Sunt femeie de 30 de ani
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cristy
Scris: Sunday, December 2, 2007 9:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Deschid acest topic pnetru ca toate cele dintre noi care suntem in pragul varstei de 30 de ani sau am trecut-o de curand.

Ce parere sau cum va simtiti la 30 de ani?

La mine nimic nu s-a schimbat la inceput , dar imediat dupa ce am nascut-o pe Shachar au inceput schimbarile.
Am inceput sa gandesc altfel, ntr-un mod cu totul mai matur, am inceput sa vad cu alti ochi viata, cu mai multa rabdare, cu mai multa gandire despre "ziua de maine". Ceea ce implicit m-a adus la a gandi si la mine insami, ca as dori sa fac eu in viata, cum sa ma realizez, dintr-o data a inceput o "goana" si nu degeaba scriu eu cuvantul acesta, uneori am senzatia ca trebuie sa fac lucruri cat mai repede, ca pe aici pe undeva sa afla si "ulitmul meu tren". Parca au intrat zilele in sac si nu vor mai fii si mai tarziu.

Am inceput sa ma implic mai mult in cariera personala, asa m-am hotarat sa fac o facultate, sa fac tot felul de lucruri, sa ma implic in multe proiecte ( unori am senzatia ca sunt mai multe decat pot duce).
am inceput sa i-au hoatarari despre cati copii vreau si in ce conditii, nu stiu cum sa va zic dar ma simt alta decat cea de acum 2-3 ani. Pana si Haim a simtit schimbarile acestea si uneori nu este prea multumit, el spune ca ma devenit cam rece, mai putin sentimentala, mai calculata si mai putin impulsiva sau ce sa zic, aproape deloc spontana.
Sper sa nu fiu singura lunateca pe aicisic

Voi cum va simtiti?
Ce pareri aveti?
Ati avut sau aveti astfel de schimbari/ sentimente?

Miri
Scris: Sunday, December 2, 2007 9:51 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Imi amintesc si acum ca, in ziua in care am implinit 30 de ani discutam cu colega mea de servici, care e nascuta in aceeasi zi si acelasi an cu mine.....eram tare deprimate, amandoua!
Intre timp, mi-a mai trecut, ca doar ma apropii de 35!hohot hohot hohot
Cristy
Scris: Sunday, December 2, 2007 10:06 PM
Nivel

Miri wrote:
Imi amintesc si acum ca, in ziua in care am implinit 30 de ani discutam cu colega mea de servici, care e nascuta in aceeasi zi si acelasi an cu mine.....eram tare deprimate, amandoua!
Intre timp, mi-a mai trecut, ca doar ma apropii de 35!hohot hohot hohot

Si pe aici se spune "depresia de 30 de ani"

Si eu ma apropii de 35 de ani cu pasi greibanghead tare as mai opri timpul asta ...
Miri
Scris: Sunday, December 2, 2007 10:20 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Cristy, un pupic de la mine, pentru tine, ca sa ne mai treaca amarul!pupici
mommy
Scris: Sunday, December 2, 2007 10:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Si pe mine ma mai apuca depresia cand ma gandesc ca imbatranesc, mai ales ca parti bune din creierasul meu au incremenit in starea de pe la 18 ani...angel Norocul meu a fost ca dupa ce am implinit 30 de ani, am realizat ca e timpul sa am un copil, am ramas insarcinata, la 31 l-am facut si pana acum, la 33 si ceva, nu prea am avut timp si energie sa-mi bat capul cu varsta mea, ocupata fiind sa numar lunile lui Mihaita. Cred ca sunt mai matura acum, poate mai inteleapta, dar as zice ca mai degraba aparitia lui Mihaita m-a schimbat si mi-a schimbat felul in care vad lumea, decat varsta.
Acum ca am baiat mare sic , imi dau seama ca am mai pus doi ani si ceva in carca de cand s-a nascut, dar sunt cei mai frumosi ani din viata mea, desi nu as fi crezut ca exista ani mai frumosi decat anii studentiei, iata ca exista... Asa ca m-am hotarat sa ii savurez si sa imi bat capul cu trecerea la 40, cand o veni vremea. Si poate pana atunci voi gasi eu vreun mod de a sari pragul fara prea multe dureri de cap bounce.
shirel
Scris: Sunday, December 2, 2007 10:55 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu din contra am fost toata copilaria mea matura cu multe greutatii,am luptat
tot timpul singura si eram foarte foarte dura,Dupa 30 de ani si eu am acuma 35
am devenit mult mai copilaroasa(asta din cauza sotului,el este copilaros)vesela
cu chef de viata,de prieteni,de dans.Dupa ce am nascut am revenit sa fiu copil
imi traiesc copilaria pierduta prin Eden.Ma simt foarte bine si mi-am schimbat
felul de a gindi.Ma simt fericita implinita si mindra de mine(ca nimeni nu imi da 35 de ani)
oanalaurisa
Scris: Sunday, December 2, 2007 11:14 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Sa stiti ca si eu ma gandesc ca nu mai este asa mult timp si am sa implinesc 30 de ani,chiar daca nu chiar acuma imediat,dar cand ma gandesc la asta nu ma simt mai batrana,de fapt nu mi-am simtit varsta niciodata in felul asta.Am simtit insa schimbarile intre anumite varste,diferenta in ce priveste maturitatea de la un punct la altul,iar singura chestie care ma roade este ca am impresia ca,cu cat trece timpul ,parca trece mai repede de la un an la altul.
Trece viata asta parca prea repede....asta e singura mea nemultumire...in rest,daca ai sufletul tanar,varsta biologica chiar nu conteaza prea mult,daca te gandesti ca sunt oameni tineri ca varsta , dar "batrani" pe dinauntru.
leut
Scris: Monday, December 3, 2007 7:16 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Pe mine ma bufneste rasul...trecuta ceva de 30 ma simt si mai nebunatica si mai plina de viata. Niciodata n-am stiut ce varsta am...nu m-a interesat in nici un an ci dimpotriva...imi place ziua mea pentru ca sunt inconjurata numai de oameni dragi sufletului meu.
yes yes yes
Lilly of the valley
Scris: Monday, December 3, 2007 4:26 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
eu ma simt super yes yes yes , nu ma cuprinde depresia nici cand ma privesc in oglinda si vad ridurile. sunt cea mai fericita femeie din lume ca am doi copii sanatosi si frumosi si un sot pe masura!dance dance dance ne-am nascut muritori si viata e destul de scurta sa ne facem probleme ca ziua trece prea repede. ma consum sau nu, ziua tot 24 de ore va avea.flowers flowers flowers
Maria & Mario
Scris: Monday, December 3, 2007 10:22 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Hm , ce subiect ! Voi incercati sa ma deprimati, nu ?

Ei bine , nu o sa reusiti !

Eu ma simt de minune ! Nu Imi arat varsta si chiar asta mi-o spune toata lumea, nici fizic , nici spiritual ! Sunt tanara !!!!!! Sunt implinita !!!!!! Am o minune de fetita , am un sot care ma iubeste ( mai tanar decat mine sic ) , sunt partial sanatoasa fizic ( asta-i viata ) , am o viata inainte. Sunt ocupata de nu imi vad capul, DAR imi pastrez timp si pentru mine. Nu imi doresc sa ma implic cu disperare intr-o mie de chestii, care sa ma consume ! Sunt mai ..... down to earth , cum se zice ! Ma bucur si de o mana de mure , ma bucur si de ghidusiile Mariei , si de un film Bun ! Dorm 7 ore pe noapte ! Da , am riduri, ei si ce ?????

Nu vad varsta ca pe un prag psihologic ! Incerc sa imi organizez viata , fara sa ma stresez ca ..... poate maine n-oi mai fi ! Incerc sa las amintiri frumoase tuturor celor din jurul meu ! Nu mi-e frica nici de riduri, nici de batranete, nici de singuratate, nici de moarte ! Toate sunt firesti si toate vin, mai devreme sau mai tarziu !

Enjoy every minute of your life !!!!!!! thumright
Kmy
Scris: Monday, December 3, 2007 10:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/13/2006
Maria & mami wrote:

Eu ma simt de minune ! Nu Imi arat varsta si chiar asta mi-o spune toata lumea, nici fizic , nici spiritual ! Sunt tanara !!!!!! Sunt implinita !!!!!! sunt partial sanatoasa fizic ( asta-i viata ) , am o viata inainte. Sunt ocupata de nu imi vad capul, DAR imi pastrez timp si pentru mine. Nu imi doresc sa ma implic cu disperare intr-o mie de chestii, care sa ma consume ! Sunt mai ..... down to earth , cum se zice ! Da , am riduri, ei si ce ?????

Nu vad varsta ca pe un prag psihologic ! Incerc sa imi organizez viata , fara sa ma stresez ca ..... poate maine n-oi mai fi ! Incerc sa las amintiri frumoase tuturor celor din jurul meu ! Nu mi-e frica nici de riduri, nici de batranete, nici de singuratate, nici de moarte ! Toate sunt firesti si toate vin, mai devreme sau mai tarziu !

Enjoy every minute of your life !!!!!!! thumright

Parca am scris eu...in curand fac 31, dar ma simt ca la 18sic
Kiki
Scris: Monday, December 3, 2007 10:46 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eh, va e usor sa vorbiti, ca deh, ati ajuns la 30 de ani...Eu inca nu, mai am nitel...nu ma agit cu riduri, multe lumanari pe tort, haine mai in ton cu varsta sau alte prostii din astea...nu ma ascund cand ma intreaba cineva cati ani am...ci doar ma gandesc ca e viata trecatoare si ca la un moment dat drumurile ni se vor desparti...sau mai stii, ni se vor intalni iar pe lumea ailalta...Bleah! Vine Craciunul, so cheer up! ras
Maria & Mario
Scris: Monday, December 3, 2007 10:54 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Apropo de " haine mai in ton cu varsta " , sor-mea mereu ma cicaleste : te imbraci ca o baba ! :008: :180: :177: Ei poftim, ca o sa iau masuri, sa vedem ce fata o sa faca atunci cand m-o vedea in colanti la aeroport ! hohot hohot hohot

Dar serios vorbind acum, aici femeile poarta haine in tendinte si .... le avantajeaza, spre surprinderea mea ! le intinereste ! Le aduce ..... up to date !!!! scratch Deci poate ca aspectul asta nu e tocmai de neglijat !

Kikishor, imi dai idei ! Cine mai vrea colanti si blugi pana ? hohot hohot hohot
Cristy
Scris: Monday, December 3, 2007 11:09 PM
Nivel

Wow, foarte interesante opinii !!!

Cred ca mai am cate ceva de invatat de la voi, de la lnistea voastra sufleteasca, dor totusi simt nevoia de a ma dezvolta in orice domeniu, sunt ca o sugativa, nu ma simt batrana si nici nu ma comport ca o baba, dincontra sunt trendy si imi pastrez o aliura tanara, incer sa fiu o mamica cool pentru fetitele mele.

Tocmai de la faptul ca am inceput sa ma gandesc la mine ca persoana, incep sa doresc sa fac lucruri noi, sa ma dezvolt din punct de vedere profesional, social, intelectual. Daca nu am facut-o pana acum din anumite motive, ma simt cam "goala" pe dinauntru si tocmai sentimentul acesta ma doboara, vreau sa am realizari in viata, cat mai multa exerienta in cat mai multe domenii. Imi este cam greu sa ma multumesc cu ceea ce am din toate punctele de vedere .
Fluturas
Scris: Monday, December 3, 2007 11:10 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
eu mai am muuuult pana la 30 de ani,dar citind despre imbracaminte,sa va spun cum sunt spanioloaicele.ele (cred)nu se uita la varsta,sunt f moderne,ingrijite,machiate,aranjate.intri intr-un salon de coafura si nu exista sa nu vezi o "baba" care se vopseste pe par si cand o vezi cum iese de acolo,ai impresia ca e o tinerica de 20 de ani,doar ridurile o mai dau de gol.pantaloni scurti,la moda,o bluza pe corp,un sacou,cizme cu toc...astea la cele mai inalte si slabe.pur si simplu au grija de propriul corp si nu se lasa neingrijite
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.