fel de plina de optimism si veselie. Esti atat de pozitiva, ca se simte pana aici . |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu,ce sa mai zic? Am depasit cu 17 ani varsta din topic,dar ma simt de 25 Sa stiti ca nu am innebunit.... asa ma simt....Mai am si zile proaste cand cad din palatul meu roz din nori,dar este in firea omului,zic eu.....Ma simt mult mai bine ca la 25 de ani,....mult mai.....mult mai..... Probabil,asa cum spune si Shirel este din cauza nasterilor,care a schimbat organismul in anumite privinte,radical Sanatate si putere,curaj si minte luminata,asta imi doresc sa-mi dea Dumnezeu, ....restul vin ele..... |
|
| Starea de spirit, firea omului si sanatatea ,conteaza cel mai mult ca sa te simti tanar toata viata. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
|
Multumesc Poate nu-mi arat varsta dar sigur nu mai simt ca la 20 sau la 30 de ani.Nu mai sunt la fel de rezistenta (poate sunt de vina si problemele de sanatate pe care le-am avut)si nici la fel de entuziasta. |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| kali wrote:In rest... la fel. Mi se pare ca arat mai bine la fatza asa, mai matura... nu mai am figura de copila si ma mai ia lumea in serios.
Asa si la mine...Mai zic si vanzatoarele "dvs, doamna" si nu mai zic "tu"
Am o vedere mai clara si de perspectiva si imi sunt mult mai clare obiectivele. In acelasi timp am dobandit un fel de liniste...linistire. |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| sousourel wrote:...Mai zic si vanzatoarele " dvs, doamna" si nu mai zic " tu" Daaa, insa mie mai mult imi placea cu "tu"
|
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu inca nu am succes la vanzatoare... |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cris-DL wrote:Daaa, insa mie mai mult imi placea cu "tu"
kali wrote: Eu inca nu am succes la vanzatoare...
|
|
|