Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 127
| Imi cer iertare daca va asaltez cu banalitai dar simt sa sufletul imi zbiara de durere si de frica de ce se va intampla pe viitor.Se pare ca soarta imi joaca o festa si a reusit sa ma desparta de sotul meu imi vine sa ma urc pe pereti si sa plec in lumea mare sa scap de durerea pe care o am acum in suflet dar nu pot.Imi este frica de viitor imi este frica ca nu am sa mai iubesc vreodata.Nu mai pot simt ca nu mai am aer simt ca inebunesc |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| cAPPY IMI PARE RAU PRIN CEEA CE TRECI ..DAR NU DISPERA ...DACA EL TE-A PARASIT NU MERITA SA PLANGI DUPA EL NU SA TERMINAT VIATA LA UN SINGUR BARBAT CU ATAT MAI PUTIN LA UNU CA EL CARE POATE NU A STIUT SA TE APRECIEZE LA ADEVARTA TA VALOARE ..CAPUL SUS SI INCEARCA SA ITI REVI DACA GRESESC SA NE SPUI SI PRIN CE MOD VA-TI DESPARTIT ???
|
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Cappa undeva jos la tine e un citat....asa ca viata poate fi frumoasa daca doresti. Lasa e plina lumea de barbati care te merita sa fie iubiti. Esti tinara asa ca fruntea sus....gasete-ti un hoby care sa te relaxeze si priveste in sus....sunt atitea lucruri frumoase! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Cappy, dupa ce va trece socul, pentru ca inteleg din ce scrii tu ca a fost oarecum un soc, ceva neasteptat si neprevazut, lucrurile se vor mai linisti, iti vei regasi calmul si vei putea sa iti acorzi timp sa te gandesti ce vrei sa faci mai departe.
Daca acum simti nevoia sa plangi, sa strigi, e bine sa te exteriorizezi.
Iti tin pumnii sa treci cu bine peste aceasta incercare din viata ta !
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Cappy , imi pare rau de ce ti s-a intamplat.Imi dau sema de suferinta ta , de socul suferit...iti sunt alaturi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Cappy - iti doresc mult curaj sa poti merge mai departe! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Imi pare rau Dumnezeu sa iti de-a putere sa mergi mai departe |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Doamne, Cappy, cat suferi tu acolo! Imi pare tare rau pentru durerea prin care treci, insa, cum spuneau si fetele, trebuie sa te mobilizezi. Nu stiu daca ai copii ori nu... insa viata nu incepe si nici nu se termina cu un barbat!! Stiu ca poate fi socant ce ti se intampla, inca vei vedea ca lucrurile pot lua o intorsatura frumoasa iar peste ceva timp poate vei putea chiar sa multumesti pentru schimbarea din viata ta!! Stii vorba aia: orice sut in **** e un pas inainte si... nimic nu e intamplator. Sa stii ca ambele contin un adevar... |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Draga Cappy,pare se ca sotul tau a fost acela care a vrut asta.Cu atat mai bine!Ar trebui sa te intareasca chestia asta.De atat a fost in stare.Si Kali are dreptate!Un sut in partea dorsala e un pas inainte .E testata pe propria mi piele .E greu o perioada,ca deh'nu vezi (?!)te atasezi si de un animal daca il tii in casa,da'pai de un om?!Dar va trece,stai calma. Capul sus....urla lumea de barbati!Nu se opreste viata la unul.Crede ma ca stiu ce zic.Am suferit si eu din cauza iubirii,credeam ca e sfarsitul lumii,ca lumea se va opri in loc pt durerea mea!Ehehe,n a fost chiar asa.A mers inainte si a mers foarte frumos Noi suntem aici cu o vorba buna,cu un sfat ...asa ca daca ai nevoie de un "umar" pe care sa plangi,ne gasesti aici. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Draga Cappy, iti inteleg perfect disperarea si deznadejdea care te cuprinde in aceste momente, dar din proprie experienta iti spun ca nu este cazul sa te descurajezi. Eu am fost de 2 ori in situatia ta (am incercat o reimpacare si nu a mers). In plus nu sunt singura, am 2 copii care mi-au dat puterea sa merg mai departe. Dupa cum am spus si fetele dupa ce socul va trece vei gasi in interiorul tau forta sa mergi mai departe, sa privesti dincolo de bariera divortului, de teama de singuratate.
Iti dau un sfat din suflet: incepi sa iesi cat mai mult din casa, sa te plimbi pe strazi chiar daca nu ai o tinta anume, sa-ti purifici mintea de gandurile negative care te bombardeaza din toate partile. Invata sa gandesti pozitiv, sa te vezi ca pe o persoana unica, plina de lumina in suflet si in gand. Vei vedea ca si ceilalti te vor vedea asa cum te vezi tu insati!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Cappy, multa putere iti doresc si eu, sa poti trece cat mai repede peste acest soc!!!
Noi suntem aici pentru tine!!!! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Cappy, capul sus si fii barbata! Daca te merita, sigur nu te parasea. Vei iubi pe altcineva, poate chiar mai repede decat poti gandi acum. Gaseste-ti preocupari care sa nu te lase sa cugeti prea mult la despartire si durere. Iti doresc putere care sa te scoata repede din starea de moment. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Draga mea sunt socata ,erati o pereche asa de potrivita si asa de buni prieteni. Te astept de mess !Nici nu imi vine sa cred! |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Daca se intoarce inapoi vei putea sa-l ierti, sa treci peste intamplare si sa-l iubesti la fel, ba chiar mai mult? Vei avea incredere in continuare in tine, in el, in relatia voastra?
Totul s-a intamplat deja, trebuie sa stii ce o sa faci mai departe.
Ganduri bune si calde din partea mea, sper sa treci repede peste intamplare, sa te aduni si sa o iei de la capat cu fruntea sus si zambitoare! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Mama lui de braconier, nu i-ai tras una cand a plecat?? Si io avusei experienta de jenu', ca l-am bocit si mi-o rupt sulfetzelu' meu de adolescenta, da' tare bine mi-o prins pe viitor. Apoi s-o si intors si ce crezi, ca mi-o mai trebuit?? Nuuuu, desi cand m-o lasat cu buza umflata l-am implorat sa stea si alea alea...Bleah, ce situatie, da' stii care-i ironia?, ca sunt femei care vor sa le plece barbatu' si sa scape de el, si el tot acasa sta, tot o bate, tot aiurea se poarta... Pai lasa-l, ca ai sa iubesti mai mult si mai intelept...nu e buricul pamantului si nu e ultimul...Daca il lasai tu, ai fi avut remuscari, daca nu ai facut bine, daca era asa sau altfel, asa c=o plecat el, mai usor pt tine, treci tu si peste asta, Doamne DOamne ne da cat putem duce si totul cu un scop... Hai capu' sus, trage o bauta cu prietenele si un bocet pe masura, si capu' sus, dupa ploaie vine si soarele... |
|
|