Sunt DiSPERATA sunt pe Marginea prapastiei am nevoie de cineva sa ma asculte
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cappy85
Scris: Sunday, April 22, 2012 10:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2010
Imi cer iertare daca va asaltez cu banalitai dar simt sa sufletul imi zbiara de durere si de frica de ce se va intampla pe viitor.Se pare ca soarta imi joaca o festa si a reusit sa ma desparta de sotul meu imi vine sa ma urc pe pereti si sa plec in lumea mare sa scap de durerea pe care o am acum in suflet dar nu pot.Imi este frica de viitor imi este frica ca nu am sa mai iubesc vreodata.Nu mai pot simt ca nu mai am aer simt ca inebunescplans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans
georgyana
Scris: Monday, April 23, 2012 6:41 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/9/2009
cAPPY IMI PARE RAU PRIN CEEA CE TRECI ..DAR NU DISPERA ...DACA EL TE-A PARASIT NU MERITA SA PLANGI DUPA EL NU SA TERMINAT VIATA LA UN SINGUR BARBAT CU ATAT MAI PUTIN LA UNU CA EL CARE POATE NU A STIUT SA TE APRECIEZE LA ADEVARTA TA VALOARE ..CAPUL SUS SI INCEARCA SA ITI REVI computerlove DACA GRESESC SA NE SPUI SI PRIN CE MOD VA-TI DESPARTIT ???
vali horhoianu
Scris: Monday, April 23, 2012 7:34 AM
Nivel

Inregistrat: 1/26/2010
Cappa undeva jos la tine e un citat....asa ca viata poate fi frumoasa daca doresti. Lasa e plina lumea de barbati care te merita sa fie iubiti. Esti tinara asa ca fruntea sus....gasete-ti un hoby care sa te relaxeze si priveste in sus....sunt atitea lucruri frumoase!
AdrianaC
Scris: Monday, April 23, 2012 7:56 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cappy, dupa ce va trece socul, pentru ca inteleg din ce scrii tu ca a fost oarecum un soc, ceva neasteptat si neprevazut, lucrurile se vor mai linisti, iti vei regasi calmul si vei putea sa iti acorzi timp sa te gandesti ce vrei sa faci mai departe.

Daca acum simti nevoia sa plangi, sa strigi, e bine sa te exteriorizezi.

Iti tin pumnii sa treci cu bine peste aceasta incercare din viata ta !

computerlove computerlove computerlove
bereea
Scris: Monday, April 23, 2012 8:23 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cappy , imi pare rau de ce ti s-a intamplat.Imi dau sema de suferinta ta , de socul suferit...iti sunt alaturipupici
roxinthya
Scris: Monday, April 23, 2012 8:45 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Cappy - iti doresc mult curaj sa poti merge mai departe! computerlove
ingerash
Scris: Monday, April 23, 2012 9:48 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Imi pare raugrup Dumnezeu sa iti de-a putere sa mergi mai departeiloveyou coeur
kali
Scris: Monday, April 23, 2012 10:12 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Doamne, Cappy, cat suferi tu acolo! Imi pare tare rau pentru durerea prin care treci, insa, cum spuneau si fetele, trebuie sa te mobilizezi.
Nu stiu daca ai copii ori nu... insa viata nu incepe si nici nu se termina cu un barbat!!
Stiu ca poate fi socant ce ti se intampla, inca vei vedea ca lucrurile pot lua o intorsatura frumoasa iar peste ceva timp poate vei putea chiar sa multumesti pentru schimbarea din viata ta!!
Stii vorba aia: orice sut in **** e un pas inainte si... nimic nu e intamplator. Sa stii ca ambele contin un adevar...
giulia_mamik
Scris: Monday, April 23, 2012 10:41 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Draga Cappy,pare se ca sotul tau a fost acela care a vrut asta.Cu atat mai bine!Ar trebui sa te intareasca chestia asta.De atat a fost in stare.Si Kali are dreptate!Un sut in partea dorsala e un pas inainteras .E testata pe propria mi pieledance .E greu o perioada,ca deh'nu vezi (?!)te atasezi si de un animal daca il tii in casa,da'pai de un om?!Dar va trece,stai calma. Capul sus....urla lumea de barbati!Nu se opreste viata la unul.Crede ma ca stiu ce zic.Am suferit si eu din cauza iubirii,credeam ca e sfarsitul lumii,ca lumea se va opri in loc pt durerea mea!Ehehe,n a fost chiar asa.A mers inainte si a mers foarte frumosras
Noi suntem aici cu o vorba buna,cu un sfat ...asa ca daca ai nevoie de un "umar" pe care sa plangi,ne gasesti aici.computerlove
Crinutza1974
Scris: Monday, April 23, 2012 11:22 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/19/2011
Draga Cappy, iti inteleg perfect disperarea si deznadejdea care te cuprinde in aceste momente, dar din proprie experienta iti spun ca nu este cazul sa te descurajezi. Eu am fost de 2 ori in situatia ta (am incercat o reimpacare si nu a mers). In plus nu sunt singura, am 2 copii care mi-au dat puterea sa merg mai departe. Dupa cum am spus si fetele dupa ce socul va trece vei gasi in interiorul tau forta sa mergi mai departe, sa privesti dincolo de bariera divortului, de teama de singuratate.

Iti dau un sfat din suflet: incepi sa iesi cat mai mult din casa, sa te plimbi pe strazi chiar daca nu ai o tinta anume, sa-ti purifici mintea de gandurile negative care te bombardeaza din toate partile. Invata sa gandesti pozitiv, sa te vezi ca pe o persoana unica, plina de lumina in suflet si in gand. Vei vedea ca si ceilalti te vor vedea asa cum te vezi tu insati!

S.ELENA
Scris: Monday, April 23, 2012 7:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Cappy, multa putere iti doresc si eu, sa poti trece cat mai repede peste acest soc!!!

Noi suntem aici pentru tine!!!!computerlove
monica irimia
Scris: Monday, April 23, 2012 9:37 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Cappy, capul sus si fii barbata! pupici Daca te merita, sigur nu te parasea. angel Vei iubi pe altcineva, poate chiar mai repede decat poti gandi acum. Gaseste-ti preocupari care sa nu te lase sa cugeti prea mult la despartire si durere. Iti doresc putere care sa te scoata repede din starea de moment. computerlove
shirel
Scris: Wednesday, April 25, 2012 9:59 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Draga mea sunt socata ,erati o pereche asa de potrivita si asa de buni prieteni. plans plans Te astept de mess !Nici nu imi vine sa cred! pale pale
zaza_
Scris: Wednesday, April 25, 2012 11:26 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Daca se intoarce inapoi vei putea sa-l ierti, sa treci peste intamplare si sa-l iubesti la fel, ba chiar mai mult? Vei avea incredere in continuare in tine, in el, in relatia voastra?

Totul s-a intamplat deja, trebuie sa stii ce o sa faci mai departe.

Ganduri bune si calde din partea mea, sper sa treci repede peste intamplare, sa te aduni si sa o iei de la capat cu fruntea sus si zambitoare!computerlove
mikaela
Scris: Thursday, April 26, 2012 1:47 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Mama lui de braconier, nu i-ai tras una cand a plecat?? Si io avusei experienta de jenu', ca l-am bocit si mi-o rupt sulfetzelu' meu de adolescenta, da' tare bine mi-o prins pe viitor. Apoi s-o si intors si ce crezi, ca mi-o mai trebuit?? Nuuuu, desi cand m-o lasat cu buza umflata l-am implorat sa stea si alea alea...Bleah, ce situatie, da' stii care-i ironia?, ca sunt femei care vor sa le plece barbatu' si sa scape de el, si el tot acasa sta, tot o bate, tot aiurea se poarta... Pai lasa-l, ca ai sa iubesti mai mult si mai intelept...nu e buricul pamantului si nu e ultimul...Daca il lasai tu, ai fi avut remuscari, daca nu ai facut bine, daca era asa sau altfel, asa c=o plecat el, mai usor pt tine, treci tu si peste asta, Doamne DOamne ne da cat putem duce si totul cu un scop...
Hai capu' sus, trage o bauta cu prietenele si un bocet pe masura, si capu' sus, dupa ploaie vine si soarele...computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.