Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Problema mea... Parul meu e castaniu mediu vopsit si doresc sa ma vopsesc un rosu intens, sub nicio forma visina sau dark red. Vreau rosul acela intens, aprins.Problema este ca eu am fost vopsita negru (corb!) cativa ani iar anul trecut l-am decolorat si am ajuns acest castaniu mediu acum. Am auzit de L'oreal efassor, un decapant care se face cu apa nu cu peroxid (dar pe plic scrie ca praful contine peroxid si amoniac)insa praful il amestec cu apa fierbinte, NU cu peroxid. Decaparea cu L'oreal Efassor imi va arde parul? Pentru ca parul meu este deja deteriorat de la decolorarea de anul trecut, si sub nicio forma nu vreau sa pateasca ceva grav! va rog, ce sfat imi dati? Nu am de gand sa ma duc la salon : 1.deoarece acum cativa ani niste cunostinte de-ale mele au patit niste nenorociri la salon si nu era un salon fantoma, chiar mare! dar nu ii voi da numele.. nu are rost. iar pe langa asta, prietene de-ale mele s-au dus recent pentru decapare si au aflat pe urma ca decaparea a fost de fapt decolorare!! Am fobie de saloane, sa nu le vad. 2. nu am atatia bani oricum sa merg la salon, si mai ales sa si platesc ca sa-mi dustruga parul |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Eu zic ca mai bine ai face niste tratamente naturiste pentru par,daca zici ca este deteriorat,risti sa-l distrugi de la atatea vopsele. |
|
| nu-l mai suport pur si simplu. nu suport culoarea asta pe care o am, o urasc imi vine mai bine sa ma rad in cap decat asa! chiar asa oare nu se poate face nimic? |
|
| Poti posta o fotografie sa vedem parul? |
|
| da, hai ca fac una acum |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| eu personal m-as tunde periuta si as incerca sa-l las sa creasca natural o perioada. Plus ca trebuie neaparat niste masti de par (poti sa le faci chiar si tu acasa) pentru a imbunatatii starea lui. Abia dupa cateva luni bune l-as vopsi din nou in culoarea pe care o doresti... |
|
| asa sunt acum
si asa vreau sa fiu!
simt ca ma lasa nervii
periuta?! nici moarta... pentru mine parul lung este vital. nu nu. iese total din discutie asa ceva tratamente tot fac, si cu produse pe baza de cheratina, si tratamentul de regenerare de la gerovital.. dar simt ca nu ma mai ajuta sau sunt eu deja mult prea disperata,, nu stiu ce sa fac |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Tarja wrote:asa sunt acum
mie una imi place culoarea ce-o ai acum la par
la lungimea lui nu m-as risca sa-l decolorez singura,acasa...mai ales ca tii la el si nu l-ai vrea scurt. |
|
| eu vreau rosul ala de sus.. Nu-l vreau asa nu l-am vrut niciodata asa |
|
| Fa intai niste tratamente
As dori sa adaug ceva;parul mai indica si starea de sanatate a organismului,de exemplu,anticonceptionalele,antibioticele dauneaza parului,parul isi pierde din stralucire.
O sa mai postez niste retete in topicul cu retete naturiste pentru par.Poate te ajuta |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| 1. Rosul ala nu ai cum sa-l obtii fara decolorare. 2. Imi place culoarea ta de acum- eu il vopsesc asa, mi se pare mult mai ok si aproape de natural... nu se vede urat la radacina dupa ce creste. 3. Daca parul tau e deja deteriorat, da... e posibil sa-l distrugi si mai tare si sa arate a matura dupa, mai ales ca il ai lung. 4. Nu te panica atat de tare, in fond e vorba despre par- si parul creste! 5. Daca iti doresti asa de mult de ce nu incerci sa vezi ce iese? Ia in calcul achizitionarea unor produse profesionale de par dupa (chiar daca faci un efort financiar) pentru ca fac minuni. Daca nu iti permiti toata gama, ia macar o masca de par (este una care nu trebuie clatita dupa si e absolut minunata)... daca poti, adauga si un sampon. |
|
| Tarja,ce tip de par ai?
Pentru remedii uite aici http://forum.7p.ro/Tratamente-naturiste-pentru-par.aspx?g=posts&m=382611&goto#m382611 |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Tarja wrote:eu vreau rosul ala de sus.. Nu-l vreau asa nu l-am vrut niciodata asa Am citit si eu si nu am pot abtine sa nu dau si eu un raspuns. Ca sa ajungi la culoarea aia superba iti treb o decolorare sau decapare facuta de un profesionist ,asta daca parul este sanatos,dar cum al tau nu este si tu totusi il VREI asa si nu altfel si nu vrei la salon si nu vrei ................. si niciun sfat nu te multumeste am ajuns la concluzia ca de fapt vrei sa faci conversatie ca sa ma exprim elegant. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Si eu m-as duce la un salon pt decapare si o culoare uniforma, mi-as intreba prietenele si m-as duce la o persoana recomandata de ele, care stiu ca face treaba buna. Daca tu vrei sa faci singura incercari pana iese ceva nu ai nevoie de sfatul nimanui. Fa-o si gata. |
|
| kali, da vreau sa imi comand niste produse profesionale. Gasisem ceva pe baza de cheratina, care stiu ca este foarte buna. Imi calculez cumva banii si fac comanda zilele astea. Imi poti recomanda ceva din propie experienta?
Inger, parul meu este sa zic cu tendinte de ingrasare. Pentru ca nu-l pot lasa mai mult de 2 zile . Il spal la 2 zile pentru ca nu-mi place sa se vada ingrasat la radacina. Insa nici gras nu e. E cu tendinta de ingrasare. Acum e cam uscat, prin cate a trecut... Citesc acum topicul cu tratamente. Multumesc! |
|
|