Sunt disperata efectiv cu parul! cine se pricepe,help :(
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tarja
Scris: Wednesday, June 3, 2009 3:43 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
kali, da vreau sa imi comand niste produse profesionale. Gasisem ceva pe baza de cheratina, care stiu ca este foarte buna. Imi calculez cumva banii si fac comanda zilele astea.

Inger, parul meu este sa zic cu tendinte de ingrasare. Pentru ca nu-l pot lasa mai mult de 2 zile . Il spal la 2 zile pentru ca nu-mi place sa se vada ingrasat la radacina. Ins anici gras nu e. E cu tendinta de ingrasare. Acum e cam uscat, prin cate a trecut... Citesc acum topicul cu tratamente. Multumesc!
ingerash
Scris: Wednesday, June 3, 2009 3:58 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Tarja foloseste sampoane pe baza de plante.
Cu o jumatate de ora inainte de spalarea parului fa un masaj al scalpului cu ulei de masline si vit.A.
Nu folosi feonul la uscare,usuca-l prin tamponare cu un prosop.
Tarja
Scris: Wednesday, June 3, 2009 4:05 PM

ah am postat de 2 ori, scuze, mi se blocase pagina. Nu, nu folosesc feonul si placa nici atat. Obisnuiam sa ma dau cu ulei de masline insa mi se ingrasa parul tare rau si am facut o pauza uff De exemplu acum folosesc pt masaj capilar si ca tratament, de vreo 2 luni, solutia regeneranta de la gerovital cu vitamina A, C, D si petroleum. ma ajuta si solutia asta, observ, cat de cat.
Vreau sa te mai intreb, daca il tund, adica ma refer sa tund varfurile 4 cm cam asa, o creste mai repede? Am impresia ca de nu stiu cat timp nu mai creste desi radacinile cresc! Se rupe de la varfuri cred pale
ingerash
Scris: Wednesday, June 3, 2009 4:39 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Tarja daca tai din par 1 cm/luna,el va creste mult mai repede si frumos.Am si eu par lung si asa procedezthumright
dumary
Scris: Saturday, July 18, 2009 9:35 PM

Tarja,eu sunt noua pe aici ,dar am lucrat in domeniu pana acum o sapt pana am intrat in prenatal.Dar niste sfaturi pot sa-ti dau : ce vrei tu ori il faci acasa si il faci praf cu toata indemanarea ta ,ori il deschizi la un salon,nu neaparat de fite dar cu meserias buni si produse profesionale.Parerea mea e ca mai bine bagi tratamente in el si il lasi asa cum este ptr. ca el oricum e stricat de la negrul ala pe care l-ai avut chiar dc a trecut ceva timp.Am intalnit in 12 ani de meserie ,o gramada de cliente ca si tine care nu aveau stare si vroiau aproape imposibilul,dar le spuneam care sunt riscurile si dc isi asumau riscul era treaba lor .Dar riscuri sunt.ptr ca oricat de bun esti ca meserias sau ca ai produse bune, riscuri sunt .ori iti iese culoarea pe care o vrei dar se arde parul sau nu-ti iese culoarea si tot iti arzi parul.Este strict hotararea ta .Cateodata nici noi nu putem face minuni .Sorry ca te dezamagesc.Poop:boy Bafta sa ne spui ce ai rezolvat
Lilly of the valley
Scris: Monday, July 20, 2009 12:55 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Eu zic sa nu-ti schimbi culoarea parului. Roscatul asta am fost ani de zile. E cumplit si se intretine f. greu. Roscatul capata f. repede nuante degrade, plus radacina care creste. Acum am optat pt castaniu. E mai natural. Parul meu isi recapata sanatatea si parca a inceput sa mai si creasca, dupa ce mai bine de 2 ani nu trecea de umar.
Si daca vrei neaparat: mergi la salon!
AdrianaC
Scris: Monday, July 20, 2009 5:06 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Din proprie experienta iti spun ca daca ai avut un negru anterior si acum vrei sa treci la rosu acela sau la orice alta culoare, nu trebuie sa o faci acasa.

Vopseaua, chiar si L'Oreal, din comert, nu iese ca pe cutie, m-am pacalit si eu de 1000 de ori si pana la urma ajungeam la un salon sa ma repare.

Sfatul meu sincer este sa mergi la un salon bun, sa intrebi exact daca ceea ce vrei tu se poate sau nu si care sunt riscurile, costurile, etc, apoi in cunostinta de cauza sa iei o decizie.

pupici si succes !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.