Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Bravo Cristy !!! O sa vezi ca nu o sa regreti nicio clipa decizia luata !
Viata e prea scurta ca sa ne cramponam de functii, atestate si "impresionarea adversarului", trebuie sa traim clipa si sa ne bucuram cat mai mult de darurile cele mai de pret, copiii si familia !
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Cristy, felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cristy, felicitari pentru decizia luata! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Multumesc fetelor eu una sunt super bucuroasa |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cristy, ai luat cea mai inteleapta decizie posibila ! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Cristy,cred ca dupa decizia luata te simti usurata de parca ti-ai fi luat o piatra de inima! Felicitari,ca trebuie curaj pentru decizii de genul acesta! |
|

| Oana, Oana
Nu mi-a fost usor sunt o luptatoare de felul meu, dar unori sa te multumesti cu mai putin castigi mai mult
|
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| O decizie luata dupa ce ai cantarit toate plusurile si minusurile nu poate fi decat una buna in acel moment! Asa luptatoare cum esti...vor mai veni si alte ocazii la momentul oportun |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Cristy, decat o functie care sa iti manance sanatatea si timpul atat de pretios, mai bine linistita si cu o viata plina de bucurii. Si eu sunt de aceeasi parere, trebuie cantarit bine daca merita sa te inhami la asa ceva. E bine ca nu ai spus "nu" din prima, fara sa vezi cum este, macar acum vei fi cu sufletul impacat ca nu era ceea ce iti trebuia si nu vei avea nici un regret. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| De doua zile fac si eu parte din clubul asta dar fara prea mari laude. Am infaptuit destul de multe doar ca in acest moment am o mare problema cu oboseala, cred ca o sa deschid un topic cu acest subiect poata gasesc ajutor pe la voi |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Felicitari Cristy,cred ca sotul este tare fericit ca nu te mai primeste ca pe un guest . Si eu sunt la aceasta varsta, dar ma simt bine deocamdata . |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Cristy, sa-ti mearga din plin. |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cristy , sa iti fie de bine schimbarea ... esti foarte curajoasa si hotarata |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cristy,sper ca aceasta decizie sa iti aduca multa liniste,si mult timp petrecut alaturi de familie,ceea ce e foarte important.esti o femeie care stie ce vrea,si de multe ori am mai spus ca esti de invidiat |
|

| Multumesc frumos pentru sprijinul vostru
Si eu sper ca va fii bine |
|
|